SAMSUNG GALAXY ACE yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

kemal cemal

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG GALAXY ACE yardımmmm
Selam arkadaşlar yeni Samsung Galaxy ace aldım hemen hemen tüm özelliklerini öğrendim ancak benim gibi bir kaç ace kullanıcısının da yakındığı bir sorunumuz var, telefonun sağ üst köşesindeki sinyal çekim gücünün gösterildiği çubukların üzerinde R hanfi var klavuzdan baktım "DOLAŞIM (NORMAL SERVİS ALANININ DIŞINDA)" demek olduğunu öğrendim ancak nedir bilemiyorum ve bu R harfini kaldıramadım yardımcı olursanız sevinirim. ha unutmadan bir kaç telefon servisine (daha doğrusu servis olduğunu iddia eden) sordum ancak bir sonuç alamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

xinsurer

xinsurer

Üye
Ayarlar/Kablosuz ve ağlar/Mobil ağlar/Veri dolaşımı işaretli ise işareti kaldırıp bir dene.

----------Eklendi @ 11:51:10 ---------- Yazıldı @ 11:49:14 ----------

Olmazsa operatörünün çağrı merkezinden yardım alabilirsin. Mesela Turkcell'de bu tür durumlarda cihaz uzmanlarına aktarıyorlar ve çoğunlukla sorunlar çözüme ulaştırılıyor.

kemal cemal

Üye
    Konu Sahibi
söylediğin yöntemi uyguladım ancak yine olmadı. olmazsa dediğiniz gibi operatörün çağrı merkezini ararım.

Ocean258

Ocean258

Üye
Çağrı merkezınden yardımcı olurlar ne kasacaksın kendını.. ;)

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Hacı cidden korkma ararsın yaparlar oda olmadı garantiye ver oda olmadı samsung merkezlerine git yaptır:dd

TaurusX

Üye
Selam arkadaşlar yeni Samsung Galaxy ace aldım hemen hemen tüm özelliklerini öğrendim ancak benim gibi bir kaç ace kullanıcısının da yakındığı bir sorunumuz var, telefonun sağ üst köşesindeki sinyal çekim gücünün gösterildiği çubukların üzerinde R hanfi var klavuzdan baktım "DOLAŞIM (NORMAL SERVİS ALANININ DIŞINDA)" demek olduğunu öğrendim ancak nedir bilemiyorum ve bu R harfini kaldıramadım yardımcı olursanız sevinirim. ha unutmadan bir kaç telefon servisine (daha doğrusu servis olduğunu iddia eden) sordum ancak bir sonuç alamadım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,
Aynı sorun bende de var. Aslında bir sorun olmadığını da söyleyeyim. Zannedersem bütün sorunlar eski SIM lerden kaynaklı. Şöyleki; ben AVEA kullanıcısıyım, ancak kullandığım SIM eski AYCELL kartı. Onun için telefon normal servis alanı dışında gördüğü için "R" işareti ile durumu belirtiyor. Çözüm SIM kart değiştirmek. Sorun olarak görmediğim için şimdilik ben SIM değiştirmeyi düşünmüyorum. :bigstar:

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Arkadaşlar hem dursun boswer sizin konusmanızı filan engelliyomu

TaurusX

Üye
Arkadaşlar hem dursun boswer sizin konusmanızı filan engelliyomu

Konuşmalarımda şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Çoğu Ace kullanıcısının ses problemi yaşadığını okudum ama bende en ufak bir sorun yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt