SAMSUNG GALAXY NEXUS İ9250 Root yapma.

Sponsorlu Bağlantılar

ravenas

ravenas

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY NEXUS İ9250 Root yapma.
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Ben telefon almayı düşünüyorum (SAMSUNG GALAXY NEXUS İ9250 ) fakat 2. el ve ucuza buldum fakat bir problemi var root yapılması gerekiyormuş ve 50 TL gibi bi ücreti varmış.Acaba bu nasıl yapılabilir pek bir bilgim yok da nasıl bir şey bu root atmak yani alayım mı telefonu :) Linki vereyim siz bakın resimlere falan koyamıyorum resimleri ilan olduğundan :)

scatman808

Üye
ekranın root ile ne alakası warmı artı satıcı ile konuş alacak isen siteden degil elden al daha ucuz olur

andromenxxx

Üye
Merhabalar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.Ben telefon almayı düşünüyorum (SAMSUNG GALAXY NEXUS İ9250 ) fakat 2. el ve ucuza buldum fakat bir problemi var root yapılması gerekiyormuş ve 50 TL gibi bi ücreti varmış.Acaba bu nasıl yapılabilir pek bir bilgim yok da nasıl bir şey bu root atmak yani alayım mı telefonu :) Linki vereyim siz bakın resimlere falan koyamıyorum resimleri ilan olduğundan :)
Merhabalar arkadaşlar olacaktı.Ben telefon almayı düşünüyorum (SAMSUNG GALAXY NEXUS İ9250 ) fakat 2. el ve ucuza buldum fakat bir problemi var root yapılması gerekiyormuş ve 50 TL gibi bi ücreti varmış.Acaba bu nasıl yapılabilir pek bir bilgim yok da nasıl bir şey bu root atmak yani alayım mı telefonu :) Linki vereyim siz bakın resimlere falan koyamıyorum resimleri ilan olduğundan :)
Ben satabilirim sana üstelik rootlu temiz kullandım. Sadece ekran jelatininde yapışkanı ön kamera tarafında biraz kalktı jelatinini yenilemek yeterli olur. İstanbul'dayım eğer senin içinde uygunsa fiyatta anlaşabiliriz

Son düzenleme:

Üst Alt