Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
8 çekirdeği sığdırmışlar bi anteni koyamamışlar :D :D

radyo koyamamalarinin sebebi Samsung'un kimsenin radyoya ihtiyaç duymamasini düşünmesi. yoksa radyo koyarlar millet tunein radyo filan kullanıyor o yüzden

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

pasa_mahmut

Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Benim bir sorunum var.
Bende de bir tane Note 3 var ve telefon son 1 haftadır yeniden başlıyor.
Nasıl mı ?
Telefonu kullanırken bir şey yok fakat; Ben tuşla ya da kendi otomatik olarak ekran kilitleneceği zaman donuyor kalıyor ve öylece bekliyor bekliyor ya ekran kilitleniyor ya da reset atıyor.
Bu resetlenme olayını her kilitleme işleminde yapmıyor. %50 gibi bir oranla yapıyor yapmıyor. Yani Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
Hard format denilen tuşlarla fabrika ayarlarına döndürme olayını yaptım.
Gmail hesabımı girdiğimde kullandığım uygulamalar tekrardan telefona geri yüklendi. ve yine yapmaya başladı.
Hafıza kartından mı acaba dedim hafıza kartını söktüm yine yaptı.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sizce neden yapıyor başınıza böyle bir olay geldi mi ?
Herkese kolay gelsin, Saygılarımla.

Kullandığım uygulamalar bunlardır. Bunlardan 27 tanesi Samsungun kendiliğinden gelen uygulamalarıdır.

omursevim

omursevim

Üye
Mahmut geri ver ürünü değişimini iste bende aynısını yaşadım değiştirdikler

pasa_mahmut

Üye
Ömür kardeş peki sorunun ne olduğunu söylediler mi cihazı tornavida değsin istemiyorum çünkü.
Vodafone faturalı As-Tel yazıyor fatura da. Bir de ürün benim adıma değil başka bir kişinin adına bu sıkıntı yaratır mı ?

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
Sorunun ne olduğunu söylemediler değiştirdiler note3'ü.Değişimini iste telefonun
Nacizane bir fikir vericem. Telefonun power tuşuna çok dikkatli olarak basıp kullan bir süre telefonu bir dene bakalım. Bence sorun o power tuşunda benim arıza varken tespitim böyle olmuştu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Siz dede oluyor mu kalem bazı yerlerde özellikle sol kenar gelince imleci 0.6 milimetre sola yada sağa kayıyor

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Nasıl mı ?
Telefonu kullanırken bir şey yok fakat; Ben tuşla ya da kendi otomatik olarak ekran kilitleneceği zaman donuyor kalıyor ve öylece bekliyor bekliyor ya ekran kilitleniyor ya da reset atıyor.
Bu resetlenme olayını her kilitleme işleminde yapmıyor. %50 gibi bir oranla yapıyor yapmıyor. Yani Bazen yapıyor bazen yapmıyor.
Gmail hesabımı girdiğimde kullandığım uygulamalar tekrardan telefona geri yüklendi. ve yine yapmaya başladı.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sizce neden yapıyor başınıza böyle bir olay geldi mi ?

Kullandığım uygulamalar bunlardır. Bunlardan 27 tanesi Samsungun kendiliğinden gelen uygulamalarıdır.

Aynı sorun bende de vardı deli oluyordum bi de ısınıyordiki anlatamam. Servise verdim 1 hafta bekledi 4 gün kullanıldı sorun bulunamadı deyip güncelleme yapıldı dediler. Servise vermeden once bende baya bi uygulama yüklemiştim ama sorun sanırım cclaner programdandı. Şimdi cclaner kaldırdım sorun yok şimdilik sadece ısınma var oda normalmiş. 3 gb ram li tel ısınma nasıl olabilir anlamış değilim valla s3 kullanıyordum bu kadar ısınma görmedim. Kitkat ta bu sorunların giderildiği ve Şarj süresinin %30 gibi bi iyileşme olduğu da söyleniyor.

omursevim

omursevim

Üye
Gelse de şu kitkat bir tadına baksak yahu

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
S.A arkadaslar benim note 3 de bi sorun var . kendi kendine Samsung Klavye Durduruldu diyorve klavye acilmiyor, ve Gorev notu da acilmiyor bu sorunu nasil cozebilirim yardim ederseniz seviniriim

toprak2525

Üye
Nasıl mı ?

kardeş aynı sorun bendede var ben ram booster e buldum sucu kaldırınca yapmadıbide bişey dikkatimi cekiyo tus kilidi devreye gireceği zaman yapıyo bende onla alakalı diyorum ben..servise falan vermiyecem güncellemeyi bekliyelim bakalım ne olacak

ysatxE

ysatxE

Üye

Uzun Zaman Sinra Iyi bir performans Aldim :)

selamet61

Üye
beni de ekleyin.beyaz note 3

• Beğen
Tepkiler: ysatxE

selamet61

Üye
sağol.s4 alacaktım dayanamadım note 3 aldım.

omursevim

omursevim

Üye
Yokmu note 3 den 4.4.2 ile ilgili ciddi bir haber Şubat bitti güncelleme hala yok

silentattack

silentattack

Üye
Rus rom'unu yükle bence bi eksisi yok

silentattack

silentattack

Üye
Türkiye'ye kit kat gelene kadar servise göndermezsen telefonu sorun olmaz çünkü sayaç artmıyor

• Beğen
Tepkiler: omursevim

Üst Alt