Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Merhaba gencler

desRon

desRon

Üye
beyler galaxy win alıcam anneme iş görür mü iyimidir

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Galaxy win çiftsim 1.2quadcore işlemci 1gbram işini çok rahat görür

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar bu aralar 4.1.2 de video izlerken kasma yaşıyorum pili çıkarıp takana kadar da düzelmiyor bunu nasıl çözebiliriz?

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeş ha bire seni rahatsız ediyorum özür dilerim :)
Bu romu yükledikten sonra ahizenin sesi kısık geliyor ayarlardan sesleri fulledim fakat ses çok kısık geliyor karşı tarafı duymakta zorluk çekiyorum... GB deyken ahize hoparlör gibiydi şimdi duymak için teli kulağama yapıştırıyorum.... Ne yapabilirim ??? Vardır sende bunun şifası ;) :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Kardeş ha bire seni rahatsız ediyorum özür dilerim :)
Bu romu yükledikten sonra ahizenin sesi kısık geliyor ayarlardan sesleri fulledim fakat ses çok kısık geliyor karşı tarafı duymakta zorluk çekiyorum... GB deyken ahize hoparlör gibiydi şimdi duymak için teli kulağama yapıştırıyorum.... Ne yapabilirim ??? Vardır sende bunun şifası ;) :D
Titanium backup yükleyerek listeden bakarmısın TwDvfsApp diye bir şey varmı ? Dosya yöneticilerinden birisiyle de yapabilirsin ama /system/app taki .apk ismini hatırlamıyorum :)

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Titanium backup yükleyerek listeden bakarmısın TwDvfsApp diye bir şey varmı ? Dosya yöneticilerinden birisiyle de yapabilirsin ama /system/app taki .apk ismini hatırlamıyorum :)
Var kardeşim ne yapıcam bunu ???

forum_uur

Üye
arkdaslar acil yardım lazım sd kartı telefon hafızası yapıcaktım ama gb işletim sistemine jb için gerekli vold.fstab dosyasını yükledim telefon hafızası sıfır oldu fabrika ayarlarına dondüm hala sıfır nasıl düzeltebilirim ??

tucce93

Üye
Telefonumda kyrillos romu yüklüydü ama yavaşlamaya başladı jb orjıinal sürüme nasıl dönebilirim :agla2: ayrıca önerdiğiniz hızlı rom varmı :tebessüm:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Shadow aokp (aosp değil) aokp romi yukledim ama bu SS almasink bir turlu nereden aciyorduk bilemedim. Birde vold.fstab 4.4.2 için var mi yoksa build propa ne yazacağım söyler misin??

The Shadow

The Shadow

Üye
Shadow aokp (aosp değil) aokp romi yukledim ama bu SS almasink bir turlu nereden aciyorduk bilemedim. Birde vold.fstab 4.4.2 için var mi yoksa build propa ne yazacağım söyler misin??
Tamam anladım :D SS'yi custom based romlarda her zaman Vol Down + Power la alırsın :) Artık sdswap işlerini bıraktım böyle şeylerle ilgilenmiyorum ama 4.3.1 deki komutları bir dene istersen belki 4.4.2 de de çalışır :)

Üst Alt