Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Gereksiz uygulamaları kaldırmadım. Alışmışım custom rom ile hazıra konmaya, root apk sı falan telefonumda yok bile :) CM'ye gerçekten bayıldım. Ama bir taraftan ses sorunu, bir taraftan şu reset olayı sıkmaya başladı ne yalan söyleyeyim. Oyun nerdeyse hiç oynamıyorum bile. Bana hız ve biraz uzun şarj süresi yeterli bir custom romda. Yani rehbere tıkladığımda gecikmeli gelmesin :) Dediğin romu deneyeceğim yarın hayırlısıyla :) Teşekkürler.
:rica: yaşadığın kasmalar gereksiz uyg. kaldırmadıysan çok normal sıkma canını :) ama s4 te note 3 de bile rehberler 3-4 saniye de gelebiliyor fazla bir şey bekleme ace 2 den :D cm güzel hoş da sanki orda birileri beni engelliyomuş gibi geliyo :D stock da daha rahat hissediyom kendimi :D

ugurcakir

ugurcakir

Üye
:D Ya bir de "Kyrillos ROM v9" a baktım biraz da, "XXMG2" romunu yüklemeniz önerilir diyor. XXMH1 'in üzerine kurmam herhangi bir sıkıntı teşkil etmez değil mi, acaba XXMG2 stock romunu flashlayıp ardından bu custom romu mu yüklemek mantıklı olur bilemedim :)

The Shadow

The Shadow

Üye
:D Ya bir de "Kyrillos ROM v9" a baktım biraz da, "XXMG2" romunu yüklemeniz önerilir diyor. XXMH1 'in üzerine kurmam herhangi bir sıkıntı teşkil etmez değil mi, acaba XXMG2 stock romunu flashlayıp ardından bu custom romu mu yüklemek mantıklı olur bilemedim :)
XXMH1 üzerine kur bir şey olmaz :) tavsiyelere fazla takılma :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Bir süredir 10.1 kullanıyordum ancak ses sorunları yüzünden 10.2 (04.11)' yi yükledim. Ancak bu seferde telefonda resetlerle karşılaşmaya başladım. Özellikle Whatsappta mesaj yazarken telefon donup kendini resetliyordu. Dedim stabil bir sürüm çıkana kadar ben en iyisi bir süre daha Resmi Türkiye Romu'yla idare edeyim. Odin ile güzel bir kurulum yaptım, wipe'ladım ancak telefonu açtığımda aşırı bir kasma gözlemledim. Telefonu recovery mod'da açıp tekrar wipeladım. Kasma bir nebze de olsa azaldı ancak tam anlamıyla geçmiş değil. Nova Launcher'ı kurup gerekli ayarları yapmama rağmen pek bir şey değişmedi. Acaba "XXMH1" romu "XXME7" 'ye kıyasla daha stabil değil mi ? Daha önceden İngiliz JB + Lite Rom 1.2.1 kullanıyordum. CM haricinde önerebileceğiniz bir custom rom var mı ? İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

kyrillos v9 cıkmış güzele benzio videosunu izledim bende suan indriyorum denicem bakalım

The Shadow

The Shadow

Üye
kyrillos v9 cıkmış güzele benzio videosunu izledim bende suan indriyorum denicem bakalım
:ağlarım: ben deniyemicem :( bi kaç screenshot falan atarsınız performanstan görsellikten falan bahsedersiniz artık :ağlarım: şu videoya bakalım bi :eller:

The Shadow

The Shadow

Üye
v8 daha iyi gibiydi sanki ama :hmmm şu kapanış efekti dosyasını bi yerden çalmam lazım şimdi aklıma geldi :ehe
neden deneyemion ki :/
daha bugün jb yi stabilleştirdim tel şarjda şu an :( factory reset yapınca içim gidiyo :ağlarım: bide XXMG2 ye gıcığım ve nedense farklı baseband romları kurmayı sevmiyorum :( (düşündüm de ne garip bi insanmışım be ben :D)

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
:) güldrdünaslında aklıma bişe geldi mh1 i kurup sadece launcheri değiştrrsem nasıl olur

The Shadow

The Shadow

Üye
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bu xiaomi mi3 mütişmiş yha

The Shadow

The Shadow

Üye
5-10 kişiye yutturdum bile sıra sizde :ehe

• Beğen
ugurcakir

ugurcakir

Üye
Zaten anca öğleden sonra deneyebilirim. XDA 'da elemanın biri çok fazla bug olduğunu söylemiş ama bilmiyorum, göreceğiz bakalım :)

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
ugurcakir

ugurcakir

Üye
Valla ne kullandığı yazmıyor, sadece dün "Woah, there are many bugs
I'll wait a little for a fix" yazmış :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Kyrillosu yukledim gayet guzel ozellikle drum cbgu daha da bi guzel rahatlikla kisayol ekleyip kaldrabliyosunuz kasma yasamadim su ana kadar mesla google playden bise yuklerken normalde jb de tel kasardi bunda yasamadim takr takir pro yukledim merak edenler denesin pisman olmazsiniz

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Kyrillos'u yükledim, stock JB'ye göre daha hızlı ancak CM'ye göre biraz hantal kalıyor haliyle :) Tabi ara ara kasmalar oluyor bende. Wipe'lamama ve Nova Launcherı yüklememe rağmen engel olamadım. Ayrıca şu bildirim çubuğunda kısayolların nereden değiştiğini de bulamadım :) Şu 10.1'deki ses olayını yada 10.2'deki reset olayını halletseler saniyesinde geçeceğim :)

Üst Alt