nonamex
Üye
-
Konu Sahibi
-
1500mah pil varda ne oluyor 2 gün dayanabiliyor mu?
Kablosuz modem özelliği nokia'nın çoğu telefonunda olduğu gibi zaten var c6-01'de.
Gpu'su adrenodan çok daha iyi olan broadcom bcm2727.
1500mah pil varda ne oluyor 2 gün dayanabiliyor mu?
Kablosuz modem özelliği nokia'nın çoğu telefonunda olduğu gibi zaten var c6-01'de.
Gpu'su adrenodan çok daha iyi olan broadcom bcm2727.
telefon android 2.2 işletim sistemli olduğu için arkada çalışan programlardan dolayı şarzı az gidiyor arkada çalışan programları kapatıp telefonu çoğunlukla bekleme modunda kullanırsanız 3+ günü bulabilirsiniz bkz: 350 saat bekleme süresi.. ve bu her telefon için geçerlidir symbiandada s^3 tede ios tada böyledir kullanırsan gider şarzı özelliklede yüksek çözünürlüklü oyunlar.. 3.8' ekran ve 800 mhz işlemciyi çalıştırmak kolay değil... GPU üstünlüğünüde ace a göre yazmıştım... wifi yi de ama üstünüze alınmış cevap vermişsiniz aydınlanır bilmeyenler... bilmeyenler için şunlarıda söylemekte fayda var huawei x5 te 512 mb ram + 2GB hafıza + 32 GB kadar sd card desteği vardır... yıl sonunda 2.3 güncellemesi gelecektir.. telefonda radyo yoktur..
telefon android 2.2 işletim sistemli olduğu için arkada çalışan programlardan dolayı şarzı az gidiyor arkada çalışan programları kapatıp telefonu çoğunlukla bekleme modunda kullanırsanız 3+ günü bulabilirsiniz bkz: 350 saat bekleme süresi.. ve bu her telefon için geçerlidir symbiandada s^3 tede ios tada böyledir kullanırsan gider şarzı özelliklede yüksek çözünürlüklü oyunlar.. 3.8' ekran ve 800 mhz işlemciyi çalıştırmak kolay değil... GPU üstünlüğünüde ace a göre yazmıştım... wifi yi de ama üstünüze alınmış cevap vermişsiniz aydınlanır bilmeyenler... bilmeyenler için şunlarıda söylemekte fayda var huawei x5 te 512 mb ram + 2GB hafıza + 32 GB kadar sd card desteği vardır... yıl sonunda 2.3 güncellemesi gelecektir.. telefonda radyo yoktur.. nokia yı hiçkimseye tavsiye etmiyorum artık x6 gibi bi telefonu 600-750 lira arası 5800 gibi bir telefonu 500 liraya satarak insanlarla dalga geçiyor resmen ve etrafımdaki insanların tamamı nokia kullanmaktan uzak duruyor...
+Symbian ^3(yakında Androidden daha iyi olacak olan Belle Gelecek) > Bu dediğinizin olması artık nerdeyse imkansızİdeos x5:
+3*8 " yüksek çözünürlüklü ekran
+Flash 10.1 Desteği
+Android
-720 p video çekimi denmiş ama 5800 dan bile kötü çekiyor.
-Çin malı.
-GPU su dandik 800 Mhz İşlemci Onu Kurtarmaz.
-Ekranda Güncel Teklonojiler Yok,TFT(CBD,Amoled Gibi)
C6-01
+Symbian ^3(yakında Androidden daha iyi olacak olan Belle Gelecek)
+HD 720 Video
+Flash 4.1
+Broadcom2727(300 Mhz) Güçlü GPU
+Çelik Kasa
+ClearBlackDisplay ve Amoled Teklonojileri
+NFC Teklonojisi(Şuanda Kapalı Durumda Anna veya Belle Gelince Aktifleştirilebilir)
-Kamerada AF yok(50 Cm'timden yakın mesafedekiler bulanık çıkar)
-130 Gr.(Çelik Kasa Olduğundan)
Ace
+3*5 " Büyük Ekran
+Android
+Gpu su Kaliteli birşeymiş.adını bilmiyorum.
+Uzun Pil Ömrü(en az 2 gün.Kullanıma Göre Değişir)
-Ekranda Güncel Teklonojiler Yok,TFT(CBD,Amoled Gibi)
Ben C6-01 Alırdım.
Ben İdda ediyorum.Kesin demedim.En azından Fandroidlerin Sesini kesecek kadar iyi olacaktır+Symbian ^3(yakında Androidden daha iyi olacak olan Belle Gelecek) > Bu dediğinizin olması artık nerdeyse imkansız
+Flash 4.1
+Broadcom2727(300 Mhz) Güçlü Ekran Kartı
Flash 4.1 ve GPU'yu destekleyecek güçlü işlemci olmadığı için N8'im bazen Angry Birds'in bazı levellerinde bile zorlanıp kalıyor.. Ayrıca N8'le flash video izleyeceğime hiç izlemem daha iyi, N8 donup kalıyor her seferinde.. (N8 ile C6-01 CPU-GPU olarak aynı)
Ben İdda ediyorum.Kesin demedim.En azından Fandroidlerin Sesini kesecek kadar iyi olacaktır
Hatırlatayım Angry Birds port edilmiş bir oyunaynı GTA 4 gibi
O zaman gpu kaldırmıyorsa huawei o 800 mhz işlemciside flash 10.1 kaldırmıyordur hiç flash izlemeyelim daha iyi.veya galaxy 2 alalım
Ben İdda ediyorum.Kesin demedim.En azından Fandroidlerin Sesini kesecek kadar iyi olacaktır
Hatırlatayım Angry Birds port edilmiş bir oyunaynı GTA 4 gibi
O zaman gpu kaldırmıyorsa huawei o 800 mhz işlemciside flash 10.1 kaldırmıyordur hiç flash izlemeyelim daha iyi.veya galaxy 2 alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?