Samsung Galaxy ACE güncelleme LÜTFEN YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

akfb

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy ACE güncelleme LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar ben ocak 2012 de samsung galaxy ace gt-s5830 aldım cihaz bana geldiğinde 2.3.3 android sürümü yüklüydü ve çoğu forumlara baktığımda galaxy ace için 2.3.6 güncellemesi çıktığı söyleniyordu hemde kies üzerinden yaklaşık üç aydır cihazımın sürümünü güncellemek istiyorum bir türlü kies üzerinden güncellemeyi göremiyorum ve bu sayede cihaz sürümünü güncelleyemiyorum yardım ederseniz sevinirim.:nono:

klongs

klongs

Üye
*#272*imei no# yu ara tur u seç

akfb

Üye
    Konu Sahibi
teşkkür ederimde imei no yu nerden bulacağım

---------- Eklendi @ 15:31:02 ---------- Yazıldı @ 15:20:42 ----------

kardeş az önce denedim zaten TUR seçili

umitbukulmez

Üye
benimkinde SER seçili ve değiştiremiyorumda napmam gerek

klongs

klongs

Üye
odinden dene

akfb

Üye
    Konu Sahibi
ancak odinden denediğimde garanti dışına çıkıyor

---------- Eklendi @ 17:45:42 ---------- Yazıldı @ 17:42:41 ----------

Kimsede bu sorun olmuyor mu bu sadece benim cihazımda mı oluyor?

klongs

klongs

Üye
odinden yüklersen garanti dışı olmaz

akfb

Üye
    Konu Sahibi
odinden yüklersen garanti dışı olmaz
emin misin bak sana güvenip odinden güncelleme yapacağım bir sorum daha olacak odinden güncelleme yapınca kies güncellemeyi artık otamatik olarak görebilecek mi?

klongs

klongs

Üye
samsung veriyor odini saten niye garantiyi bozsun

akfb

Üye
    Konu Sahibi
samsung veriyor odini saten niye garantiyi bozsun
bildiğim kadarıyla samsun odini vermiyor.Ayrıca ben odinle güncelleme yapıp telefonumu tehlikeye atmak istemiyorum.Acaba kieste sorun olabilir mi?.Kies programım en günceli

klongs

klongs

Üye
ya akıl var mantık var stock romu sitesinden dağıtıyor yüklemek için de odini vermek zorunda neyle yüklencek yoksa bu stock rom

akfb

Üye
    Konu Sahibi
sağol artık telefonumda senin sayende 2.3.6 yüklü

trecool

trecool

Üye
beyler ben bu kodu galaxy gio da yazdim sadece telefonu sifirladi yani guncelleme yapmadi neden?

akfb

Üye
    Konu Sahibi
ya baktım da artık gt-s5830 yerine piyasaya gt-s5830i gelmiş büyük ihtimal artık gt-s5830 lar için kies güncelleme çıkarmıyor.:ağlarım:

blacktalon

blacktalon

Üye
Ben baktım kiesten güncelleme yok en son 2.3.3 dahası yok

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet ilk çıkan Ace için henüz 2.3.3 üzeri güncelleme çıkmadı.Orijinalden 2.3.6 yüklü olanlar " i " serisi.Muhtemelen Plus'ta 2.3.6 ile geliyordur.Yanlış biliyorsam düzeltin.

akfb

Üye
    Konu Sahibi
maalesef öyle olmuş şimdi dert yanıyorum keşke telefonu birkaç ay sonra alsaydım diye :((((

husnu_ozenci

husnu_ozenci

Üye
beyler ben de galaxy ace i kullanicisiyim acaba bu 2.3.6 nereye kadar yükselebilir bi açıklama yaparmisiniz mesela ics güncelleme gelir mi ?

qezma

qezma

Üye
Samsung odini mi veriyor ? bilgim yok ama cok mantıksız..

Üst Alt