Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

enessene52

enessene52

Üye
galaxy ace 2 için stabil oyunlarda kasma yapmıyan arayüzü jb ile aynı rom varmı ? samsungun orjinal sürümleride olabilir ?performance rom'da odin telefonumu tanımıyor. yardım edebilecek varmı

omer2546

omer2546

Üye
galaxy ace 2 için stabil oyunlarda kasma yapmıyan arayüzü jb ile aynı rom varmı ? samsungun orjinal sürümleride olabilir ?performance rom'da odin telefonumu tanımıyor. yardım edebilecek varmı
Yükledikten sonra reset ile cache ve dalvik csche yaptinmi

omer2546

omer2546

Üye
Wipe cache ve wipe dalvik cache yapman gerek

• Beğen
Tepkiler: enessene52
omer2546

omer2546

Üye
bunlar nedir ? nasıl yapılır ?
Cwm deyken wipe data factory reset in altinda wipe cache var ona bas sonra aşağıda advanced var ona gir wipe dalwik cache çıkar onada bas reboot sytem now yap

• Beğen
Tepkiler: enessene52 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cwm deyken wipe data factory reset in altinda wipe cache var ona bas sonra aşağıda advanced var ona gir wipe dalwik cache çıkar onada bas reboot sytem now yap
kronik rom hastalığı devrine girdin mi? :D benim ki 1 yıl sürmüştü her güne 1 rom arayışları

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
omer2546

omer2546

Üye
Evt aynen:D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:D

• Beğen
enessene52

enessene52

Üye
çok saol kardeşim sorunumu cozdum.

• Beğen
Tepkiler: omer2546
en-sel

en-sel

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cihazım yeni root odin rom vs konularına yabancı değilim önceki cihazımdan biliyorum sizden isteğim sağlıklı, kasmayacak bi stock rom varmı bildiğiniz kullandığınız CM romlarda olabilir...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım cihazım yeni root odin rom vs konularına yabancı değilim önceki cihazımdan biliyorum sizden isteğim sağlıklı, kasmayacak bi stock rom varmı bildiğiniz kullandığınız CM romlarda olabilir...
ben en çok PacMan i sevdim forumda konusu var OFFICAL bir rom.

• Beğen

alquife

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olacak
Simdi ben kies üzerinden kurduğum jb nin üstüne cyanogenmod 11 4.4.2 yi kurdum sorunsuzca.
Simdi benim sorum su ki 4.4.2 yi kurmadan önce ben telefonunun hafizasinin yerini degistirmistim yani SD kartla belleğin yerini ve doğal olarak rootluydu ve simdi hem rootsuz hem de hafizasi normale dönmüş durumda.
1. sorum : Bunu tekrar yapabilirmiyim yani hafizasinin yerini degistirebilirmiyim ?
2. sorum : root yetkisini tekrar nasil verebilirim telefona ?
Simdiden Teşekkürler Arkadaslar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar ace1 yüksek kalite videolar oynatmiyor. Ace2 de durum nasıl herseyi
Kabul ediyor mu

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olacak
Simdi ben kies üzerinden kurduğum jb nin üstüne cyanogenmod 11 4.4.2 yi kurdum sorunsuzca.
Simdi benim sorum su ki 4.4.2 yi kurmadan önce ben telefonunun hafizasinin yerini degistirmistim yani SD kartla belleğin yerini ve doğal olarak rootluydu ve simdi hem rootsuz hem de hafizasi normale dönmüş durumda.
1. sorum : Bunu tekrar yapabilirmiyim yani hafizasinin yerini degistirebilirmiyim ?
2. sorum : root yetkisini tekrar nasil verebilirim telefona ?
Simdiden Teşekkürler Arkadaslar
1- Simdilik henuz yapan yok.
2- Su an rootludur zaten sen oyle saniyosundur ayarlarda superuser diye bir bolum oldugunu gorursun ;)

The Shadow

The Shadow

Üye
Dostlar ace1 yüksek kalite videolar oynatmiyor. Ace2 de durum nasıl herseyi
Kabul ediyor mu
720p ceker ve oynatir codeclerden falan anliyosan 1080p yi zorlaya zorlaya oynatirsin ben oyle yapiyodum ace2 de :D

Üst Alt