Sarangni
Üye
Kernel cıvatoymuş idle falan değil.şarj hızlı tükeniyor gibi geldi.Phronesis rom v3'e yarın geçeceğim ancak bu beni paklar
Tazzy Aurora güncelleme öncesi ben denedim tr dil desteği yok şu an için arymodu kullanıyor ters giden bi şey yok ilk başlarda senin hataları bende almıştım not hiç bir kerneleri yüklü değil şimdi sizin tecrübesiyle takipteyim bakalım hangisi stabilizeİdle Kernel flashlaya bilirsiniz Civato üzerine.
Tazzy Aurora roma güncelleme gelmiş belki yarın denerim ya da eve geçince.
peki bunları dilini anlayon heral
Unroot ettikten sonra sayaç 0x1'den 0x0'a döndürülebiliyor.Az önce phronesis rom n5 v6.2 indirdim birazdan flaşlarım.Bakalım ne gibi değişiklikler olmuş
V1.3 ün üstüne update mi yaptın direkAryaMod Note 5 Port 1.4 V1 ile güncellenmiş üstüne İdle Kernel Note 5 Kernel kurdum. Dün akşamdan bu yana bir sıkıntı yok.
Shinto Nessa ile yine donma sıkıntısı çıkardı.
Phornasis üzerine kurdum. Yalnız V1.3 üstüne kuran bazılarında sıkıntı çıkmış. Temiz kurulum yapmak iyidir. Şu ana kadar çok iyi.V1.3 ün üstüne update mi yaptın direk
Rom kontrol kısmında müzik mod eklenmiş.samsung stock müzik ekolayzırı artık sizin seçiminize bırakılmış bu güzel.zaten stock lolipop üzerine kurdum romu.enazından bildirim paneli iğrenç görünmüyor.status bardaki ikonların kayma yer değiştirme sorunlarını görmedim.şarjda hızlı tükenme gözlemlemedim
update olarak yaptım şimdilik sorun çıkmadıPhornasis üzerine kurdum. Yalnız V1.3 üstüne kuran bazılarında sıkıntı çıkmış. Temiz kurulum yapmak iyidir. Şu ana kadar çok iyi.
Phornasis güzel rom. Ben de indiriyorum bakalım. Şu an AryaMod çok iyi olmuş. İdle Kernel ile batarya felan çok iyi durumda.
Kardeş roman bune alemdeCihazında root olan arkadaşlar Gplay de ki L Speed kurup ayar yapsınlar. Google ararlarsa direk XDA linki de çıkar. Hafif işe yarar bir script.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?