Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

grasol

Üye
bu telefon işlerinden pek anlamam ama çok basit anlatımla cm 11 4.4.4'e geçiş yaptım. her şey iyi güzel donma kasma falan yok ama q klavye kullanmayı sevmeyen biriyim. 3x4 klavyeye geçme şansım var mı acaba? sadece klavyem değişsin tamamdır.

The Shadow

The Shadow

Üye
bu telefon işlerinden pek anlamam ama çok basit anlatımla cm 11 4.4.4'e geçiş yaptım. her şey iyi güzel donma kasma falan yok ama q klavye kullanmayı sevmeyen biriyim. 3x4 klavyeye geçme şansım var mı acaba? sadece klavyem değişsin tamamdır.
Sanırım o google klavyede yok. Başka alternatif bir klavye uygulaması bulmak zorundasın :)

grasol

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow

ONUR688

Üye
Yakinda jb icin bir rom cikarmayi planliyorum eger cikarabilirsem launcher gomecem :ehe O zamana kadar sizi idare etmesi icin sammobiledan XXLL2 firmwarelerinden bi tane indirip kyrillos v5 kurabilirsiniz gb romudur hizlidir xda konusunda sayfanin en altlarinda var hala ve gorsellik icin romu kurduktan sonra su paketlerden birini flashlayabilirsiniz :)

eyvallah kardeşim sağolasın deniycem :)

• Beğen

qxpeace

Üye
Call recorder programini yuklucem yuklenemedi diyo şu amblemi yesil olan

The Shadow

The Shadow

Üye
Burada hala yasayan/yasamayan herkesin bayrami mubarek olsun guzel gunlerimiz gecti burada unutmak olmaz :)

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
hepinizin bayrami mübarek olsun :)

• Beğen

Üst Alt