Merhaba gencler

Onun dosyaları yok bende sen şu romu kur odinle öyle atayım dosyalarıAna Bant Sürümünü diyorsan böyle
I8160XXME7

Ee bu kurulu rom ne olcak ? neyse salla kardeşim
Onun dosyaları yok bende sen şu romu kur odinle öyle atayım dosyaları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sen bilirsinEe bu kurulu rom ne olcak ? neyse salla kardeşim![]()

Görür görürbeyler galaxy win alıcam anneme iş görür mü iyimidir
Rahatlıkla görürbeyler galaxy win alıcam anneme iş görür mü iyimidir

Kardeş ha bire seni rahatsız ediyorum özür dilerimSen bilirsin![]()

Titanium backup yükleyerek listeden bakarmısın TwDvfsApp diye bir şey varmı ? Dosya yöneticilerinden birisiyle de yapabilirsin ama /system/app taki .apk ismini hatırlamıyorumKardeş ha bire seni rahatsız ediyorum özür dilerim
Bu romu yükledikten sonra ahizenin sesi kısık geliyor ayarlardan sesleri fulledim fakat ses çok kısık geliyor karşı tarafı duymakta zorluk çekiyorum... GB deyken ahize hoparlör gibiydi şimdi duymak için teli kulağama yapıştırıyorum.... Ne yapabilirim ??? Vardır sende bunun şifası![]()
![]()

Var kardeşim ne yapıcam bunu ???Titanium backup yükleyerek listeden bakarmısın TwDvfsApp diye bir şey varmı ? Dosya yöneticilerinden birisiyle de yapabilirsin ama /system/app taki .apk ismini hatırlamıyorum![]()
Var kardeşim ne yapıcam bunu ???
varsa böyle bir sorun olmaması lazım enteresan
romu baştan kur büyük ihtimalle düzelir heralde 
Yüklü uygulamalar silinecek mi peki tekrardan yüklersem ???varsa böyle bir sorun olmaması lazım enteresan
romu baştan kur büyük ihtimalle düzelir heralde
![]()
Heralde.Yüklü uygulamalar silinecek mi peki tekrardan yüklersem ???
Tamam anladımShadow aokp (aosp değil) aokp romi yukledim ama bu SS almasink bir turlu nereden aciyorduk bilemedim. Birde vold.fstab 4.4.2 için var mi yoksa build propa ne yazacağım söyler misin??
SS'yi custom based romlarda her zaman Vol Down + Power la alırsın
Artık sdswap işlerini bıraktım böyle şeylerle ilgilenmiyorum ama 4.3.1 deki komutları bir dene istersen belki 4.4.2 de de çalışır