Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
cf auto rootla yapmıştir onlar. Eğer öyle yaparsan sayaç artar hiç bulaşma
Yaw yemişim sayacını kanki yaw.. Böyle canavarlar rootsuz kullanılacağına,3310 kullanılsın daha iyidir.. Yapmayın gözünüzü sewiim.. :cool::D

Türe

Türe

Üye
YouTube'da "Pen Window Manager (Must Have) for Galaxy Note 3" adlı videoyu izleyin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yaw yemişim sayacını kanki yaw.. Böyle canavarlar rootsuz kullanılacağına,3310 kullanılsın daha iyidir.. Yapmayın gözünüzü sewiim.. :cool::D

iyi güzel diyonda herkes modifiye meraklısı değil kimisi official kullanmak istiyor telefonu.

Türe

Türe

Üye
Odun gafalı onlar.. Aynen deminki dediğim gibi.. Gitsin 3310 gullansınlar Note3 nelerine..

Bu nasıl bir zihniyet yahu ? Ben orijinal kullanıyorum şahsen. Var mı bir diyeceğin ? Daha geçen servise gitti ve anakart değişimi oldu. Garanti olmasa parayı da sen bayılırdın artık. Şu lisanını ve hitap tarzını düzelt artık. Toplum içindesin.

Ve herşey üzerine bahse girerim ki bu cihazı senden bu halde bile daha etkin ve yetkin şekilde kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: dark0045 ve codblackops2
bessa27

bessa27

Üye
Bu nasıl bir zihniyet yahu ? Ben orijinal kullanıyorum şahsen. Var mı bir diyeceğin ? Daha geçen servise gitti ve anakart değişimi oldu. Garanti olmasa parayı da sen bayılırdın artık. Şu lisanını ve hitap tarzını düzelt artık. Toplum içindesin.

Ve herşey üzerine bahse girerim ki bu cihazı senden bu halde bile daha etkin ve yetkin şekilde kullanıyorum.
Dostum noldu yaw hararetlenmişsin bi sakinleş istersen.. Nasıl istersen öyle kullan cihazını banane yeaa.. Kapasite meselesi ne diym.. :D

Türe

Türe

Üye
bessa27

bessa27

Üye
Odun gafalı ' dan saygılarımla.
Canım kardeşim ben sana istinaden bişey demedimki.. Eğer öyle anladıysan özür diliyorum dostum yapma yaw :) İnan,ben burdaki hiçbir arkadaşıma dair kötü yada kırıcı bir eleştiride bulunmadım,bulunmamda. Çünkü bizler aynı fikirdeyiz,hepimiz aynı platformda gündelik yazışıyoruz,fikir alışverişi yapıyoruz,ki neden birbirimizi kıralım demi ama.. Sen de dahil,burdaki tüm dostlarımı gerçekten çok seviyoum ve seni kırdıysam tekrar özür diliyorum :rolleyes::)

• Beğen
Tepkiler: Türe
bessa27

bessa27

Üye
Herrrrkese günaydınlarrrrrr.. ;):D

bessa27

bessa27

Üye
:p:D

ginaz

Üye
Bu gün telefonu güncelledim. 105mblık birtane 20mblık birtane ve 16mblık 3 güncelleme yaptı.
Ram de baya iyileşme olmuş. Önceden 1.80 civarındaydı şimdi 1.40 civarında Güncellemeden önce dream football oyunu durduruldu hatası veriyordu artık kalmadı o hata.
Klavye siyah oldu. Görünürde başka bir değişiklik görmedim.

bessa27

bessa27

Üye
Bu gün telefonu güncelledim. 105mblık birtane 20mblık birtane ve 16mblık 3 güncelleme yaptı.
Ram de baya iyileşme olmuş. Önceden 1.80 civarındaydı şimdi 1.40 civarında Güncellemeden önce dream football oyunu durduruldu hatası veriyordu artık kalmadı o hata.
Klavye siyah oldu. Görünürde başka bir değişiklik görmedim.
Çok güzel.. Yeni aldın o zaman cihazı demi dostum. Eğer öyleyse hayırlı olsun :cool:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt