Telefon Tavsiyesi samsung galaxy mini mi yoksa Lg optimus one mi?çok acil..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy mini mi yoksa Lg optimus one mi?çok acil..
arkadaşlar 2 gün içinde alacam yardım edin samsung galaxy mini mi yoksa lg optimus one (p350)mi
bana özellik olarak ikisi aynı gibi geldi fiyat olarak da lg daha ucuz max..mum 400 lira verebilirim.. Lg düşünüyorum...ne dersiniz birazcık borç alıp mini'yi mi alsam buna değermi aklım çok karışık...

kutxlay

kutxlay

Üye
bence ideos x5 daha iii ikisindende :good:

buket2

buket2

Üye
bence direkt android froyo işletim sistemli lg optimus me al...o da o fiyatlarda...

technoshark

technoshark

Üye
Optimus One da güzel optimus me de android işlemcili olduktan sonra hepsi olur, fiyatıda uygun :oke: alınabilir yani. tavsiye ederim..

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bir hata yapmışım....lg optimus me olacak one değil arkadaşlar.....kusura bakmayın....

fireman87

fireman87

Üye
Optimus me o fiyata göre en iyi cihaz bence o fiyatta daha iyisi yapılamaz.. İşletim sistemi yeter zaten android 2.2 froyo.. O fiyat aalabiliceğin en iyi smartphone bence, tavsiye ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
Optimus me o fiyata göre en iyi cihaz bence o fiyatta daha iyisi yapılamaz.. İşletim sistemi yeter zaten android 2.2 froyo.. O fiyat aalabiliceğin en iyi smartphone bence, tavsiye ederim :oke:
önerin için tsk ederim acaba mini nin hiç mi şansı yok yada farkı yok...ikisi aynı ise zaten niye fazla vereyim..

fireman87

fireman87

Üye
Özellik olarak aynılar sanırım, fiyat olarak mini daha pahalı galiba..

technoshark

technoshark

Üye
:) şimdi oldu arkadaşım optimus me den bahsediyorsak tasarım bakımından da göze çarpan güzel bir ürün, tavsiye edebiilirim aynı zamandada google markette felan uygulama ve oyunlar ücretsiz :))

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
bende lg me'yi düşünüyorum...farklı bir öneri düşüncesi olan yoksa
ilgi we alakanız için tsk.ederim...

McCeNe

Üye
optimus me tabiki arkadaşım. neden aynı özellikleri taşıyan samsung'a daha fazla para veresin ki. kalite konusunda felan hiç kuşkun olmasın ben optimus black kullanıyorum çok memnunum genel olarak lg'den. için rahat olsun. fiyatı bu kadar uygun olup bu kadar özelliğe sahip olan başka bir smartphone daha bulamazsın.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Lg Optimus me fiyatına göre kaliteli bir telefon, düşünebilirsin. Samsung da iyi ama smartphoneları özelliklerine göre pahalı

greenmile

greenmile

Üye
galaxy mini al bence

technoshark

technoshark

Üye
dostum naptın aldın mı telefonunu ? acil demiştinde merak ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...