The Shadow
Üye
Eyvallah...![]()

Nasil yani ? Codecleri falan kastediyosan zaten stock jb kamerasindan iyisi yokDenicem..
Kamera kötü ama de mi ?![]()

Eyvallah...![]()

Nasil yani ? Codecleri falan kastediyosan zaten stock jb kamerasindan iyisi yokDenicem..
Kamera kötü ama de mi ?![]()

Stock JB Ve performans romun codec 'i
Nasil yani ? Codecleri falan kastediyosan zaten stock jb kamerasindan iyisi yok![]()

aga sen kernel için en sondakini kullanıyom dedin ama en sondakinde TWRP yazıyo ben de cwm yüklü bunu yüklesem sıkıntı yapar mı yoksa cwm liyi mi indirem ?Hayırlı tezkereler öncelikleBen cm10.1 in son versiyonuyla chrono kerneli kullanıyorum stabilite de sıkıntı yok ama şarj çokta iyi değildi bugün yeni bir denemeye başladım hadi bakalım şarj nasıl gidecek
Kur sen şunları önceden kullandığım ve bugün değiştirdiğim ayarları ben sana yazarım sonra
Rom :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.2.2 Gapps (Vardır sende de yoksa diye) :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Chrono kernel r1.3 (Ben en sondakini kullanıyorum) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla ben kasma yaşamıyorum ki işlemciyi sabitlemedim bile denemeni öneririm ama 4.2.2 romları diğerlerine göre daha stabil ace 2 de bir başka cidden![]()
Yok la sıkıntı yapmaz recovery twrp oluyo sadece orda yazan icinde hangi recoverynin bulundugu hangisiyle yuklenecegi degilaga sen kernel için en sondakini kullanıyom dedin ama en sondakinde TWRP yazıyo ben de cwm yüklü bunu yüklesem sıkıntı yapar mı yoksa cwm liyi mi indirem ?

) Daha koyu bir tonda yatay yatay çizgiler var, tekrar tuş kilidine iki kez basınca kilit açma menüsü normal olarak geliyor anlamadım gitti. İngiltere romunu mu denesem yoksa benim telefon artık emekliye mi ayrılıyor bilmiyorum
Ne söylesem bilemiyorum. Şu Ace 2 konusunda insanlara en çok yardımı dokunan ve bilakis konuyu güncel tutan insanlardan biri olan @The Shadow sırf birkaç konu dışı mesaj attı diye ceza alıyor. Ayrıca samimi mesajlarla biz konuya eksik olan huzuru katıyoruz ama farkında değilsiniz. Bu nasıl bir adminlik anlayışıdır, nasıl bir inisiyatif dışı davranıştır. Adminlik görevinizi layıkıyla yapıyorsunuz gerçekten. Ha ayrıca lafımı sizin gibi üç ünlemle bitireyim dedim, helal olsun ! ! !Konudaki gereksiz mesajlar temizlendi. Uyarıyorum beyler tekrarında forum ve konu huzurunu bozmanıza fırsat vermem bilginize ! ! !
Aga cm10.1 android 4.2.2 ya daDaha ayarlari vermedim ki cok normal
Governor : Pegasusq
I/o scheduler : Deadline
İslemci hizi : Sarja onem veriyosan 300-1200 oyunlar olmazsa olmaz diyosan 1200-1200
NovaThor settings de gpu bolumunde :
Disable auto boost gpu isaretli olmasin. Onun disinda tum degerleri 80 arttir. Mesela :
Burdaki ss lerdeki gibi arttiracaksin diger ayarlarida ayni degerde. Mhz ler de dahil ordaki.
Birde I/O bolumundeki disable SPI CRC yi isaretle tum bu ayarlardan sonra telefonu yeniden baslat.
Ha bu arada gordugun tum set on boot lari isaretle gerci sen biliyosundur onu da yine de soyleyeyim ben
Peki ya simdi ?
[emoji19]
Kolay gelsin![]()
Nova thor yükleniyo mu bu sürümlerde Âlim Adam ?The Shadow'un hakkı boşuna yedin Admin Bey...Bir kaç konu dışı mesaj attığı içinmi ceza aldığını düşünüyorsunuz ? o sizin düşünceniz ve görüş açınız.Burada kurallar çerçevesinde karar veriliyor.Samimi mesaj yazmakla konuyu kirletmek arasında dağlar kadar fark var.Yakınen tanıyanlar iyi bilir ki bu tür durumlar öncesi ikinci bir şansı hep vermişizdir.Anlayış konusuna gelince yeterli düzeyde anlayış gösterdiğimizi düşünüyoruz burası bir forum kuralları ve düzeni var kişilere göre değil kurallara göre hareket edilir bu kuralllar herkes için geçerlidir.Lafınızı hangi işaretle bitirirp bitirmemek sizin sorununuz.
Saygılarımla
Bu sizin düşünceniz tebrik edilecek bir şey yokThe Shadow'un hakkı boşuna yedin Admin Bey...
Çocuğun hiç suçu yok tebrik ederim ! ! !
Bardağın dolu tarafını görüp görmemek de sizin sorununuz. Neyse gereksiz mesajlarımıza son verelim, forum kirleniyor.Bir kaç konu dışı mesaj attığı içinmi ceza aldığını düşünüyorsunuz ? o sizin düşünceniz ve görüş açınız.Burada kurallar çerçevesinde karar veriliyor.Samimi mesaj yazmakla konuyu kirletmek arasında dağlar kadar fark var.Yakınen tanıyanlar iyi bilir ki bu tür durumlar öncesi ikinci bir şansı hep vermişizdir.Anlayış konusuna gelince yeterli düzeyde anlayış gösterdiğimizi düşünüyoruz burası bir forum kuralları ve düzeni var kişilere göre değil kurallara göre hareket edilir bu kuralllar herkes için geçerlidir.Lafınızı hangi işaretle bitirirp bitirmemek sizin sorununuz.
Saygılarımla
Beyler cm 10.1 de nasıl vold.fstab yapılıyor ?

