Wonderdan daha iyi rami daha fazla ve işlemcisi çok daha iyiO zaman wonder ile ayni sayılır ben ace1 den çok çektim

1- Simdilik henuz yapan yok.
2- Su an rootludur zaten sen oyle saniyosundur ayarlarda superuser diye bir bolum oldugunu gorursun![]()
Cm 10.2 kur doldurursun. Bu konuda paylaşmıştım onun sdswapınıoff ya desene oyunlari dolduramicaz

Arkadaşlar Ace 2 HDMI Kablo Bağlayabilirmiyim ?
O gunleri ozledim laHey gidi Shadow bi zamanlar ne takilirdik burda
@The Shadow @The Leon @Tolga3521 @Portagas @Teknoloji Baronu (Eski nicki sanirim @Mehmet yasir di) ve tabii ki @The SLayeR
Forumdaki zamanimizin %80 ini ya burda ya diger ace 2 konularinda ya da birbirimize PM atarak geciriyoduk 
Hey gidi hey simdide adi gecenlerimizden hcbiri ace 2 kullanmiyo ne oynardik ace 2 yle hele senle ben hergub rom yukluyodukO gunleri ozledim la@The Shadow @The Leon @Tolga3521 @Portagas @Teknoloji Baronu (Eski nicki sanirim @Mehmet yasir di) ve tabii ki @The SLayeR
Forumdaki zamanimizin %80 ini ya burda ya diger ace 2 konularinda ya da birbirimize PM atarak geciriyoduk
![]()

AynenHey gidi hey simdide adi gecenlerimizden hcbiri ace 2 kullanmiyo ne oynardik ace 2 yle hele senle ben hergub rom yukluyoduk![]()
Hergun yeni cm 10.1 nightlysi cikardi hic sikilmadan cikar cikmaz yukler burda paylasirdim
Cevaplamadigimiz sorun da yoktu sanirim
Ha yazmayi unutmusum simdi aklima geldi bi de @Sarangni vardi 2de birde sikayet ediyodu ace2 den 
AynenHergun yeni cm 10.1 nightlysi cikardi hic sikilmadan cikar cikmaz yukler burda paylasirdim
Cevaplamadigimiz sorun da yoktu sanirim
Ha yazmayi unutmusum simdi aklima geldi bi de @Sarangni vardi 2de birde sikayet ediyodu ace2 den
![]()

Simdi ben seni soylemeyim bilen bilirKonunun baslarinda cok azdik ama sen arada gelir takilirdin drebel93 tu![]()

Hepimize ban yediricen simdiHe bosver deme![]()
Adamin gecmisi karanlik 
AynenBenim ace 2 yi kardeşime verdim
Hala burda takilabilirim yani![]()

Benim telefona ihtiyacim yokBenim ace 2 yi kardeşime verdim
Hala burda takilabilirim yani![]()
Telefonsuz da takilirim burda nasil olsa hersey aklimda
Sanal ace 2 olusturacam