Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
arkadaşlar 4.1.2yi yükledim ama root olamadım ve cwmde yükleyemedim..bi yardımcı olur musunuz acaba ? root.zipi indirip hafızaya atıyorum recovery ile açıyorum update dediğim zaman root.zip dosyasını göremiyorum yok yani..bi yardımcı olun allah razı olsun

Root.zip dosyasını telefon ve hafıza kartının ana dizinine at, görür.
Klasörde olmasın yani direk hafızaya at, öyle dene.

Portagas

Portagas

Üye
arkadaşlar 4.1.2yi yükledim ama root olamadım ve cwmde yükleyemedim..bi yardımcı olur musunuz acaba ? root.zipi indirip hafızaya atıyorum recovery ile açıyorum update dediğim zaman root.zip dosyasını göremiyorum yok yani..bi yardımcı olun allah razı olsun
Hocam önce cwm'yi flaslayıp daha sonra root dosyasını cwm ile falaslayacaksın

Portagas

Portagas

Üye
root için cwm gerekli değil ki :)
sadece hafıza kartına at apply update from external storage den flashla yine görmüyorsa bir gb turu at :D (rus gb + tr gb) sonra tekrar jb kur o zaman görür :)
Ben sadece cwm ile oluyor sandım hep öyle yaptığım için:D
Birde belki dosyanın uzantısında sorun vardır

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

yusuf58

Üye
şuan jb 4.1.2 türkiye son sürüm kurulu. cwm6 yı flashlayıp performance rom 1.1i kursam geri 2.3.6 stock roma dönmek istesem sorun yaşar mıyım ? birde cwm6 yüklenince jbnin üzerine mi yükleniyor yani stock rom yuklersem gider değil mi garanti dışına çıktığım anlaşılmasın diye ?teşekkürler.

Portagas

Portagas

Üye
şuan jb 4.1.2 türkiye son sürüm kurulu. cwm6 yı flashlayıp performance rom 1.1i kursam geri 2.3.6 stock roma dönmek istesem sorun yaşar mıyım ? birde cwm6 yüklenince jbnin üzerine mi yükleniyor yani stock rom yuklersem gider değil mi garanti dışına çıktığım anlaşılmasın diye ?teşekkürler.
Sorun olmaz hocam 2.3.6'ya geri dönebilirsin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Emirhan sen cm rom kullandin bilirisn rom guzel yalniz su tus isiklarini nasil kapayacagim ykmu bi caresi

The Shadow

The Shadow

Üye
tuş isiklari derken home tuşunun yanindakiler mi :hmmm onları neden kapatmak istiyosun ki :hmmm ben onları hiç kapatmadım şahsen :D bi yolu var mı bilmiyorum :)elinizde fm radyo nun apk sı var mı ? cm de fm radyo uygulaması olmadığını yeni farkettim :D

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tuş isiklari derken home tuşunun yanindakiler mi :hmmm onları neden kapatmak istiyosun ki :hmmm ben onları hiç kapatmadım şahsen :D bi yolu var mı bilmiyorum :)elinizde fm radyo nun apk sı var mı ? cm de fm radyo uygulaması olmadığını yeni farkettim :D

gece kulanırken gözlerimi mahvedio.d ayrıca hıc sevmiorum o ışıkları .d care bul

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
sen cm kurdusun seni böle gruyorum :biggrin:

• Beğen
Portagas

Portagas

Üye
Şurdan indirebilirsin Emirhan:)

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Portagas
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
gb ye dondum kafam rahat vAlla her pro takir takir :)

Üst Alt