akrep81 Üye nuribaba56' Alıntı: kardes sen ses acma ve kisma tusuna ayni anda basmissin bide odin mod icin ses kisma +home+pover yapacan Genişletmek için tıkla ... Evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol - - - Eklendi - - - nuribaba56' Alıntı: kardes sen ses acma ve kisma tusuna ayni anda basmissin bide odin mod icin ses kisma +home+pover yapacan Genişletmek için tıkla ... Evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol
nuribaba56' Alıntı: kardes sen ses acma ve kisma tusuna ayni anda basmissin bide odin mod icin ses kisma +home+pover yapacan Genişletmek için tıkla ... Evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol - - - Eklendi - - - nuribaba56' Alıntı: kardes sen ses acma ve kisma tusuna ayni anda basmissin bide odin mod icin ses kisma +home+pover yapacan Genişletmek için tıkla ... Evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol
odunuzz Üye akrep81' Alıntı: evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol - - - eklendi - - - evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol Genişletmek için tıkla ... ne demek gorevimiz
akrep81' Alıntı: evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol - - - eklendi - - - evet o sekilde eski versiyonu yukledim.yardimin icin cok sagol Genişletmek için tıkla ... ne demek gorevimiz
mpx02 Üye s.a benim şuan 2,3,6 sürümü kullanıyorum bu sürümü yükleyebilirmiyim. - - - Eklendi - - - yardımcı olacak yokmu - - - Eklendi - - - allah rızası için yardımcı olun bende yaptım olmadı android yazısı çıkıyor odindende yapıyorum bilgisayar okumuyor lütfen yardım edin
s.a benim şuan 2,3,6 sürümü kullanıyorum bu sürümü yükleyebilirmiyim. - - - Eklendi - - - yardımcı olacak yokmu - - - Eklendi - - - allah rızası için yardımcı olun bende yaptım olmadı android yazısı çıkıyor odindende yapıyorum bilgisayar okumuyor lütfen yardım edin
NeoOSMANLICI Üye Selamunaleyküm kardeşlerim bu rom u ace 2 e kursam bi sorun olurmu tam benlik bi rommuş veya bu romun ace 2 ile uyumlu versiyonu varmı
Selamunaleyküm kardeşlerim bu rom u ace 2 e kursam bi sorun olurmu tam benlik bi rommuş veya bu romun ace 2 ile uyumlu versiyonu varmı