Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
Yükliycem birazdan Türkiye sürümü dagıtıldığında yükleyin ce herhangi bir sayaç artmaz diyorsun doğru anladım dimi silentattac :)

silentattack

silentattack

Üye
4.3 Türk rom'undan 4.4.2 Rus rom'una geçince artmadı muhtemelen 4.4.2 Türk rom'una geçince de artmaz

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Telefonun şarj süresini test ettim
Tamamen sıfır olmuş Batarya ile Telefon 140 dakikada şarj oluyor bence çok iyi bir süre.snapdragon 800 ile LG G2 3000mah.bataryasını 160 dakikada sarj ediyor. Ki, (N9000Q)
3200mah.batarya. Baya iyi öyle değilmi işlemcisinde hızlı şarj özelliği olmasada fark atıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yükliycem birazdan Türkiye sürümü dagıtıldığında yükleyin ce herhangi bir sayaç artmaz diyorsun doğru anladım dimi silentattac :)

Neden güncellemeyi bu kadar çok istiyorsun?? Touchwiz magazine güncellemesi gelsin şimdi 4.4.2 yapsanda pek bir şey değişmiyecek

• Beğen
Tepkiler: omursevim
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Kardeşim benide ekleyim aldım sonunda ;)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Liste mi var Benide ekleyin alalı çok oldu
Samsung Galaxy Note 3 N9005

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konu yöneticisinin fotoğrafa adımızı eklemesi lazım.

pasa_mahmut

Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Benim bir sorunum var.
Bende de bir tane Note 3 var ve telefon son 1 haftadır yeniden başlıyor.
Nasıl mı ?
Telefonu kullanırken bir şey yok fakat; Ben tuşla ya da kendi otomatik olarak ekran kilitleneceği zaman donuyor kalıyor ve öylece bekliyor bekliyor ya ekran kilitleniyor ya da reset atıyor.
Bu resetlenme olayını her kilitleme işleminde yapmıyor. %50 gibi bir oranla yapıyor yapmıyor. Yani Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
Hard format denilen tuşlarla fabrika ayarlarına döndürme olayını yaptım.
Gmail hesabımı girdiğimde kullandığım uygulamalar tekrardan telefona geri yüklendi. ve yine yapmaya başladı.
Hafıza kartından mı acaba dedim hafıza kartını söktüm yine yaptı.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sizce neden yapıyor başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Herkese kolay gelsin, Saygılarımla.

Kullandığım uygulamalar bunlardır. Bunlardan 27 tanesi Samsungun kendiliğinden gelen uygulamalarıdır.

Mahmut geri ver ürünü değişimini iste bende aynısını yaşadım değiştirdikler

Ömür kardeş peki sorunun ne olduğunu söylediler mi cihazı tornavida değsin istemiyorum çünkü.
Vodafone faturalı As-Tel yazıyor fatura da. Bir de ürün benim adıma değil başka bir kişinin adına bu sıkıntı yaratır mı ?

Sorunun ne olduğunu söylemediler değiştirdiler note3'ü.Değişimini iste telefonun
Nacizane bir fikir vericem. Telefonun power tuşuna çok dikkatli olarak basıp kullan bir süre telefonu bir dene bakalım. Bence sorun o power tuşunda benim arıza varken tespitim böyle olmuştu

Aynı sorun bende de vardı deli oluyordum bi de ısınıyordiki anlatamam. Servise verdim 1 hafta bekledi 4 gün kullanıldı sorun bulunamadı deyip güncelleme yapıldı dediler. Servise vermeden once bende baya bi uygulama yüklemiştim ama sorun sanırım cclaner programdandı. Şimdi cclaner kaldırdım sorun yok şimdilik sadece ısınma var oda normalmiş. 3 gb ram li tel ısınma nasıl olabilir anlamış değilim valla s3 kullanıyordum bu kadar ısınma görmedim. Kitkat ta bu sorunların giderildiği ve Şarj süresinin %30 gibi bi iyileşme olduğu da söyleniyor.

