barış36197
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dinleme onlari ama gercekten bi baski oluyo sanki bende samsung bayisinden siparis vermistim sonra yukarda teknosa gorunce aldim hemen adamlarin yanina gittim iptal ettiricem istemiyorun dedim cihazi o sirada annem aradi telofonu da cikaramiyorum neyse ki sorun cikmadi kapora versem yanmisti
sağolasın. Ben üzülmiyimde kim üzülsün ya dün elime alınca bana abi nezaman geliyon demişti
düşer diye birşey yok ya :S düşürüyorlar isteseler yükseltirler yükseltmeleride lazım ellerinde olan birşey bu ama yapmıyorlar tabi üretici olan onlar işlerine karışamayız neyse s4 ü beklicez artık yapcak birşey yok :SEkrani s3'e gore buyuk oldugu icin gozune oyle gelmis olabilir cunku ekran buyudukce ppi degeri duser.
kolaydır herhalde kolay değil diyemeyiz kolay da diyemeyiz ama yapamazlar zor diyemeyiz herşeyi başarıyorlar bunu mu başaramıcaklar belkide dediğin gibi note 3 e saklıyorlardır ama bugüne kadar hep büyük ekranların ppi değerini düşük tuttular sırf o özellik netlik denilen özellik yüzünden alamıcam galiba :S buda sinir edici bir durum yaw işin yoksa bekle s4 üİstese yapacak olsa bile bu o kadar kolay degil.Belki de note 3'e sakliyordur.neyse kafana hangisi yatarsa onu al.
mayıs'ta falan çıkar sanırım galaxy SIVkolaydır herhalde kolay değil diyemeyiz kolay da diyemeyiz ama yapamazlar zor diyemeyiz herşeyi başarıyorlar bunu mu başaramıcaklar belkide dediğin gibi note 3 e saklıyorlardır ama bugüne kadar hep büyük ekranların ppi değerini düşük tuttular sırf o özellik netlik denilen özellik yüzünden alamıcam galiba :S buda sinir edici bir durum yaw işin yoksa bekle s4 ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?