brqsalvo
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selam arkadaşlar.
şuan nokia 5130 xpressmusic telefonum var.malum, yetmiyorbu yüzden android telefon alma vaktim geldi diye düşünüyorum.
galaxy gio nasıl bir telefon ?
rahatça internete girebilir miyim?
rahatça oyun oynayıp uygulamaları kullanabilir miyim?
400-500 tl aralığında galaxy gio'dan daha iyi telefon(lar) var mıdır?
hackless haklı ...
Sahsen ben kullandimda soyluyorum. Ve demissin "herkes oyun dediginde hd oyundan ibaret saniyor" diye. Cok haklisin. Onca hd oyun var sadece modern combati biraktim gerisini sildim. Suanda en sevdigim oyun sprinkle ve cs portable. Bence gio almayi dusunen arkadas 2.el bi galaxy s alsin . Fiyati yaklasik 750-800 tl olur heralde.
- - - Eklendi - - -
Ayrica adam oyun ve uygulamalari rahat acabilecek bi telefon ariyor. Suandak uygulamalar ve oyunlar genel olarak en dusuk 1ghz istiyor. Yani gio alsa simdiki hd 3dlerin hicbirini acmaz (.acsa bile kasar,kucuk ekranda zevkli olmaz.) Ki telefon alirken bundan 1-2 sene oncesini dusunuyordur illaki. Arkadasimizin istedigi telefon ozelliklerine gore gio almazi sadece pismanliktir.
- - - Eklendi - - -
Galaxy aceninde androidi en kotu telefon oldugunu ben degil ,kullanicilar+gelistiriciler soyluyorlar.
ace konusunda haklısın telefonun kronik sorunları varSahsen ben kullandimda soyluyorum. Ve demissin "herkes oyun dediginde hd oyundan ibaret saniyor" diye. Cok haklisin. Onca hd oyun var sadece modern combati biraktim gerisini sildim. Suanda en sevdigim oyun sprinkle ve cs portable. Bence gio almayi dusunen arkadas 2.el bi galaxy s alsin . Fiyati yaklasik 750-800 tl olur heralde.
- - - Eklendi - - -
Ayrica adam oyun ve uygulamalari rahat acabilecek bi telefon ariyor. Suandak uygulamalar ve oyunlar genel olarak en dusuk 1ghz istiyor. Yani gio alsa simdiki hd 3dlerin hicbirini acmaz (.acsa bile kasar,kucuk ekranda zevkli olmaz.) Ki telefon alirken bundan 1-2 sene oncesini dusunuyordur illaki. Arkadasimizin istedigi telefon ozelliklerine gore gio almazi sadece pismanliktir.
- - - Eklendi - - -
Galaxy aceninde androidi en kotu telefon oldugunu ben degil ,kullanicilar+gelistiriciler soyluyorlar.
Custom root?Hackless hakli custom root yukle.ya hackless custom root ne demek bi aciklar misin ? Custom rom olmasin o ? :rolleyes:
Gio pişmanlıktir sakin alma sonra reklamlardan toplayamayiz seni400 tl lik bir telefonla android diye ovunemezsin en az 600 tl lik bisiler al sony ericsson live with walkman tavsiyem bütçeyi artirirsan neo v daha da arttirirsan arc s daha da artirirsin galaxy s3 daha da artirirsan leptop al daha artirirsan araba al daha da artirirsan ev al daha da artirirsan arsa al daha da bisi alaman zaten
- - - Eklendi - - -
700 lira yaparsan neo v al süper telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?