kardeş aynı sorun bendede var ben ram booster e buldum sucu kaldırınca yapmadıbide bişey dikkatimi cekiyo tus kilidi devreye gireceği zaman yapıyo bende onla alakalı diyorum ben..servise falan vermiyecem güncellemeyi bekliyelim bakalım ne olacak

Sattım gitti Note 3 ü 1600 TL ye.
2200 TL ye Kapalı kutu jelatini bile açılmamış fatura tarihi 5 günlük olan Beyaz İphone 5s 64 GB aldım.
Daha 2. günde şarjı 24 saat gitti tabi kurcalamadım sadece konuşma ve mesaj.
3.günde rehber de düzenleme yedekleme bir iki uygulama indirdim ayarlarını yaptım vs. şarjı 16 saat gitti.
Bugün 4.gün. ve ben İlk kez İphone kullanıyorum çokta memnunum.
Bir daha TLF da Samsung'a bulaşmayı düşünmüyorum.
Kronik sorunları var Samsung'un.
Ben artık Apple bölümlerinde takılayım kalın sağlıcakla. Hayırlı günler Arkadaşlar.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sattım gitti Note 3 ü 1600 TL ye.
2200 TL ye Kapalı kutu jelatini bile açılmamış fatura tarihi 5 günlük olan Beyaz İphone 5s 64 GB aldım.
Daha 2. günde şarjı 24 saat gitti tabi kurcalamadım sadece konuşma ve mesaj.
3.günde rehber de düzenleme yedekleme bir iki uygulama indirdim ayarlarını yaptım vs. şarjı 16 saat gitti.
Bugün 4.gün. ve ben İlk kez İphone kullanıyorum çokta memnunum.
Bir daha TLF da Samsung'a bulaşmayı düşünmüyorum.
Kronik sorunları var Samsung'un.
Ben artık Apple bölümlerinde takılayım kalın sağlıcakla. Hayırlı günler Arkadaşlar.

hayırlı olsun hocam samsungun zirvaliklarindan bikmissiniz belli Güle güle kullanın :) nasip olursa inşallah bir günde ben satın almak isterim

bessa27

bessa27

Üye
hayırlı olsun hocam samsungun zirvaliklarindan bikmissiniz belli Güle güle kullanın :) nasip olursa inşallah bir günde ben satın almak isterim
Aynı düşünce ve davranışta ben de bulundum. Evet bazen zıvana dan çıkarıyo insanı ANDROİD işletim sistemi. İphone 5 kullandım ve "İşte budur.. Android benim için artık bitmiştir.." dedim ve 1 ay kadar kullandım cihazı. Ama olmadı.. Hele bir de eliniz karakalem e yatkın ve kafanızda sanatsal projeler oluşuyosa,NOTE ve serisi nin değerini ancak öyle anlıyorsunuz.. İPHONE güzel.. Ancak NOTE~3,tam bir başyapıt.. Saygılar :):cool:

Türe

Türe

Üye
Android kabul ediyorum aksama yapıyor iphone kadar değil nexuslar hariç ama iphone da şarkı resim atmak tam bir zulüm. Ben otg bağlayıp flasimi telefonda bile kullanırken o kadar darlik beni boğuyor tamamen tercih meselesi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
bessa27

bessa27

Üye
Android kabul ediyorum aksama yapıyor iphone kadar değil nexuslar hariç ama iphone da şarkı resim atmak tam bir zulüm. Ben otg bağlayıp flasimi telefonda bile kullanırken o kadar darlik beni boğuyor tamamen tercih meselesi.
İşte o kadar.. ;):cool:

• Beğen
Tepkiler: Türe

pasa_mahmut

Üye

İnşallah hocam inşallah. :) Teşekkür ederim.

