Yükliycem birazdan Türkiye sürümü dagıtıldığında yükleyin ce herhangi bir sayaç artmaz diyorsun doğru anladım dimi silentattac![]()
Liste yokListe mi var Benide ekleyin alalı çok oldu
Samsung Galaxy Note 3 N9005
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Benim bir sorunum var.
Bende de bir tane Note 3 var ve telefon son 1 haftadır yeniden başlıyor.
Nasıl mı ?
Telefonu kullanırken bir şey yok fakat; Ben tuşla ya da kendi otomatik olarak ekran kilitleneceği zaman donuyor kalıyor ve öylece bekliyor bekliyor ya ekran kilitleniyor ya da reset atıyor.
Bu resetlenme olayını her kilitleme işleminde yapmıyor. %50 gibi bir oranla yapıyor yapmıyor. Yani Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
Hard format denilen tuşlarla fabrika ayarlarına döndürme olayını yaptım.
Gmail hesabımı girdiğimde kullandığım uygulamalar tekrardan telefona geri yüklendi. ve yine yapmaya başladı.
Hafıza kartından mı acaba dedim hafıza kartını söktüm yine yaptı.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sizce neden yapıyor başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Herkese kolay gelsin, Saygılarımla.
Kullandığım uygulamalar bunlardır. Bunlardan 27 tanesi Samsungun kendiliğinden gelen uygulamalarıdır.
Mahmut geri ver ürünü değişimini iste bende aynısını yaşadım değiştirdikler
Ömür kardeş peki sorunun ne olduğunu söylediler mi cihazı tornavida değsin istemiyorum çünkü.
Vodafone faturalı As-Tel yazıyor fatura da. Bir de ürün benim adıma değil başka bir kişinin adına bu sıkıntı yaratır mı ?
Sorunun ne olduğunu söylemediler değiştirdiler note3'ü.Değişimini iste telefonun
Nacizane bir fikir vericem. Telefonun power tuşuna çok dikkatli olarak basıp kullan bir süre telefonu bir dene bakalım. Bence sorun o power tuşunda benim arıza varken tespitim böyle olmuştu
Aynı sorun bende de vardı deli oluyordum bi de ısınıyordiki anlatamam. Servise verdim 1 hafta bekledi 4 gün kullanıldı sorun bulunamadı deyip güncelleme yapıldı dediler. Servise vermeden once bende baya bi uygulama yüklemiştim ama sorun sanırım cclaner programdandı. Şimdi cclaner kaldırdım sorun yok şimdilik sadece ısınma var oda normalmiş. 3 gb ram li tel ısınma nasıl olabilir anlamış değilim valla s3 kullanıyordum bu kadar ısınma görmedim. Kitkat ta bu sorunların giderildiği ve Şarj süresinin %30 gibi bi iyileşme olduğu da söyleniyor.
kardeş aynı sorun bendede var ben ram booster e buldum sucu kaldırınca yapmadıbide bişey dikkatimi cekiyo tus kilidi devreye gireceği zaman yapıyo bende onla alakalı diyorum ben..servise falan vermiyecem güncellemeyi bekliyelim bakalım ne olacak
Sattım gitti Note 3 ü 1600 TL ye.
2200 TL ye Kapalı kutu jelatini bile açılmamış fatura tarihi 5 günlük olan Beyaz İphone 5s 64 GB aldım.
Daha 2. günde şarjı 24 saat gitti tabi kurcalamadım sadece konuşma ve mesaj.
3.günde rehber de düzenleme yedekleme bir iki uygulama indirdim ayarlarını yaptım vs. şarjı 16 saat gitti.
Bugün 4.gün. ve ben İlk kez İphone kullanıyorum çokta memnunum.
Bir daha TLF da Samsung'a bulaşmayı düşünmüyorum.
Kronik sorunları var Samsung'un.
Ben artık Apple bölümlerinde takılayım kalın sağlıcakla. Hayırlı günler Arkadaşlar.
nasip olursa inşallah bir günde ben satın almak isterimAynı düşünce ve davranışta ben de bulundum. Evet bazen zıvana dan çıkarıyo insanı ANDROİD işletim sistemi. İphone 5 kullandım ve "İşte budur.. Android benim için artık bitmiştir.." dedim ve 1 ay kadar kullandım cihazı. Ama olmadı.. Hele bir de eliniz karakalem e yatkın ve kafanızda sanatsal projeler oluşuyosa,NOTE ve serisi nin değerini ancak öyle anlıyorsunuz.. İPHONE güzel.. Ancak NOTE~3,tam bir başyapıt.. Saygılarhayırlı olsun hocam samsungun zirvaliklarindan bikmissiniz belli Güle güle kullanınnasip olursa inşallah bir günde ben satın almak isterim

:İşte o kadar..Android kabul ediyorum aksama yapıyor iphone kadar değil nexuslar hariç ama iphone da şarkı resim atmak tam bir zulüm. Ben otg bağlayıp flasimi telefonda bile kullanırken o kadar darlik beni boğuyor tamamen tercih meselesi.
:hayırlı olsun hocam samsungun zirvaliklarindan bikmissiniz belli Güle güle kullanınnasip olursa inşallah bir günde ben satın almak isterim
Teşekkür ederim.Aynı düşünce ve davranışta ben de bulundum. Evet bazen zıvana dan çıkarıyo insanı ANDROİD işletim sistemi. İphone 5 kullandım ve "İşte budur.. Android benim için artık bitmiştir.." dedim ve 1 ay kadar kullandım cihazı. Ama olmadı.. Hele bir de eliniz karakalem e yatkın ve kafanızda sanatsal projeler oluşuyosa,NOTE ve serisi nin değerini ancak öyle anlıyorsunuz.. İPHONE güzel.. Ancak NOTE~3,tam bir başyapıt.. Saygılar:
Android kabul ediyorum aksama yapıyor iphone kadar değil nexuslar hariç ama iphone da şarkı resim atmak tam bir zulüm. Ben otg bağlayıp flasimi telefonda bile kullanırken o kadar darlik beni boğuyor tamamen tercih meselesi.
4.4.2'yi yüklemiş bulunuyorum.![]()

Aynı düşünce ve davranışta ben de bulundum. Evet bazen zıvana dan çıkarıyo insanı ANDROİD işletim sistemi. İphone 5 kullandım ve "İşte budur.. Android benim için artık bitmiştir.." dedim ve 1 ay kadar kullandım cihazı. Ama olmadı.. Hele bir de eliniz karakalem e yatkın ve kafanızda sanatsal projeler oluşuyosa,NOTE ve serisi nin değerini ancak öyle anlıyorsunuz.. İPHONE güzel.. Ancak NOTE~3,tam bir başyapıt.. Saygılar:
herifleri sevmiyorum zaten asyalılar cengiz hanın torunu kendisi gibi millete kıytırık mal satıyorlar 
usta 3-5 ss atsan bakayım bi note3de nasıl duruyor kitkat ?![]()
Diğer konuya attım.