Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
@The Shadow reiz CM10 Romunu yüklesem kamerası sıkıntı eder mi ?
stock romun ki gibi midir ?

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Bu arada herkesin Bayramı mübarek olsun

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Stock romunki gibi değil.

Eyvallah :)
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık bıktım bu Ace 2'den artık beni idare edemiyor hayvan gibi kasıyo arada bi.. Kimi kandırıyorum ki genelde hayvan gibi kasıyor...
:(

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık bıktım bu Ace 2'den artık beni idare edemiyor hayvan gibi kasıyo arada bi.. Gibi kandırıyorum ki genelde hayvan gibi kasıyor...
Bence o kadar da kotu degil. Benim isimi goruyodu ki ace 2 te s3 te oynadigimdan daha fazla oyun oynadim :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama artık bıktım bu Ace 2'den artık beni idare edemiyor hayvan gibi kasıyo arada bi.. Gibi kandırıyorum ki genelde hayvan gibi kasıyor...

anlaşıldı sizin artık yavaş yavaş cihaz beni değiştir artık diyor :) neyse şaka bir yana general mobil 2 yi bekliyorum bende de advance var hemen hemen aynı donanım ben 4.4.4 costum rom kullandığım için şimdilik cihaz çok iyi sana tavsiyem cm11 e yönlen

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
anlaşıldı sizin artık yavaş yavaş cihaz beni değiştir artık diyor :) neyse şaka bir yana general mobil 2 yi bekliyorum bende de advance var hemen hemen aynı donanım ben 4.4.4 costum rom kullandığım için şimdilik cihaz çok iyi sana tavsiyem cm11 e yönlen
Arkadas zaten kitkat romlardan birini kullaniyodu :D Gmd 2 iyi cihaz gercekten o fiyata o donanim dusunulebilir :)

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Arkadas zaten kitkat romlardan birini kullaniyodu :D Gmd 2 iyi cihaz gercekten o fiyata o donanim dusunulebilir :)
GM D 2 yi anca dünya da kalan son android telefon olursa kullanırım :P ( Arkadaş ben senin hayatın kadar rom yüklemişimdir :D ) Aynen @The Shadow 'un dediği gibi Ben Paranoid Android 4.4.4 kullanıyordum ama custom kamerası kötü hoşuma gitmiyor ayrıca benim kullandığım PA 4.4.4 romu da çok stabildi yüklediğim romlar aradındaki en stabil romdur diyebilirim. :D
Âlim Adam ( @The Shadow )
Galaxy S6'nın bazı özellikleri detaylanmış diyorlar gördün mü :D

The Shadow

The Shadow

Üye
GM D 2 yi anca dünya da kalan son android telefon olursa kullanırım :P ( Arkadaş ben senin hayatın kadar rom yüklemişimdir :D ) Aynen @The Shadow 'un dediği gibi Ben Paranoid Android 4.4.4 kullanıyordum ama custom kamerası kötü hoşuma gitmiyor ayrıca benim kullandığım PA 4.4.4 romu da çok stabildi yüklediğim romlar aradındaki en stabil romdur diyebilirim. :D
Bakmadim valla daha cok erken degil mi yav S6 icin :D

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
eylül ayında tek hatlı olanı çıkacakmış o biraz daha uygun olacak 800-850 tl arası gibi filan tahmin ediyorlar hadi bakalım hayırlısı

s6 filan baktığına göre paran çok galiba o zaman siz boşuna ace 2 ile filan takılıyorsunuz herhalde oyuncak gözü ile bakıyorsun telefona biz sizi biz hiç tutmayalım :) telefon piyasası artık lüks oldu ford focus ile de ankara gidersin keyif alırsın , fiat linea ile giden de keyif alır herkesin keyfi kendine ....

The Shadow

The Shadow

Üye
eylül ayında tek hatlı olanı çıkacakmış o biraz daha uygun olacak 800-850 tl arası gibi filan tahmin ediyorlar hadi bakalım hayırlısı

s6 filan baktığına göre paran çok galiba o zaman siz boşuna ace 2 ile filan takılıyorsunuz herhalde oyuncak gözü ile bakıyorsun telefona biz sizi biz hiç tutmayalım :) telefon piyasası artık lüks oldu ford focus ile de ankara gidersin keyif alırsın , fiat linea ile giden de keyif alır herkesin keyfi kendine ....
Evet fiyati cok uygun diyolar ama ben s3 ten memnunum simdi telefon degistirmem 1 yil sonra anca :) Yalniz bu telefon piyasayi sallar gibi :D

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye

Bismillah bi dur da ..yaş 17 bi sene daha var yav :D
Ace 2 alırken daha androidin A sından anlamazdım baktım 4.1.2 ye yükselyme var dedim bunun sürüm 2.3.6 baya iyidir sonra aldım işte..
Sonra bu forumu gördüm apk ararken sonrası burası işte :D

Son düzenleme:
kanat_58

kanat_58

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ace2 4.1.2 jelly bean yüküydü ben buna pacman 4.4.2 romunu yükledim tekrar jelly bean a dönmek istiyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ace2 4.1.2 jelly bean yüküydü ben buna pacman 4.4.2 romunu yükledim tekrar jelly bean a dönmek istiyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
Indir sammobileden odinle kur.

kanat_58

kanat_58

Üye
peki işaretli olaması gereken yerler varmı önemli olan

esat420

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var telefonu root ladım 2.3.6 yüklü usb bellek le sd kartı yer değiştireyim dedim söylenen işlemleri yaptım fakat usb ve sd kartı 0.00B olarak görüyor haliyle bilgisayara bağlayamıyorum bana acil yardım gerek

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var telefonu root ladım 2.3.6 yüklü usb bellek le sd kartı yer değiştireyim dedim söylenen işlemleri yaptım fakat usb ve sd kartı 0.00B olarak görüyor haliyle bilgisayara bağlayamıyorum bana acil yardım gerek
2.3.6 vold.fstab i attigina ve mountu yaptigina eminmisin ?

Üst Alt