Eywolleh seninde mübarek olsun.Bu arada herkesin Bayramı mübarek olsun
Stock romunki gibi değil.@The Shadow reiz CM10 Romunu yüklesem kamerası sıkıntı eder mi ?
stock romun ki gibi midir ?
EyvallahBu arada herkesin Bayramı mübarek olsun

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık bıktım bu Ace 2'den artık beni idare edemiyor hayvan gibi kasıyo arada bi.. Kimi kandırıyorum ki genelde hayvan gibi kasıyor...Stock romunki gibi değil.
Eyvallah![]()

Bence o kadar da kotu degil. Benim isimi goruyodu ki ace 2 te s3 te oynadigimdan daha fazla oyun oynadimBunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık bıktım bu Ace 2'den artık beni idare edemiyor hayvan gibi kasıyo arada bi.. Gibi kandırıyorum ki genelde hayvan gibi kasıyor...
![]()

Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık bıktım bu Ace 2'den artık beni idare edemiyor hayvan gibi kasıyo arada bi.. Gibi kandırıyorum ki genelde hayvan gibi kasıyor...
![]()
neyse şaka bir yana general mobil 2 yi bekliyorum bende de advance var hemen hemen aynı donanım ben 4.4.4 costum rom kullandığım için şimdilik cihaz çok iyi sana tavsiyem cm11 e yönlenArkadas zaten kitkat romlardan birini kullaniyoduanlaşıldı sizin artık yavaş yavaş cihaz beni değiştir artık diyorneyse şaka bir yana general mobil 2 yi bekliyorum bende de advance var hemen hemen aynı donanım ben 4.4.4 costum rom kullandığım için şimdilik cihaz çok iyi sana tavsiyem cm11 e yönlen
Gmd 2 iyi cihaz gercekten o fiyata o donanim dusunulebilir 
GM D 2 yi anca dünya da kalan son android telefon olursa kullanırım :P ( Arkadaş ben senin hayatın kadar rom yüklemişimdirArkadas zaten kitkat romlardan birini kullaniyoduGmd 2 iyi cihaz gercekten o fiyata o donanim dusunulebilir
![]()
) Aynen @The Shadow 'un dediği gibi Ben Paranoid Android 4.4.4 kullanıyordum ama custom kamerası kötü hoşuma gitmiyor ayrıca benim kullandığım PA 4.4.4 romu da çok stabildi yüklediğim romlar aradındaki en stabil romdur diyebilirim. 

Bakmadim valla daha cok erken degil mi yav S6 icinGM D 2 yi anca dünya da kalan son android telefon olursa kullanırım :P ( Arkadaş ben senin hayatın kadar rom yüklemişimdir) Aynen @The Shadow 'un dediği gibi Ben Paranoid Android 4.4.4 kullanıyordum ama custom kamerası kötü hoşuma gitmiyor ayrıca benim kullandığım PA 4.4.4 romu da çok stabildi yüklediğim romlar aradındaki en stabil romdur diyebilirim.
Âlim Adam ( @The Shadow )
Galaxy S6'nın bazı özellikleri detaylanmış diyorlar gördün mü![]()

eylül ayında tek hatlı olanı çıkacakmış o biraz daha uygun olacak 800-850 tl arası gibi filan tahmin ediyorlar hadi bakalım hayırlısıArkadas zaten kitkat romlardan birini kullaniyoduGmd 2 iyi cihaz gercekten o fiyata o donanim dusunulebilir
![]()
GM D 2 yi anca dünya da kalan son android telefon olursa kullanırım :P ( Arkadaş ben senin hayatın kadar rom yüklemişimdir) Aynen @The Shadow 'un dediği gibi Ben Paranoid Android 4.4.4 kullanıyordum ama custom kamerası kötü hoşuma gitmiyor ayrıca benim kullandığım PA 4.4.4 romu da çok stabildi yüklediğim romlar aradındaki en stabil romdur diyebilirim.
Âlim Adam ( @The Shadow )
Galaxy S6'nın bazı özellikleri detaylanmış diyorlar gördün mü![]()
telefon piyasası artık lüks oldu ford focus ile de ankara gidersin keyif alırsın , fiat linea ile giden de keyif alır herkesin keyfi kendine ....Evet fiyati cok uygun diyolar ama ben s3 ten memnunum simdi telefon degistirmem 1 yil sonra ancaeylül ayında tek hatlı olanı çıkacakmış o biraz daha uygun olacak 800-850 tl arası gibi filan tahmin ediyorlar hadi bakalım hayırlısı
s6 filan baktığına göre paran çok galiba o zaman siz boşuna ace 2 ile filan takılıyorsunuz herhalde oyuncak gözü ile bakıyorsun telefona biz sizi biz hiç tutmayalımtelefon piyasası artık lüks oldu ford focus ile de ankara gidersin keyif alırsın , fiat linea ile giden de keyif alır herkesin keyfi kendine ....
Yalniz bu telefon piyasayi sallar gibi 
Bismillah bi dur da ..yaş 17 bi sene daha var yaveylül ayında tek hatlı olanı çıkacakmış o biraz daha uygun olacak 800-850 tl arası gibi filan tahmin ediyorlar hadi bakalım hayırlısı
s6 filan baktığına göre paran çok galiba o zaman siz boşuna ace 2 ile filan takılıyorsunuz herhalde oyuncak gözü ile bakıyorsun telefona biz sizi biz hiç tutmayalımtelefon piyasası artık lüks oldu ford focus ile de ankara gidersin keyif alırsın , fiat linea ile giden de keyif alır herkesin keyfi kendine ....

Geçen başka bir sitede gördüm bi dk atim linkiBakmadim valla daha cok erken degil mi yav S6 icin![]()
söylenti var diyolar kesin değil yani 
Indir sammobileden odinle kur.arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ace2 4.1.2 jelly bean yüküydü ben buna pacman 4.4.2 romunu yükledim tekrar jelly bean a dönmek istiyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
Dosyayi pda ya koyacan. Onun disinda zaten odin otomatik olarak ayarliyor isaretlenecek yerleripeki işaretli olaması gereken yerler varmı önemli olan

2.3.6 vold.fstab i attigina ve mountu yaptigina eminmisin ?Arkadaşlar bir sorunum var telefonu root ladım 2.3.6 yüklü usb bellek le sd kartı yer değiştireyim dedim söylenen işlemleri yaptım fakat usb ve sd kartı 0.00B olarak görüyor haliyle bilgisayara bağlayamıyorum bana acil yardım gerek