Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Ace s5830i Servis
Sponsorlu Bağlantılar
yakupsumer
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace s5830i Servis
Samsung Galaxy Ace s5830i Telefonum vardı Telefon Samsung Yazısına geldiğinde tekrar kapanıyordu. aynı şey sürekli tekrarlanıyordu. bende servise verdim bugün garantiye gitti. Tahminen en geç kaç gün içerisinde telefon elime geçer.
yakupsumer
Üye
Konu Sahibi
Lütfen biri cevaplasın telefonumu çok özledim
xxynsdark
Üye
bence o telefonu unut bendede aynisi var yeni ciktiginda 800 tlye aldim verdigim paraya yazik elinden cikarmaya bak ama ucuza verme servis olayı garantide yazmasi lazim
yunusbulet
Üye
En az 5 gun En fazla 30 gun gelmezse yenisini veriyorlar.
Samet.25
Keşke vermeseydin odin ile stock rom yukleseydin duzelirdi bendede vardı aynısı nalet bi telefon bırakıp s3 mini aldım tavsiye ederim
yakupsumer
Üye
Konu Sahibi
Denedim. ama usb tanımadı yapamadım kaldı. garantiye vermek zorunda kaldım. aslında görünüş olarak güzel bir telefon ama içi birşeye yaramaz. bizimde paramız buna yetiyor napalım. birşey daha sorucam Android sürümünü nasıl yükseltirim?
aysegul145
Üye
bn telefonu yeni aldım ama ekrana arkadaşlar klasör gldi onları nasıl kaldırabilirim
Denedim. ama usb tanımadı yapamadım kaldı. garantiye vermek zorunda kaldım. aslında görünüş olarak güzel bir telefon ama içi birşeye yaramaz. bizimde paramız buna yetiyor napalım. birşey daha sorucam Android sürümünü nasıl yükseltirim?