Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana cm10 link vrrrmsnz xda dan indirdim yuklerken hep hata veriyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İndirirken deilde cwm den flashlarkeb

The Shadow

The Shadow

Üye
emir buglar aynımı hala10.2 de ha bu arada tw teması buldum gb ye güzel oldu :)
ne yazıkki buglar hala aynı :( yolla temayı pm den bi bakayım :)
aga ben işte o lock screenden nefret ediyorum touchwiz olucak bana :D boyle direk kaydırıcam istediğim yerden acılıcak öyle bişey lazım :D
eskiden bende öyle seviyodum cm kullana kullana alıştım bunlara :oke: :D
Bana cm10 link vrrrmsnz xda dan indirdim yuklerken hep hata veriyor.
ben buradan indirmiştim cm 10 u sen nereden indirdin ki ?

desRon

desRon

Üye
cm 10 can kardeşim oyun performansı felan cok güzel + touchwiz temasıyla cok sağlam oluyorda bana bi kilit ekranı lazım onu bana exportluyacak felan yok mu :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaslar kendi cihazim servise gonderecegim ver bir süre ACE2 kullanmam gerekiyor.

CM 10.1 stabillik verilen sarj konusunda yeterli düzeyde mi?

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
cm 10 can kardeşim oyun performansı felan cok güzel + touchwiz temasıyla cok sağlam oluyorda bana bi kilit ekranı lazım onu bana exportluyacak felan yok mu :D
ne yazıkki yok :) bulursam zaten yakasından kolay kolay düşmem :ehe :d: ayrıca cm 10.1 de 10.2 de cm 10 dan çok daha hızlı :)

ugurcakir

ugurcakir

Üye
Arkadaşlar uzun bir süredir İngiliz JB + Lite Rom kullanıyordum. Ancak formatlamama rağmen Lite Rom biraz fazla kasmaya başlamıştı. Bende sonunda fırsat bulup Türkiye Romunu (XXME7) ve Cm 10.1'i yükledim. Birkaç sorum olacak, cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.

1) Cm 10.1 'in hızından gerçekten çok memnunum ancak ekran ışığı en düşükte dahi olsa (uygulamalar kapalı) şarjı uzun gitmiyor. Ayrıca Subway Surfers oyununda telefonumda nerdeyse hiç uygulama olmamasına rağmen kasma yaşıyorum. Acaba Cm 10 şarj ve oyun performansı olarak Cm 10.1'e kıyasla daha mı iyi, kullanan arkadaşlar fikirlerini söyleyebilirler mi ?

2) Türkiye Romunda XXME7 ve XXMH1 versiyonları mevcut. İlk resmi Türkiye JB'inin çıktığı günü hatırlıyorum, sanırım ardından bir güncelleme daha gelmiş. Acaba XXMH1 yerine XXME7 versiyonunu kullanmam şarj ve oyun performansını etkiliyor olabilir mi ?

3) Telefonda oyun oynayan biri değilim, sadece nadir de olsa fırsat bulduğumda Subway Surfers gibi oyunları oynuyorum. Cm romunu gerçekten çok beğendim. Şarj ve performans açısından hangi stock ve custom rom kombinasyonunu önerirsiniz ?

Teşekkürler.

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaslar kendi cihazim servise gonderecegim ver bir süre ACE2 kullanmam gerekiyor.

CM 10.1 stabillik verilen sarj konusunda yeterli düzeyde mi?
bazı sinir edici buglar var 10.1 de cm 10.2 daha iyi 10.1 e göre :)
Arkadaşlar uzun bir süredir İngiliz JB + Lite Rom kullanıyordum. Ancak formatlamama rağmen Lite Rom biraz fazla kasmaya başlamıştı. Bende sonunda fırsat bulup Türkiye Romunu (XXME7) ve Cm 10.1'i yükledim. Birkaç sorum olacak, cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.

1) Cm 10.1 'in hızından gerçekten çok memnunum ancak ekran ışığı en düşükte dahi olsa (uygulamalar kapalı) şarjı uzun gitmiyor. Ayrıca Subway Surfers oyununda telefonumda nerdeyse hiç uygulama olmamasına rağmen kasma yaşıyorum. Acaba Cm 10 şarj ve oyun performansı olarak Cm 10.1'e kıyasla daha mı iyi, kullanan arkadaşlar fikirlerini söyleyebilirler mi ?

