Samsung galaxy ace mi Huawei u8800 ideos x5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

shelby-15

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy ace mi Huawei u8800 ideos x5 mi
arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.ideos özellik olarak ace den biraz daha üstun.fakat marka sorunu var.marka henüz türkiye de tanınmıyor.fakat biraz araştırdım huawei dünya çapında bir şirket.ideos x5 telefonu için internetteki yorumları okudum 10 yorum varsa 9 u olumlu yönde.yalnız kamerası 5 mp gibi değilmiş.ace 700 tl. ideos x5 550 tl sizce hangisi tercih edilmeli ?

hoss

hoss

Üye
sizinde dediğiniz gibi dünya capında bir şirket türkiyede yeni olması nedeniyle fiyatlar uygun , bir kac yıl sonra fiyatı tavan yapar tanınınca , ideos x5 daha iyi terccih bu iki telefon arasında

samety500

samety500

Üye
galaxy ace derim ;)

61semih

61semih

Üye
dunya capında marka olabılır turkıyeye yenı geldı dıye ucuz tezını soyle curutıyım htc dunyaca tanınmıs bır marka degıldı ve turkıyeye geldıgındede fıyatları huwei gıbı degıldı.cunku adamlar kalite.ben sana ace onerırım yada gıo zaten gıo ıle ace arasındakı tek fark neredeyse fıyatı ıslemcısı ekran cozunurlugu vs aynı sadece kamerası 3,2 mp fakat af gulucuk tanımlama gıbı bırcok ozellıgı var kameranın cok net fotolar cekebılırsın mesela 58202 dan daha ıyı fotograf cekıyor halbukı ıkısıde 3,2mp bir gözat

nexpow

nexpow

Üye
özellik olarak ideos x5 üstün fakat çinmalı nekadar güvenebilirsinki yani sen bilirsin çin mallarının hepsi ucuz belki 1 sene bile dayanmaz alırsan saglamda cıkabilir cıkmayadabilir

MBrkA

MBrkA

Üye
Bence galaxy ace al.Ben ace kullanıyorum şuan oldukça memnunum.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
galaxy ace al sakın delilik yapma :angry:

sangreal_1905

Üye
marka takıntın yoksa ideos x5 al timlerden bırsey olursa garıntıye verırsın KVK bakıo.

hoss

hoss

Üye
kullana bir çok arkadaş tanıyorum hepside çok memnun telefonlarıdan herhangi bir sıkıntıları yok , siz bu ürünü çin malı diye televizyonlu çift hatlı telefonlarla karıiştırmayın derim

technoblue

technoblue

Üye
galaxy ace gereksiz derecede yüksek fiyatı olan bir smartphone. huawei x5 özellikleri, tasarımı ve oldukça uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. aldıktan sonra garanti süresince kvk güvencesinde. ama garanti bittikten sonra ne olur bilemem. ekstra olarak baktığın cihazlarla hemen hemen aynı özellikleri taşıyan lg optimus one öneririm sana.

mkemalynd

mkemalynd

Üye
bence deee galaxy ace :d::d:

samety500

samety500

Üye
ideos ne kardeşim yaa. bırak türkiyeyi dünya capnda olsa duyulurdu heralde dimi bırak git yaa ne huawei si ya ismnde hayr yk :D ace al derm. git tim den ace al ideos saçmalk.bnde gio aldm ideosu banada önermşlrdi.

yasinemir95

yasinemir95

Üye
Huawei genelde telefon firmalarına parça üretiyor. Henüz telefon da deneyimli sayılmaz riske girme ace al

|Android|

|Android|

Üye
Yorumlarınızda çok ön yargılı davranıyorsunuz. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki telefonu alalı 5 gün oldu. 5 gün içinde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Donma olsun, oyunlarda olsun vs. Fazla fotoğraf & video çeken birisi değilim. İnternette donma yok. YouTube'da rahatlıkla video izleyebiliyorum. Flash destekli oyun oynayabiliyorum... Kısacası Hem ucuz olsun, hem performanslı olsun diyebileceğimiz şimdilik Huawei Ideos X5 var. Telefonumdan gayet memnunum. Marka takıntınız yoksa telefonu alabilirsiniz. :oke: Samsung Galaxy Ace'yi hiç kullanma fırsatım olmadı. O yüzden bir şey diyemem.

yevkumen

yevkumen

Üye
kesinlikle ideos derim çin malıyla alakası yok valla hayatımda aldıgım en guzel telfon

----------Eklendi @ 22:57:41 ---------- Yazıldı @ 22:56:06 ----------

ideos ne kardeşim yaa. bırak türkiyeyi dünya capnda olsa duyulurdu heralde dimi bırak git yaa ne huawei si ya ismnde hayr yk :D ace al derm. git tim den ace al ideos saçmalk.bnde gio aldm ideosu banada önermşlrdi.

İDEOS varken gio yu cebime bile koymam:d::d::P:

Jetlak

Üye
dunya capında marka olabılır turkıyeye yenı geldı dıye ucuz tezını soyle curutıyım htc dunyaca tanınmıs bır marka degıldı ve turkıyeye geldıgındede fıyatları huwei gıbı degıldı.cunku adamlar kalite.ben sana ace onerırım yada gıo zaten gıo ıle ace arasındakı tek fark neredeyse fıyatı ıslemcısı ekran cozunurlugu vs aynı sadece kamerası 3,2 mp fakat af gulucuk tanımlama gıbı bırcok ozellıgı var kameranın cok net fotolar cekebılırsın mesela 58202 dan daha ıyı fotograf cekıyor halbukı ıkısıde 3,2mp bir gözat

fiyat çok olunca kalite olacak diye bir şey mi var o iki milyarlık telefonlar üçyüz liraya üretiliyor nasıl bir kazık atıldığını biliyor musun sen konuşmaların da apaçi gibi gözüm seni hiç tutmadı :D

samety500

samety500

Üye
kesinlikle ideos derim çin malıyla alakası yok valla hayatımda aldıgım en guzel telfon

----------Eklendi @ 22:57:41 ---------- Yazıldı @ 22:56:06 ----------

İDEOS varken gio yu cebime bile koymam:d::d::P:
zevk meselesi dostum sen git al ideos :D

umutku84

umutku84

Üye
ideos x5 derim benim simdiki aklim olsa galaxy gio yerine onu alirdin

hamdi38

hamdi38

Üye
ideos cin mali ama gecmisi olan bir marka vodafone telefonun üreticisi bir marka kullanici yorumlarida bunu destekliyor alanlar genelde memnun ideos al derim

spawn92

Üye
ideos x5'le ace'yi karşılaştırmak çok mantıksız aynı segmentte bile değiller ayrıca ace'ye o kadar para vermek akıllıca bir hareket değil ideos x5 her türlü döver ace'yi

Üst Alt