Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:
Şans işi birazda belki beyaz alırsın boşluk çıkar veya siyah alırsın sıfıra sıfır çıkar

codblackops2

codblackops2

Üye
Şans işi birazda belki beyaz alırsın boşluk çıkar veya siyah alırsın sıfıra sıfır çıkar
Etrafimda note 2 note 3 beyaz siyah kullanan arkadaşlarım var beyazlarin hepsi sifira sıfır.siyahlarin hepsindede milimetrik farklarla bosluk var..hatta s4 gri kullanan arkadasim az once yanimdaydi onda da var..saçmalık.
Aynen dostum ben de dikkat ettim beyazla siyahın sıfıra sıfır farkı bariz cidden :(
:)
Tüm siyahlar,ve tüm beyazlarda bu durum standart mı yanı dostum.. :confused:
Muhtemelen öyle.

bessa27

bessa27

Üye
Eyimiş madem.. :rolleyes:

Türe

Türe

Üye
Ya da acaba siyah olduğundan mı öyle gözüküyor ki :hmmm

bessa27

bessa27

Üye
Buyrun o zaman.. Daha tasarım aşaması,eskizleme. Işık-gölge,renklendirmesini yapacaam daha bakalım beğenecek misiniz kankiler :D

• Beğen
Tepkiler: ysatxE ve codblackops2
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Buyrun o zaman.. Daha tasarım aşaması,eskizleme. Işık-gölge,renklendirmesini yapacaam daha bakalım beğenecek misiniz kankiler :D
Çok güzel çizmişin . Tamamlanmış halini merakla bekliyom

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende bu hata var sadece ana ekrana geçince geliyor???

Türe

Türe

Üye
Ekranları silin

codblackops2

codblackops2

Üye
Aranizda hic telefona 1080p bluray film atan oldumu? 25 30 gb boyutunda olanlardan?

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar telefona hiç büyük oyunlar yükleyen oldumu modern Combat Batman nova 3 gibi internet ten atıştırdım bununla ilgili hiç bir şey yok hangi oyunlar çalışıyor mesala

blackeye0606

blackeye0606

Üye
Fifa 2014 ve Spiderman çok akıcı oynanıyor dediklerini denemedim ama

• Beğen
Tepkiler: omursevim
Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar telefona hiç büyük oyunlar yükleyen oldumu modern Combat Batman nova 3 gibi internet ten atıştırdım bununla ilgili hiç bir şey yok hangi oyunlar çalışıyor mesala
Hepsi çalışır ?

bessa27

bessa27

Üye
Note-3 diyosun dostum.. Lütfen..! :D

Üst Alt