Samsung galaxy ace mi Huawei u8800 ideos x5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
ideos x5 donanim olarak daha guclu

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
ideos varken ace alandan suphelenirim. Ayrıca 2 yıl zaten kvk garantisi var

nonamex

Üye
Galaxy Ace'te 800 mhz arm11 işlemci + Adreno 200 GPU var, Huawei X5'te 800 mhz Scorpion işlemci + Adreno 205 GPU var..

İşlemci (ARM11 daha zayıf) ve GPU olarak Huawei X5 üstün.

Kesinlikle ideos alırdım kamera önemli değilse..

samety500

samety500

Üye
Galaxy Ace'te 800 mhz arm11 işlemci + Adreno 200 GPU var, Huawei X5'te 800 mhz Scorpion işlemci + Adreno 205 GPU var..

İşlemci (ARM11 daha zayıf) ve GPU olarak Huawei X5 üstün.

Kesinlikle ideos alırdım kamera önemli değilse..
yanılıyorsn ace in arm11 değl iyi araştır. ayrıca bana göre ace huawei yi ezeer gecer :D zaten ace in ekran dayanıklılığı yetr. :oke:

blacktalon

blacktalon

Üye
ideos x5 daha güzel gibi duruyor zaten şu aralar ace fiyatları düşüyor galaxy s de aynı beklemekte fayda var

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
yanılıyorsn ace in arm11 değl iyi araştır. ayrıca bana göre ace huawei yi ezeer gecer :D zaten ace in ekran dayanıklılığı yetr. :oke:

Qualcomm işlemci var

galaxy ace 158mb hafıza 15fp HSDPA, 7.2 Mbps 800Qualcomm QCT MSM7227-1 800 MHz Adreno 20 GPU

ideos x5 4 gb hafıza 30fps HSDPA, 14.4 Mbps 800 MHz Scorpion , Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM 7230 chipset

EFECEL

EFECEL

Üye
iki cihazıda kullandım ace i satıp huawei aldım ve kesinlikle bir cihaza bundan fazla para vermem daha marka koyup kazıklıyolar insanları sırf
ideos x5:800x480 ekran,flash 10.3,800 mhz snapdragon işlemci (overclock ile 1.8ghz ben 1.5 te kullanıyorum ne ısınma var ne şarj sorunu)2 gb hafıza dahili,512 mb ram,512 mb ekstra uygulama yükleme hafızası,adreno 205 gpu,5mp kamera 3.8 inch ekran,720p@30 fps video kaydı,dolby mobile ses çipi,1500 mah pil,android 2.2(bende 2.3.5 miui rom yüklü),en iyi quadrant puanı 4200,stock hali 1900 fiyat 569 tl

galaxy ace:3.5 inch 320x480 ekran,800 mhz armv6 rev5 işlemci(overclock desteği yok zaten son hızı ki olsada flash çalışmaz işlemci mimarisi uyumsuz)flash lite,5mp 240p video kaydı@15fps(2.3.3 ve 2.3.4 te 480 p@15fps)256mb ram,158mb dahili hafıza,adreno 200gpu,eski gameloft ve ea oyunları dışındaki hd oyunlarda takılmalar oluyor,en iyi quadrant puanı 1950(oda zor).stock hali 530 fiyat 750 tl

ace alıp pişman olmayın yeni çıkan her program oyun arm v7 snapdragon işlemcili telefonlara çıkıyor marka takıntınız varsa korkmayın telefonun sadece içinde huawei yazıyor arka kapakta ideos x5 ve with google yazmakta ön ise sade ve yazı yok çok şık duruyor ...

----------Eklendi 08.09.2011 @ 00:13:33 ---------- Yazıldı 07.09.2011 @ 23:56:24 ----------

yanılan da sensin ace arm11 işlemci ailesine aittir işlmci tipi ise arm v6 rev5...ace,gio vs.vs parasına değmeyen telefonlar

musti777

Üye
Bende hem ace hemde ideos x5 var kasa kalitesi samsung un biraz daha iyi fakat iş performans ve hafızaya gelinde ideos açık ara fark atıyor. tereddüt edenlere gönül rahatlığı ile almalarını tavsiye ederim.

ahmet0021

Üye
burdaki yazıları okuduktan sora ace aldıgıma pişman oldum

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bide güvenilirlik var bu açıdan ace samsung un kendi servisi var huaweilerde kvk var ama 4 marka birden destekliyo kvk o yüzden garantide sorun yaşarsın ama huawei sini garantiye gönderenlere sormalı

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
burdaki yazıları okuduktan sora ace aldıgıma pişman oldum

olursun tabi. biz insan olarak ne kadar kötü bir insanız aslında. ideos donanım olarak resmen ben üstünüm dio. ama ace al diyenler kendileri ace almış yada gio . bak benaldım sende al demöiyo. aynı hataya ikimizde düşelimdemiyo. birbirimizi çekemiyoruz. bikere zaten flash player acede yok(10.3) bunu düşünmek yeterki olcaktı.

PriZm

PriZm

Üye
hertürlü ideos x5 döver:D

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
sende bende bi alamadık şu androidi be undertaker. 5800 la geçiniyoz bakalım nereye kadar

nightmare3440

Üye
arkadaslar bence ace var yaklaşık 15 gun once bi arkadasıma x5 aldık aldığımız günden beri kıyaslıyorum ace belki su konuda gecer belki bu konuda gecer diye ama yok kabul etmek lazım ace ve x5 bence kıyaslamazlar bi ace kullanıcısı olarak mutlaka ve mutlaka x5 alın derim arkadaslar zira ben bunu satıp x5 almayı düşünüyorum

halit255

halit255

Üye
ace diyen arkadaşlar hepinizi oyun bölümünde görüyorum şunu ace açmadı bunu ace çalıştırmadı acede açılırmı ace açarmı niye soruyosunuz çünkü acenin ekran çözünürlüğü yetmiyor hd oyunları oynatmaya. niye adama aceyi boşuna tavsiye ediyorsunuz bile bile huawei x5 480x800 pixel çözünürlükl var çok rahat oynarsın acenin açamadığı oyunları siz aceyi telefon sanıyosunuz tim'e gidin bi x5 i kullanın farkı görürsünüz hem samsungu çok iyi bir marka sölersiniz samsung e 250 telefonlarıda gördük durmadan filmleri bozulur zırt bırt film değiştir samsung corby leride biliyoruz java açmaz çalıştırmaz çin dokunmatik çin malları bile samsung corbiyi 2 ye böler 10 la çarpar tek bildiğim bişe var samsung çok düşük malettiği telefonları [çinde üretiliyor oda ] bize getirip çok güzel fiyata geçiriyo bize

Dangerwrestling

Dangerwrestling

Üye
herkez x5 demis bencede aralarinda en iyisi o ama ikinci elde cok sıkıntı çekersin

umay565

Üye
Yazilanlari okudultan Sonra bir kezdaha memnun oldum x5 aldigima kardesim kesinlikle x5 al

mustafa603

mustafa603

Üye
Marka takıntısını bi yana bırakın. Huawei hiç duymamış olanlar var, Turkcell, Vodafone gibi şirketler telefonları huaweiden alıp üzerine kendi logolarını yapıştırıyorlar, oldu bitti. Birçok konuda ideos kat kat iyi. Boşuna kazıklanmayın.

calypso16

calypso16

Üye
satışı varmı x5'in

Üst Alt