Bence bizimki hizli. Sonucta 8 cekirdek,ve iphone a bile hayat veren EXYNOS islemcisi var. Evet simdilik 8 i aktif degil ama ilerde ayni anda aktiflesecek. O zaman hizi dahada mukemmel olacak diyorumben hep şunu merak ediyorum snapdragonmu hızlı yoksa bizim 9000q cihazlarmı hangisi acaba daha hızlı
:N9005 de kullanılan snapdragon 800 işlemci şu anda piyasada bulunan en iyi mobil işlemcidir.
Atana babana rahmet.. Bu arada gunaydin herkese diyorumMilisaniyeler için sidik yarıştırmaya gerek yok.

Sidik yarıştırmak gibi amacım yoktu arkadaşlar konuşmuş bende bilgilendirme yaptım böyle konuşmanız için bi sebep yoktu.Milisaniyeler için sidik yarıştırmaya gerek yok.
Sidik yarıştırmak gibi amacım yoktu arkadaşlar konuşmuş bende bilgilendirme yaptım böyle konuşmanız için bi sebep yoktu.
Kusura bakmayın o zaman ben yanlış anlamışımSize özel değil genel yazdım.
Hangi amaca yönelik uygulama istiyorsun ?MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA KATILDIM İNTERNETTEN SİPARİŞİ VERDİM NOTE 3 SİYAH MODEL TAVSİYE ETTİĞİNİZ PROGRAMLAR VARMI...
önerdiğiniz telefonda bulunması gereken program varsa antivirüs programı media oynatma programı güzel oyun enğelence felanHangi amaca yönelik uygulama istiyorsun ?

Antivirüs e gerek yok bence. Media oynatma için bs Player var. Oyun olarak gt racing 2 Asphalt 8 dead trigger 1 ve 2 modern combat 4önerdiğiniz telefonda bulunması gereken program varsa antivirüs programı media oynatma programı güzel oyun enğelence felan![]()
evet azerbaycan da LTE NOTE 3 türk lirasına çevirsek 1500 ytl fiyatı,bizlerde kargo çok az mikdarda teknoloji çok ucuz1.400 mü???
evet benimde telefonumda aynı sorunlar var yarın teknikservise veriyorum.son gelen yazılım dan sonra benim telefnda kendi kendine kapanıyo.artı.sol alt köşede.güveli mod.yazıyo.bunun sebebi ne ola bilir.
s4 dönüş yapcam.evet benimde telefonumda aynı sorunlar var yarın teknikservise veriyorum.
s4 dönüş yapcam.evet benimde telefonumda aynı sorunlar var yarın teknikservise veriyorum.
Ben az önce telefonu servise verdim. LG G2 ile değiştirmek istedim kabul etmediler. Meğerse telefonu direk Genpa dan almışım ve Genpa LG satmıyormuş.Bi ihtimal değişicek.s4 dönüş yapcam.
s4 dönüş yapcam.