Samsung ace mi Huawei ideos x5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shelby-15

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ace mi Huawei ideos x5 mi
arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.ideos özellik olarak ace den biraz daha üstun.fakat marka sorunu var.marka henüz türkiye de tanınmıyor.fakat biraz araştırdım huawei dünya çapında bir şirket.ideos x5 telefonu için internetteki yorumları okudum 10 yorum varsa 9 u olumlu yönde.yalnız kamerası 5 mp gibi değilmiş.ace 700 tl. ideos x5 550 tl sizce hangisi tercih edilmeli ?

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
samsung alma huawei de alma ikisiniz servisi aynı yarı yolda bırakır sabırlı mücadeleci özellikle sinir katsayılarını kontrol edebiliyorsan al
ama ben almıcam gidicem htc olmadı bb alırım kafam rahat olur

elvan1993

Üye
kardeşim valla ideos x5 i arştırdımda valla telefon bence müthiş bu fiyata android 2.2 ile gelen bi telefon bulmak zor bende wave 2 var benim telefonun özellikleriyle nerdeyse aynı ve daha iyi diyebilirim bikere android 2.2 işletim sistemi var

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Arkadaşta var x5 güzel diyor, ilk duyduğumda o ne demiştim. :) Yeni bir marka..

halit255

halit255

Üye
ben bir buçuk aydır x5 kullanıyorum ace mace tanımam x5 mükemmel telefon

foraydin

Üye
ben 1 haftadır x5 kullanıyorum şimdilik memnunum. alırken çok araştırdım. samsung ace ile nerdeyse aynı özelliklere sahip. dikkat etmeniz gereken nokta bir çok sitede ekranı 16 milyon renk olarak belirtiliyor. ekranı 262k renktir. tek eksik noktasının bu olduğunu düşünüyorum, ona rağmen görüntüler yeterli canlılıkta.......

osmancan71

osmancan71

Üye
bende ace bende almadım araştırıyorum 1 ay sonra alıcam ace den şikayet çok nadir okudum ama ideosda biri dir bluetooth biri şarj diyor biri fotoğraf ii deil dior biri wi fi sorunu dior biri sesim az gidiyo , birisi kendi kendine açılıp kapanıor dior ( tabi bu sorun fabrika çıkışlı bazılarında istersen geri verip yenisini alıyosun) kimisi ekranın köşesi açık diyor ace derim ben büyük ihtimal ace alcam şimdi 650 biraz daha düşşün yada huawei yeni bi model getirirse türkiyeye duruma göre onuda alabilirim vision yada honor gibi

Combaaa

Üye
ideos x5

Türe

Türe

Üye
konu yanlış yerdee

y n s c n

y n s c n

Üye
Ace seni pişman eder.. Tabiki X5.

william75

william75

Üye
X5:oke: Ace'den çok daha iyidir..

tempestshine

tempestshine

Üye
x5 iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt