The Shadow
Üye
AynenAynen baya ugrsrdik telle rom gzel olsa bile degstrrdik can skintsndan![]()
GB ile JB arasında mekik dokurduk 
AynenAynen baya ugrsrdik telle rom gzel olsa bile degstrrdik can skintsndan![]()
GB ile JB arasında mekik dokurduk 
AynenGB ile JB arasında mekik dokurduk
![]()
CM bağımlılık yaptı ace 2 yüzünden bırakamadım gitti hala cm kullanıyomSen hep cm kurardin bende gb de degsiklikler yapardim

MaslahCM bağımlılık yaptı ace 2 yüzünden bırakamadım gitti hala cm kullanıyom![]()
gingerin tadini hcbrinden alamadim 
Tabi g2 o tadı vermez insanaMaslahgingerin tadini hcbrinden alamadim
![]()

G2 yi rootlamadim bile hala tel on numara zatenTabi g2 o tadı vermez insana![]()
ama yinede ace 2 yle urastgim.kadar hcbiseyle urasmadim 
AynenG2 yi rootlamadim bile hala tel on numara zatenama yinede ace 2 yle urastgim.kadar hcbiseyle urasmadim
![]()
Ama zevk veriyodu insana be 
Ole.ama gecti artik..AynenAma zevk veriyodu insana be
![]()
AynenOle.ama gecti artik..
Foruma bile sırf buraya mesaj atmak için üye olmuştum bi soru soracaktım
Nerden nereye 
Sanırım o google klavyede yok. Başka alternatif bir klavye uygulaması bulmak zorundasınbu telefon işlerinden pek anlamam ama çok basit anlatımla cm 11 4.4.4'e geçiş yaptım. her şey iyi güzel donma kasma falan yok ama q klavye kullanmayı sevmeyen biriyim. 3x4 klavyeye geçme şansım var mı acaba? sadece klavyem değişsin tamamdır.

Sanırım o google klavyede yok. Başka alternatif bir klavye uygulaması bulmak zorundasın![]()

Üzgünüzbaktım da uygulamalara, doğru düzgün klavye yok. orjinal 3x4 samsung klavyesi iyiydi ne güzel![]()
Q klavyeye alışmaya başlayın bence

eyvallah kardeşim sağolasın deniycemYakinda jb icin bir rom cikarmayi planliyorum eger cikarabilirsem launcher gomecemO zamana kadar sizi idare etmesi icin sammobiledan XXLL2 firmwarelerinden bi tane indirip kyrillos v5 kurabilirsiniz gb romudur hizlidir xda konusunda sayfanin en altlarinda var hala ve gorsellik icin romu kurduktan sonra su paketlerden birini flashlayabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hangi rom ? Ss atabilir misin ?Call recorder programini yuklucem yuklenemedi diyo şu amblemi yesil olan
Cm 11 4.4.3 surumuHangi rom ? Ss atabilir misin ?
Bilemiycem alternatif programlari dene art kullaniyosan bi de desteklemiyo olabilir uyg. art i.Cm 11 4.4.3 surumu