2) Türkiye Romunda XXME7 ve XXMH1 versiyonları mevcut. İlk resmi Türkiye JB'inin çıktığı günü hatırlıyorum, sanırım ardından bir güncelleme daha gelmiş. Acaba XXMH1 yerine XXME7 versiyonunu kullanmam şarj ve oyun performansını etkiliyor olabilir mi ?

3) Telefonda oyun oynayan biri değilim, sadece nadir de olsa fırsat bulduğumda Subway Surfers gibi oyunları oynuyorum. Cm romunu gerçekten çok beğendim. Şarj ve performans açısından hangi stock ve custom rom kombinasyonunu önerirsiniz ?

Teşekkürler.
MH1 + cm 10.2 öneririm yakında roxsel kernel v3 çıkacak 3.0.96 kernel sürümü olduğu için lazerdroid sayesinde i/o hızlandırma da yapabileceğiz :ehe (tabii destekleri merak konusu 4.3.1 de çalışır mı bilemem bekleyip göreceğiz :D)

desRon

desRon

Üye
bana cm 10.1 ve ya 10.2 kullanmak nasıp olmadı 10.1 de cwmde abort oluyor 10.2 de acılmıyor cm 10 mutluyum lise öğrencisiyim okulda oyun müzik felan eve gel gene ugras akşam %40-50 arası oluyor yanı kullanmasan 2 gün gider cm10dabu arada cm 10.1 yüklerken
alıyorum bende cm 10.1 yuklemek için stock jb yi illa rootlamam mı gerekiyor yoksa cm10da oldugu gibi direk cwmden flashladıgımda kurulmasımı lazım

Sarangni

Sarangni

Üye
Hangi roman kurmamı tavsiye edersiniz arkadaslar?

desRon

desRon

Üye
cm 10 nun üstüne direk cm10.1 kurdum sonuclar birazdan sizlerle beyler :Dsonuc olumlu beyler gecebildim 4.2.2 ye darısı 4.3 ün basına :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Önce Cwm yukleyip 2.3.6 üzerine direk kurabilirmiyim yoksa odin ile önce JB yüklemem mi gerek.

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
Önce Cwm yukleyip 2,3.6 üzerine direk kurabilirmiyim yoksa odin ile önce JB yüklemem mi gerek.
önce jb :)adamlar hiç boş durmuyor yaw :D android 4.3.1 pac rom :

desRon

desRon

Üye
ilk kies ten ve ya odinden 4.1.2 yüklüyeceksin sonra cwmden devam hiç korkmana gerek yok kardeşim acıma at tel daha iyi oluyor :Dişte ben o 4.3 pac ı kurmustum sonra cm 10.2 değil diye kaldırdım :D kaldırmasamıydım :D

Sarangni

Sarangni

Üye

Tesekkür... Eski telefon GIO dan samsunga asinaligim var. Biraz arastirma ile gerekli dosyalari bulup yüklerim artik. En azindan Atrix de olduğu gibi bootloder kilidi yok samsungda. :D

The Shadow

The Shadow

Üye
ilk kies ten ve ya odinden 4.1.2 yüklüyeceksin sonra cwmden devam hiç korkmana gerek yok kardeşim acıma at tel daha iyi oluyor :Dişte ben o 4.3 pac ı kurmustum sonra cm 10.2 değil diye kaldırdım :D kaldırmasamıydım :D
henüz denemedim 10-15 dk sonra haber veririm :D
Tesekkür... Eski telefon GIO dan samsunga asinaligim var. Biraz arastirma ile gerekli dosyalari bulup yüklerim artik. En azindan Atrix de olduğu gibi bootloder kilidi yok samsungda. :D
:ehe :rica:

desRon

desRon

Üye
cm 10.1 + touchwiz 5 le s4 gibi oldu mubarek :D yerün :Dshadow benı daslıcan en sonunda ama bu rom için kilit ekranı var mı touchwiz :D

The Shadow

The Shadow

Üye
cm 10.1 + touchwiz 5 le s4 gibi oldu mubarek :D yerün :Dshadow benı daslıcan en sonunda ama bu rom için kilit ekranı var mı touchwiz :D
:gun1: cm de normal kilit ekranı isteyeni tararlar :gun1::gun1::gun1::gun1::gun1:cm ye olmaz normal kilit ekranı zaten :D bu arada haklıymışsın pac rom kadar dandik bi custom rom görmedim bizim sızıntılar bile daha hızlıdır yaw bu ne böyle :ah

desRon

desRon

Üye
o yüzden cm ye devam lanet olsun pace koydukları boot animas yonu zaten sıkıntı :D bu arada adam toplayıp taraman lazım benı ben bulucam o lockscreeni :D

Üst Alt