Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ilk video yuklenmistir bilmeyen dostlar için izlenebilir :)

omursevim

omursevim

Üye
Çok İlginç bir Video olmuş eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
omursevim

omursevim

Üye
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok durgunsunuz :)

Türe

Türe

Üye
Güncelleme daha ne kadar gecikecek bakalım. Şeytan dürtüyor rootla diye :zzz:

• Beğen
bessa27

bessa27

Üye
Güncelleme daha ne kadar gecikecek bakalım. Şeytan dürtüyor rootla diye :zzz:
Root la root la.. Güncelleme nin geldiğini nasıl olsa burdan öğtenir,Root tan çokarır günceller,gene Root larız.. Böyle bir vahşi gücün tasmasını çıkarınca gör bak neler yapıyosun.. :cool:;)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
aynen ben ilk 4 ay root etmeden durdum sonra exynos abaus gibi bir yöntem ile sayaç artmadan root ettim ama pek kullanmadığım için unroot edip wipe ettim 3 ay falan sonra note 3 çıkınca note 2 note 3 romu çıkktı anında root ve rom şimdi telefon android 4.3 de ve 4.1.2 den de stabil ve hızlı

Türe

Türe

Üye
Rootlasam da yapacak çok şey yok adam gibi rom yok. Cm rom yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
N900

omursevim

omursevim

Üye
Ya arkadaşlar telefonu rotlayan bir arkadaşımız sprit FM. APK sını kurup bir denesin allah aşkına note 3 de radyo var diyor herkes bi cevap yazın lütfen

ginaz

Üye
Ya arkadaşlar telefonu rotlayan bir arkadaşımız sprit FM. APK sını kurup bir denesin allah aşkına note 3 de radyo var diyor herkes bi cevap yazın lütfen
Fm alıcısı yok note3te. Ancak internet radyosu dinlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Ya internette herkes var yazıyor note 3 de radyo donanımı diye herhalde başka bir radyo olayı ant programı ile ilgili bir sistem herhalde

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Radyo olabilir benim ilk telefonum olan lg Optimus me sırf kutusunda trt bandrolu olmadığı için radyo uygulaması (android 2.2.2) yüklü değil ve diger radyolar yüklenmiyordu ama orta asyanın firemwaresi kurdum (v10g sürümü) içinde türkçe vardı ve radyo sorunsuz çalışıyordu bir araştırın başka note 3 lerde radyo varmı diye ama olmasada önemli bir özellik değil

Üst Alt