Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Yaw o zaman LTE modelinen bunun arasinda,bizimkinin ( 9000q ) 8 cekirdek olmasi ve snapdragon 4 cekirdek olmasimidir sizce

mustipa

mustipa

Üye
ben hep şunu merak ediyorum snapdragonmu hızlı yoksa bizim 9000q cihazlarmı hangisi acaba daha hızlı

bessa27

bessa27

Üye
ben hep şunu merak ediyorum snapdragonmu hızlı yoksa bizim 9000q cihazlarmı hangisi acaba daha hızlı
Bence bizimki hizli. Sonucta 8 cekirdek,ve iphone a bile hayat veren EXYNOS islemcisi var. Evet simdilik 8 i aktif degil ama ilerde ayni anda aktiflesecek. O zaman hizi dahada mukemmel olacak diyorum :cool:

silentattack

silentattack

Üye
N9005 de kullanılan snapdragon 800 işlemci şu anda piyasada bulunan en iyi mobil işlemcidir.

silentattack

silentattack

Üye
Milisaniyeler için sidik yarıştırmaya gerek yok.
Sidik yarıştırmak gibi amacım yoktu arkadaşlar konuşmuş bende bilgilendirme yaptım böyle konuşmanız için bi sebep yoktu.

• Beğen
Tepkiler: scomez61
asi_mardini

asi_mardini

Üye
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA KATILDIM İNTERNETTEN SİPARİŞİ VERDİM NOTE 3 SİYAH MODEL TAVSİYE ETTİĞİNİZ PROGRAMLAR VARMI...

Türe

Türe

Üye
Bu ısınmayı napacaz ya geçen 40 derece yi gördüm. Acil güncelleme lazım.

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar yarın note 3' ü teknik servise yolluyorum. Sebebi ise telefon ( günde iki üç kere telefon donup kapanıyor.)Güç tuşuna basıp ekranıKapatmak istediğimde de bazen yapıyor bunu. Ayrıca ekranın kenarında biraz boşluk var Onada İtiraz ediceğim .

asi_mardini

asi_mardini

Üye
Hangi amaca yönelik uygulama istiyorsun ?
önerdiğiniz telefonda bulunması gereken program varsa antivirüs programı media oynatma programı güzel oyun enğelence felan :)

Türe

Türe

Üye
önerdiğiniz telefonda bulunması gereken program varsa antivirüs programı media oynatma programı güzel oyun enğelence felan :)
Antivirüs e gerek yok bence. Media oynatma için bs Player var. Oyun olarak gt racing 2 Asphalt 8 dead trigger 1 ve 2 modern combat 4

iizzz

iizzz

Üye
son gelen yazılım dan sonra benim telefnda kendi kendine kapanıyo.artı.sol alt köşede.güveli mod.yazıyo.bunun sebebi ne ola bilir.

• Beğen
Tepkiler: omursevim
omursevim

omursevim

Üye
son gelen yazılım dan sonra benim telefnda kendi kendine kapanıyo.artı.sol alt köşede.güveli mod.yazıyo.bunun sebebi ne ola bilir.
evet benimde telefonumda aynı sorunlar var yarın teknikservise veriyorum.

omursevim

omursevim

Üye
s4 dönüş yapcam.
s4 dönüş yapcam.
Ben az önce telefonu servise verdim. LG G2 ile değiştirmek istedim kabul etmediler. Meğerse telefonu direk Genpa dan almışım ve Genpa LG satmıyormuş.Bi ihtimal değişicek.

Üst Alt