Aynı düşünce ve davranışta ben de bulundum. Evet bazen zıvana dan çıkarıyo insanı ANDROİD işletim sistemi. İphone 5 kullandım ve "İşte budur.. Android benim için artık bitmiştir.." dedim ve 1 ay kadar kullandım cihazı. Ama olmadı.. Hele bir de eliniz karakalem e yatkın ve kafanızda sanatsal projeler oluşuyosa,NOTE ve serisi nin değerini ancak öyle anlıyorsunuz.. İPHONE güzel.. Ancak NOTE~3,tam bir başyapıt.. Saygılar :):cool:

Elim parmağım karakaleme yatkın değil. Ben NOTE u karalamıyorum 1 hariç 2 ve 3 kullandım, halende arkasında duruyorum ama ben SAMSUNG un kendisinden şikayetçiyim Telefona format atıyoruz fabrika ayarlarına geliyor açılıyor ve abartısız 30-40-50 tane kendi uygulaması var ne gereği varsa bu kadar uygulamanın. Bir de kendimiz 50 tane yüklemeye kalkarsak oldu mu 100 uygulama pil mi dayanır dayanmaz. Sabah şarja ataktım iphone 5s i 11 de doldu şuan saat 18:40 oynamadım hiç sadece alo mesaj bugün pazar oldugundan hep pc ile ugraştım 2-3 kişi ile anca konuştum mesajlaştım şarj şuan %90. Fakat samsung da %60 50 ye düşüyordu pazarları nenden iphone böyle anlıyorum. samsungun gereksiz uygulamaları kalksa eminim o da böyle olurdu.
Not: iphone'umda şuan kendi uygulamaları dahil 51 uygulama yüklü. kendi uygulaması 20 tane bir şey zaten.

Kesinlikle şuanu söyleyeyim iphone karşı olan birisiydim bu zulümden dolayı.
Şuan resimleri flaş bellek gibi atıp alabiliyorum içerisinden. videolar ve müziklerde tlf ye değilde itunese atıyorsun ve sonra eşzamanla deyince tlf ye yükleniyor bu kadar. bakalım kullanalım göreceğiz ilerleyen zamanlarda.

Türe

Türe

Üye
4.4.2'yi yüklemiş bulunuyorum. :cool

ginaz

Üye
Bilinçli telefon tercihi markayla alakalı değil yada işletim sistemiyle. Emin olun iphoneda note3 teki kadar özellik olsa oda kasılırdı. Ki ben note3 te yada note2 de rahatsız eden bir kasılmaya rastlamadım. Kullanım meselesi bu. Ayrıca ben note2 şimdide note3 kullandım bundan sonrada ihtiyacım olursa note4 alırım yani note serisinden vazgeçmem. Ama gün gelir htc note serisi gibi kalemi olan büyük ekranlı note3 teki gibi özellikleri olur htcde alabilirim. Marka çok önemli değil ihtiyaçları karşılasın yeter.
Ama şunuda belirtmem gerekirse lg generamobile hayatta almam o markalara karşı bir soğukluğum var daha önceki deneyimlerden :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

hocam öyle demiyorum ben. android tabiki de daha iyi. hatta zaman zaman apple a küfür ediyorum bazı saçmalıklarından dolayı. android özgürlüktür. ama samsung da bi yere kadar. hele s4 adamı deli eder forumda istersen birkaç kişiye sor benim s4den ne çektiklerimi sayaçtı yok pil sorunuydu imei şebeke gittiydi zarttu zurttu ne ararsan var. note3 kullanmadım ama eminim ki onunda en az 1 eksiği vardır samsungun kendi felsefesine göre adamlar baya ''güncel samsung modeli kullanın yoksa sorun yaşarsınız'' diyor hep. yani demek istediğim benim sorunum samsungla. geçen s5i tanıtan ihtiyarı görünce kan beynime sıçradı :D herifleri sevmiyorum zaten asyalılar cengiz hanın torunu kendisi gibi millete kıytırık mal satıyorlar :D

Üst Alt