Samsung Galaxy Ace s5830i problem yaşıyanlar bana sorabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

deactores

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace s5830i problem yaşıyanlar bana sorabilirsiniz.
Arkadaşlar bu konuyu sizlere yardım için açtım biliyorsunuz ki s5830i bir mantık hatası telefon ancak benimde bu telefonumdan var bir çok sorunu çözdüm özellikle 3D oyunları çalıştırma zaten yakındada çalışan oyunları sizlerle paylaşacağım.neyse uzatmayalım sorunlarınızı felan söyleyin elimden geldikçe yardım edeceğim.

firari_sevdam45

Üye
Benim de telefonumda şöyle bir sorun var wifi ile bütün sitelere giriyorum ama facebook a giremiyorum yardım ederseniz sevinirim

krall42

Üye
kardeş bndede 5830i var ama nfs shift gbi oyunlar atmak istiyorum fakat hic bi yerde bulamıyorum sen hiç attınmı böyle gercekci oyunlar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
orijinal rom

young5555

Üye
slm bende ace. S2ses vrrisi yuklrmem gerek turkce yok

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
vodafone kullanıyorum 3g abone oldum fakat 3g arama özelliğini bulamadım.Samsung galaxy ace gt-s5830i modeli.

m3serhan

Üye
arkadaşım banada yardımcı olursan sevinirim benimde telim 24 saat açık kalınca telefon şebekeyi kapatıyor illaki teli açıp kapatmam gerekiyo günde bir kez teli açıp kapatmak zorunda kalıyom banada bir çare önerirsen sevinirim teşekkürler:))

halilimk

Üye
Bende facebook yükleyemedim 5433809695 dan ulaşırsan sevinirim

tahadd

Üye
Yav arkadaşlar nfs shift yükledim oyuna giriyorum ea yazisi gelldikten sonra kapaniyor ne yapabilirim

ChorQlocQ

ChorQlocQ

Üye
Benim de telefonumda şöyle bir sorun var wifi ile bütün sitelere giriyorum ama facebook a giremiyorum yardım ederseniz sevinirim

Diğer Tüm Sitelere Girebilirken Facebook Sitesine Bağlanamamanızın Telefonunuz ile Değil Bağlantı Ayarlarınızla İlgisi Olduğu Düşüncesindeyim.
Çözüm Olarak İnternet Ayarlarınızı ve Geçmişten Tutun Önbellek Verileri vb. Çerezlerin Temizlemesini Deneyin.

- - - Eklendi - - -

kardeş bndede 5830i var ama nfs shift gbi oyunlar atmak istiyorum fakat hic bi yerde bulamıyorum sen hiç attınmı böyle gercekci oyunlar

Telefon '' Electronic Arts (EA Games) '' Oyunlarının Büyük Bir Kısmını Desteklemiyor.

Elimde Bir Rom Var Fakat Denemedim. Talep Edersen Denemen İçin Link Gönderebilirim. Ayrıca Güvenlik Seviyesine Güvenmiyor ve Orijinalliği Hakkında Bir Şey Söyleyemeyeceğimi de Dile Getirmek İsterim.

slm bende ace. S2ses vrrisi yuklrmem gerek turkce yok

Tam Sorununuzu Anlamadım.

vodafone kullanıyorum 3g abone oldum fakat 3g arama özelliğini bulamadım.Samsung galaxy ace gt-s5830i modeli.

Arama Yapıldığı Esnada Seçenek Sekmesinde 3G Uygulaması Yoksa Eğer Bu Şebeke Sağlayıcınız Sebebi İle Kaynaklanan Bir Sorundur. En Yakın Şube İle İletişime Geçerek Sorunu Ortadan Kaldırabilirsiniz.

arkadaşım banada yardımcı olursan sevinirim benimde telim 24 saat açık kalınca telefon şebekeyi kapatıyor illaki teli açıp kapatmam gerekiyo günde bir kez teli açıp kapatmak zorunda kalıyom banada bir çare önerirsen sevinirim teşekkürler:))

Bu GPS Üzerinden Takibi Sağlanan Akıllı Telefonlardan Tutun da Navigasyon ve GPS Sistemli Araç Takip Sistemlerine Kadar Hemen Hemen Her Cihazda Göz Önünde Olan Genel Bir Restart (Yenilenme) Eylemidir.
Her Hangi bir Sorun Söz Konusu Değil, İçini Ferah Tut (:

Yav arkadaşlar nfs shift yükledim oyuna giriyorum ea yazisi gelldikten sonra kapaniyor ne yapabilirim

Yüklemiş Olduğun Uygulama Telefonunun Hafızasını Aşırı Meşgul Ettiği İçin Çalışmıyor. Hafıza Kartını 8 GB ' ye Kadar Yükseltip Oyunu '' Uçuş Modu '' nda Oynamayı Dene.

boragz

Üye
kardes flas playeri nasil indircem?

timurlek58

Üye
slm benim de galaxy ace var soltarftaki menü dokunmatik dümesi calismiyor yardim edebilirseniz tesekkürler

enes1506

Üye
Telefonda böle bir sorunum var temple run ve subway surfers gibi oyunları desteklemiyor.
ßide telefonum servise gitti garanti de bitti telefonum açılmadı samsung yazısında kaldı.ßu sorunu yaşamak istemem nasıl çözücem bu sorunu pls...:(

memet5789

Üye
Ya temple run 2 çalışmayı durdu hatası veriyo ltfn yadm

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
1.)Bazen 3D oyun yüklemeye çalıştığımda "uygulama yüklenmedi" diyor.Obb dosyalarini "sd/android/obb" klasörüne atıp yüklediğimde gene aynısı oluyor.
2.)Telefonum rootlu.İnternete giriyorum.Antivirüs kurmaya gerek varmı bu telefona.
3.)Müzik çaları kapattığım halde kulaklığı çıkardığım zaman müzik çalar uygulaması otomatikmen tekrar açılıp hoparlörden çalmaya başlıyor.Bu sorun halledilebilirmi?Herhangi bir ayarı yok zaten.

thedevelili

Üye
Ben samsung ace kullanicisiyim, bu telefonun sesle rehberden arama (konuş ara ) özelliğinin olup olmadiğini soracaktim, ilginize teşekkür eder, iyi gönler dilerim

Zero System

Zero System

Üye
Aynı cihazı bende kullanıyorum, henüz bugün aldım.
İlk wifi denememde hiç bir sorun olmadı. Ancak eve gelince evdeki wifi'yi görmemeye başladı. Daha bir kaç saat önce wifi ile Whatsapp ve facebook uygulamalarını indirmiştim. Kısa bir araştırma sonunda format atmam gerektiğini gördüm ve attım. Ancak sorun değişmedi. Halen komşuların wifi'lerini bile görürken evdeki wifi'yi görmüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Android bilgisi de vereyim dedim.
GT-S5830i
Android: 2.3.6 Gingerbread

Zero System

Zero System

Üye
Kimse yardım etmemiş olsa da belki ihtiyacı olan başka arkadaşlarda olabilir diye sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım.
Öncelikle telefon ile ilgili bir sorun yok!
modeminizin arayüzüne girip, kablosuz ayarlarından aktif olan kanalı değiştirmeniz android'in wifi yi görmesini sağlıyor.
Bu kadar basit bir şey, telefona format atmaya, ıvır zıvır program yüklemeye gerek yok.

sevdalinka16

Üye
bana yardım edebilirmisin telefonumun ekran kilitlendi ve şimdi de e mail istiyor ve ben onu da hatırlamıyorum ne yapmalıyım

Üst Alt