scomez61
Üye
Dostlar cihazı alırken kullanabileceğim note özelliği benim için önemli idi. Note 2 de ve tabletlerde de denedim ama bu cihazda harika sonuç aldım. Ceplerim hep not kağıdı idi kurtuldum. Bu bana yeterli ancak benim burada bulunmak istemem ilk kez android kullanacağım için hem sistemi hem de cihazımı tanımak istememdir. İlginize teşekkürler...aramızdasın kardeşm hoş geldincihaz hakkındaki görüşlerini bizimle paylaşırmısın ?
Ben şunu kurdum sorunsuz gps ile çalışıyor: Sygic 13.2.1 fullbeni de ekleyin arkadaşlar.
note 3 te sorunsuz navigasyon yüklemeyi başaran var mı?
varsa hangi program?
Hdr ile çek. Orijinali ile kiyaslarsin hangisi iyiyse kaydedersinKamera ayarları bana biraz karmaşık geldi. Özellikle Dram ve hareketli fotoğraflar. Ayarları halledip iyi foto çeken arkadaş varsa bi tarif etsin)
Sözde s view cover diye çakma aldım. Ise yaramıyor
Kanka kaca,nerden aldin bu karizmatik canavar aksesuarini yaw..?arkadaşlar benim kullandığım orjinal samsung aksesuarı - benim telefonum ( note 3 ile çekilmiştir )
yazılım güncelleştirmeden bakınca en yeni güncellemeler zaten yüklü diyor.Firmware upgrade edildi mi? Benimki mj1 mesela
Hayirli olsun ve hosgeldin kardesim..Merhaba arkadaşlar bende note 3 aldım en sonundaböyle bir forum görünce de hemen geldim ve aranızda olmak isterim iyi akşamlar
Sağol dostum hoş buldumHayirli olsun ve hosgeldin kardesim..
Oyle diyosa senin yapacagin bisey yok kardes..yazılım güncelleştirmeden bakınca en yeni güncellemeler zaten yüklü diyor.
benim yapmam gereken bir upgrade ise nasıl yapabilirim? bilmiyorsam kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?