Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
O zaman wonder ile ayni sayılır ben ace1 den çok çektim

omer2546

omer2546

Üye
Arkadaşlar Ace 2 HDMI Kablo Bağlayabilirmiyim ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hey gidi Shadow bi zamanlar ne takilirdik burda

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Portagas
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Arkadaşlar Ace 2 HDMI Kablo Bağlayabilirmiyim ?

Gecenlerde bi yerde bi ucu hdmi diger ucu normal sarj soketi seklinde kablo grdum direk teli baglamak icin teknosada grdum hrlde onlarla calisir muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: Portagas
The Shadow

The Shadow

Üye
Hey gidi Shadow bi zamanlar ne takilirdik burda
O gunleri ozledim la :) @The Shadow @The Leon @Tolga3521 @Portagas @Teknoloji Baronu (Eski nicki sanirim @Mehmet yasir di) ve tabii ki @The SLayeR :ehe Forumdaki zamanimizin %80 ini ya burda ya diger ace 2 konularinda ya da birbirimize PM atarak geciriyoduk :ehe

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
O gunleri ozledim la :) @The Shadow @The Leon @Tolga3521 @Portagas @Teknoloji Baronu (Eski nicki sanirim @Mehmet yasir di) ve tabii ki @The SLayeR :ehe Forumdaki zamanimizin %80 ini ya burda ya diger ace 2 konularinda ya da birbirimize PM atarak geciriyoduk :ehe
Hey gidi hey simdide adi gecenlerimizden hcbiri ace 2 kullanmiyo ne oynardik ace 2 yle hele senle ben hergub rom yukluyoduk :)

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Hey gidi hey simdide adi gecenlerimizden hcbiri ace 2 kullanmiyo ne oynardik ace 2 yle hele senle ben hergub rom yukluyoduk :)
Aynen :) Hergun yeni cm 10.1 nightlysi cikardi hic sikilmadan cikar cikmaz yukler burda paylasirdim :ehe Cevaplamadigimiz sorun da yoktu sanirim :) Ha yazmayi unutmusum simdi aklima geldi bi de @Sarangni vardi 2de birde sikayet ediyodu ace2 den :ehe

• Beğen
Tepkiler: Portagas ve The SLayeR
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nightlyler bitti sanırsam

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Aynen :) Hergun yeni cm 10.1 nightlysi cikardi hic sikilmadan cikar cikmaz yukler burda paylasirdim :ehe Cevaplamadigimiz sorun da yoktu sanirim :) Ha yazmayi unutmusum simdi aklima geldi bi de @Sarangni vardi 2de birde sikayet ediyodu ace2 den :ehe

Konunun baslarinda cok azdik ama sen arada gelir takilirdin drebel93 tu :)

• Beğen
Tepkiler: Portagas ve The Shadow
Portagas

Portagas

Üye
Benim ace 2 yi kardeşime verdim:)
Hala burda takilabilirim yani:D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: omer2546, Portagas ve B.A.R.O.N

alquife

Üye
Arkadaşlar cm 11 ROM attim IMEI değişti şebekeye baglanamiyor tel duzetbilmenin yolu varmi ?

Üst Alt