Samsung Galaxy Ace s5830i problem yaşıyanlar bana sorabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

bobis

bobis

Üye
- - - Eklendi - - -

sen biseden
anlamiyon konu acmisin bide

tahakrky

Üye
yaw arkadaşlar bende gta3 ü yukledm de telefonda siyah ekran olup kapanyor bi çözüm bulabilirmisiniz?

MobileRockMusic

MobileRockMusic

Üye
Abicim Ben Samsung galaxy ace kullanıcısıyım almadan önce youtube da gördüm bütün oyunları açıyodu youtube videosunda bi aldım aldığım güne lanet olsun arka plan siyah düzelmiyo düzelmesi için rom lazımmıs oda garnati dışı bırakırmıs oyunların hiç birini açmıyo suana kadar yükleyebildiğim oyunlar subway surfers assasin cread residen evil 4 bunlar linklerini paylaştım altta indirdiklerim yardımcı olsun sizde oynayın

Resident Evil 4 ü burdan indirdim açıklaması yazıyo orda :

Assasin Cread Revolations:

Subway Surfers:

alıntı değil linkleri farklı sitelerden buldum yükledim Asasin cread Ve Subway surfers da apk yi kurun olur zaten bizzat denedim galaxy ace da çalışıyor

bktlg39

Üye
Oncelikle merhabalar keyifli forumlar. Cihazimi 2gun once formatladim , tarayicidan internet baglantisi yapabiliyorum kullanabiliyorum.. Fakat markete giremiyorum hesap ekle diyor ekledikten sonra sunucuyla saglam bir baglanti kurulamadi diyor ne yaptiysam olmadi mus. Hiz. Aradim sacma sapan yonlendirdiler. Sebebi nedir nasil cozumlerim yardim ederseniz cok sevinirim.

uqur089

Üye
merhaba arkadaşım galaxy ace hakkında bilgin var sanırım benim bir sorunum var yardım edersen sevinirim ben bilgisayar bölümü okuyorum şimdi onun için hem telefon kullanıyorum hemde bilgisayar ikisindende faceye giriyorum kafam esince telefondan kafam esince bilgisayardan şimdi telefondan facebooka girip geri tuşuna basarak çıkıyorum önceden öyle yapınca telefon işareti gelirdi 5 dk sonra falan şimdi bi 2 saniyeliğine telefon işareti geliyo sonra açık gözüküyorum bilgisayardan girip facede güvenlikteki aktif oturumları silerek ve telefondaki hesaplardan face hesabı kaldırarak çözüm bulabiliyorum şimdi benim sorunum geriye basarak çıkınca telefon işareti çıksın istiyorum bana yardım edebilirmisin

karacaa3

Üye
hocam telefonun s5830i 4.1 rom buldum atmak ıstıyorum telefona zarar verırmı bıde gerı orjınal zoruma nasıl donerım ? rootlarsam telı sıkıntı yasarmıyım ?

MobileRockMusic

MobileRockMusic

Üye
hocam telefonun s5830i 4.1 rom buldum atmak ıstıyorum telefona zarar verırmı bıde gerı orjınal zoruma nasıl donerım ? rootlarsam telı sıkıntı yasarmıyım ?
kardeşim sıkıntı yaşarsın orjinal rom deyim bir sürü rom koyuyolar 4.1 orjinal bulman çok zor

halil09

Üye
bende 5830 i var benim telefon wifi den facebook giriyor play storeden uygulama indiriyor ama menüde bulunan internetten girdiğimde sayfa görüntülenemiyor diyor. başka bi kablosuz modemle denedim acaba evde bulunan modemde sıkıntı varmı diye gene aynı sorunu verdi. sorun telefonda gibi geliyo nasıl çözülür bu sorun

rebenolawo

Üye
viber calisiyormu olanlar deneyip bana yazsin bizahmet

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
kardeş bndede 5830i var ama nfs shift gbi oyunlar atmak istiyorum fakat hic bi yerde bulamıyorum sen hiç attınmı böyle gercekci oyunlar
bence bu tür oyunlar yukleme bende aynı telefondan kullanıyorum pes 2012 yukledım telefon 2 gunde çöktü telefon dayanmaz :D

Üst Alt