darkleader
Üye
İnan ben bile bu kadar beklemiyordum.Hayretler içindeyim.Sendeki rom bof1 bendeki bof3 ben o stabiliteyi göremedim
Parçalı bulutlu falan onlarda sıkıntı yok hava açık yazacağı zaman temizle yazıyor
rus bendede sikinti yok
Güç tasarrufu açık mıİnan ben bile bu kadar beklemiyordum.Hayretler içindeyim.
Arkada 20 tane uygulama açık bıraktım.Whatsappta deli gibi daktilo gibi çatır çatır yazısıyorum bir saniyelik takılma dahi olmadı. (Maşallah maşallah nazar değmesin)
stock sıktı ya rommu kursam gene su lee romin sarji fenaParçalı bulutlu falan onlarda sıkıntı yok hava açık yazacağı zaman temizle yazıyor
Hiç denemedim o romu barona sorstock sıktı ya rommu kursam gene su lee romin sarji fena
Evet güç tasarrufu devrede
ben denedim sarji cok iyi 75 sarj 2 saat ekran verdi 6 saat 1 dk 21 saniyeyi gordum tasarrufsuzHiç denemedim o romu barona sor
O zaman ben bi panama deneyeyim
Stock custom fark etmez benim için 3 en fazla alabildiğim ekran süresi 4 saat [emoji23]ben denedim sarji cok iyi 75 sarj 2 saat ekran verdi 6 saat 1 dk 21 saniyeyi gordum tasarrufsuz
bataryayi degistir benceStock custom fark etmez benim için 3 en fazla alabildiğim ekran süresi 4 saat [emoji23]
Yok ya lanet gitsin samsung fena soğuttu beni kendinden yok güncelleme 8 ay olmuş gelmez yok ekran yanığı olur başka markaya geçecem artık böyle güzel bi cihazı bu etkenlerle ne hale getiriyolar sürekli yeni model çıkarıp satayım anlayışı bir cihazın gideri en fazla bir yıl samsungtabataryayi degistir bence
Peki senin saat ayarı ankara damı istanbul mu birde senin hat gördüğüm kadarıyla turkcell benim avea bunla ilgisi olabilir mi acaba ülke kodum türkiye benim şu an normalde ama yinede açık yazmıyor temizle yazıyor clear çevirisi açık değil temizle olarak çevriliyor@serdar_gs sen Panama rom'unda hava açık yazması gerekirken temizle yazıyor demiştin. Benimkinde öyle bir sorun görünmüyor.
Budaa gelir budaa geçerrYok ya lanet gitsin samsung fena soğuttu beni kendinden yok güncelleme 8 ay olmuş gelmez yok ekran yanığı olur başka markaya geçecem artık böyle güzel bi cihazı bu etkenlerle ne hale getiriyolar sürekli yeni model çıkarıp satayım anlayışı bir cihazın gideri en fazla bir yıl samsungta
Operatör ile alakalı olacağını sanmıyorum.Peki senin saat ayarı ankara damı istanbul mu birde senin hat gördüğüm kadarıyla turkcell benim avea bunla ilgisi olabilir mi acaba ülke kodum türkiye benim şu an normalde ama yinede açık yazmıyor temizle yazıyor clear çevirisi açık değil temizle olarak çevriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?