Samsung Galaxy Ace s5830i Servis

Sponsorlu Bağlantılar

yakupsumer

yakupsumer

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace s5830i Servis
Samsung Galaxy Ace s5830i Telefonum vardı Telefon Samsung Yazısına geldiğinde tekrar kapanıyordu. aynı şey sürekli tekrarlanıyordu. bende servise verdim bugün garantiye gitti. Tahminen en geç kaç gün içerisinde telefon elime geçer.

yakupsumer

yakupsumer

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen biri cevaplasın telefonumu çok özledim :(

xxynsdark

xxynsdark

Üye
bence o telefonu unut bendede aynisi var yeni ciktiginda 800 tlye aldim verdigim paraya yazik elinden cikarmaya bak ama ucuza verme :D servis olayı garantide yazmasi lazim

yunusbulet

yunusbulet

Üye
En az 5 gun En fazla 30 gun :) gelmezse yenisini veriyorlar. :)

Samet.25

Keşke vermeseydin odin ile stock rom yukleseydin duzelirdi bendede vardı aynısı nalet bi telefon bırakıp s3 mini aldım tavsiye ederim

yakupsumer

yakupsumer

Üye
    Konu Sahibi
Denedim. ama usb tanımadı yapamadım kaldı. garantiye vermek zorunda kaldım. aslında görünüş olarak güzel bir telefon ama içi birşeye yaramaz. bizimde paramız buna yetiyor napalım. birşey daha sorucam Android sürümünü nasıl yükseltirim?

aysegul145

Üye
bn telefonu yeni aldım ama ekrana arkadaşlar klasör gldi onları nasıl kaldırabilirim :(

Samet.25

Denedim. ama usb tanımadı yapamadım kaldı. garantiye vermek zorunda kaldım. aslında görünüş olarak güzel bir telefon ama içi birşeye yaramaz. bizimde paramız buna yetiyor napalım. birşey daha sorucam Android sürümünü nasıl yükseltirim?

Kardes aklında bulunsun netten samsung usb driver yaz indir yükle pc ye o zaman görür sürümude yukseltemessin onun en son 2.3.6

yakupsumer

yakupsumer

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Teşekkürler

Üst Alt