ne yazıkki buglar hala aynıemir buglar aynımı hala10.2 de ha bu arada tw teması buldum gb ye güzel oldu![]()
yolla temayı pm den bi bakayım 
eskiden bende öyle seviyodum cm kullana kullana alıştım bunlaraaga ben işte o lock screenden nefret ediyorum touchwiz olucak banaboyle direk kaydırıcam istediğim yerden acılıcak öyle bişey lazım
![]()
ben buradan indirmiştim cm 10 u sen nereden indirdin ki ?Bana cm10 link vrrrmsnz xda dan indirdim yuklerken hep hata veriyor.
ne yazıkki yokcm 10 can kardeşim oyun performansı felan cok güzel + touchwiz temasıyla cok sağlam oluyorda bana bi kilit ekranı lazım onu bana exportluyacak felan yok mu![]()
bulursam zaten yakasından kolay kolay düşmem
ayrıca cm 10.1 de 10.2 de cm 10 dan çok daha hızlı 
bazı sinir edici buglar var 10.1 de cm 10.2 daha iyi 10.1 e göreArkadaslar kendi cihazim servise gonderecegim ver bir süre ACE2 kullanmam gerekiyor.
CM 10.1 stabillik verilen sarj konusunda yeterli düzeyde mi?
MH1 + cm 10.2 öneririm yakında roxsel kernel v3 çıkacak 3.0.96 kernel sürümü olduğu için lazerdroid sayesinde i/o hızlandırma da yapabileceğizArkadaşlar uzun bir süredir İngiliz JB + Lite Rom kullanıyordum. Ancak formatlamama rağmen Lite Rom biraz fazla kasmaya başlamıştı. Bende sonunda fırsat bulup Türkiye Romunu (XXME7) ve Cm 10.1'i yükledim. Birkaç sorum olacak, cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.
1) Cm 10.1 'in hızından gerçekten çok memnunum ancak ekran ışığı en düşükte dahi olsa (uygulamalar kapalı) şarjı uzun gitmiyor. Ayrıca Subway Surfers oyununda telefonumda nerdeyse hiç uygulama olmamasına rağmen kasma yaşıyorum. Acaba Cm 10 şarj ve oyun performansı olarak Cm 10.1'e kıyasla daha mı iyi, kullanan arkadaşlar fikirlerini söyleyebilirler mi ?
2) Türkiye Romunda XXME7 ve XXMH1 versiyonları mevcut. İlk resmi Türkiye JB'inin çıktığı günü hatırlıyorum, sanırım ardından bir güncelleme daha gelmiş. Acaba XXMH1 yerine XXME7 versiyonunu kullanmam şarj ve oyun performansını etkiliyor olabilir mi ?
3) Telefonda oyun oynayan biri değilim, sadece nadir de olsa fırsat bulduğumda Subway Surfers gibi oyunları oynuyorum. Cm romunu gerçekten çok beğendim. Şarj ve performans açısından hangi stock ve custom rom kombinasyonunu önerirsiniz ?
Teşekkürler.
(tabii destekleri merak konusu 4.3.1 de çalışır mı bilemem bekleyip göreceğiz
)cm 10.2Hangi roman kurmamı tavsiye edersiniz arkadaslar?
pişman olmazsın 
hayırlı olsuncm 10 nun üstüne direk cm10.1 kurdum sonuclar birazdan sizlerle beylersonuc olumlu beyler gecebildim 4.2.2 ye darısı 4.3 ün basına
![]()
onun üzerine cm 10.2 flashla bitsin gitsin işte 
önce jbÖnce Cwm yukleyip 2,3.6 üzerine direk kurabilirmiyim yoksa odin ile önce JB yüklemem mi gerek.
adamlar hiç boş durmuyor yaw
android 4.3.1 pac rom :önce jb![]()

henüz denemedim 10-15 dk sonra haber veririmilk kies ten ve ya odinden 4.1.2 yüklüyeceksin sonra cwmden devam hiç korkmana gerek yok kardeşim acıma at tel daha iyi oluyorişte ben o 4.3 pac ı kurmustum sonra cm 10.2 değil diye kaldırdım
kaldırmasamıydım
![]()

Tesekkür... Eski telefon GIO dan samsunga asinaligim var. Biraz arastirma ile gerekli dosyalari bulup yüklerim artik. En azindan Atrix de olduğu gibi bootloder kilidi yok samsungda.![]()

cm 10.1 + touchwiz 5 le s4 gibi oldu mubarekyerün
shadow benı daslıcan en sonunda ama bu rom için kilit ekranı var mı touchwiz
![]()
cm de normal kilit ekranı isteyeni tararlar 

cm ye olmaz normal kilit ekranı zaten
bu arada haklıymışsın pac rom kadar dandik bi custom rom görmedim bizim sızıntılar bile daha hızlıdır yaw bu ne böyle