Eyvallah da olmuyor sdcard0 a giriyom içi boş 0 klasör / dosya novathor da işe yaramıyor..Denemedim ama @The Shadow yazdıysa çalışıyor demektir
Püf Noktası - Ace 2 CM 10/10.1/10.2 Hafıza Yer Değiştirme (%100 Çalışıyor - Denendi!!!) - MaxiCep

Denemedim ama @The Shadow yazdıysa çalışıyor demektir
Püf Noktası - Ace 2 CM 10/10.1/10.2 Hafıza Yer Değiştirme (%100 Çalışıyor - Denendi!!!) - MaxiCep
Ya o eski cm10.1 sürümlerinde çalışıyor sadece güncellemedim uzun zamandırEyvallah da olmuyor sdcard0 a giriyom içi boş 0 klasör / dosya novathor da işe yaramıyor..
Yazık @The Shadow da boşuna ban yedi![]()
Şunu deneyin :
Evet ama bu doğru onu bende farkettim cm10.1 de novathor settings içerisindeki sdswap seçeneği çalışmıyor.En iyisi stock JB XXMH1 üstüne performans rom flashla ve başka bir şey yapma ohh misss...Ya o eski cm10.1 sürümlerinde çalışıyor sadece güncellemedim uzun zamandırŞunu deneyin :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ha bu arada soranlar olmuş, novathor settings cm10.1 ve 10.2 nin son sürümlerinde var.Evet ama bu doğru onu bende farkettim cm10.1 de novathor settings içerisindeki sdswap seçeneği çalışmıyor.

Sen bilirsinEn iyisi stock JB XXMH1 üstüne performans rom flashla ve başka bir şey yapma ohh misss...
Cezan kalkmış sevindim kardeşim![]()
Sağol 
Ben de XXMG2 UK romunda takılı kaldım. Titanium ile gereksiz app'ları kaldırdım ama tabi bi custom rom tadı ve hızı yok, bazen bir kasma giriyor telefona aman Allah'ım. İşte avantajı şarjı falan iyi gidiyor o yani. Tabi sorabilirsin niye custom romdan vazgeçtin, söyleyeyim. Bu aralar custom rom kurunca telefona, ekran kapalıyken tuş kilidine basınca görüntü gelmiyor, böyle dikey çizgiler çıkıyor siyah arka fonda, tekrar iki kez tuş kilidi tuşuna basınca tuş kilidi ekranı geliyor. Stock romda yapmıyor, sadece custom romda yapmaya başladı çözemedim gitti. Bir bilgin var mı kardeşim