yeni gb ???yükledim yeni gb yi güzele benziyo
yükledim yeni gb yi güzele benziyo
olur böyle seylerpardon genclik aklim gb ye gtti jb dicektim![]()

bilmiyorum daha önce yaşamadımArkadaşlar bugün jb rom yükledim ve cwm ekranında alta şöyle bir hata verdi ''Error in /data/log/recoveriy_kernel_log.txt''bu nedir acaba önemli birşey mi?
daha önce cwm 1 kez hata verdi bende o da gb deki cwm 5 ti telefon halfbrick olmuştu o zaman da hata vermesi çok normal 
Teşekkürler arkadaşlar zaten telefonda sorun yok ama yinede sorayım dedimo hata tel orjinal kernelde degilkn jb yi yukledginde o htayi vereblir bna cok oldu ole

hevesini kırmak istemem ama görev yöneticisinde gösterilen gerçek ram değilkiTeşekkürler arkadaşlar zaten telefonda sorun yok ama yinede sorayım dedim
Edit:Bu arada arkadaşlar bugün jb yükledim ve gereksiz uygulamaları kaldırdım.
Ardından Nova launcher kurup tuchwiz'de kaldırdım daha sonra ''ayrlar/geliştirici seçenekleri/arkaplan işlemlerini sınırla/arkaplan işlemi yok'' seçeneğini işaretledim
telefonda en ufak takılma/donma yok ram 320'den yukarı çıkmıyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum deneyin![]()
bu arada arkaplan işlemini kapatman pek bir şryi değiştirmez çünkü ram önbelleğindeki uygulamalar (son oynadığın oyunlar-girip çıktığın uygulamalar) her zaman arka planda çalışır ama işlemciye artısı eksisi olmaz zaten
kısacası gereksiz uygulamaları kaldırman telefonu rahatlatabilir ama diğerleri psikolojik
o 5 dk lık işo jb likten cıkmış nerdeyse![]()
sen anlaşılan fazla editleme yapmıyorsun jb üzerinde
(sen yapıyormusun peki diye sorma jb bana göre değil
ama gb de tadı başka tabii
)Hocam sen öyle yazmışsında bende en az senin kadar anlıyorum bu işlerden.Ben geçen jb kurduğumda Tample Run oyununu bile doğru oynayamazken telefonda şimdi Fifa 14, nfs wanted oynarken bile harhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ben bu işlemi yapmadan önce kamerayı bile 30 saniyede açan hatta arada okadar çok kasmasından dolayı bataryayı çıkarıp taktığım telefon şimdi çok güzelde çalışıyor.Birde kardeşim yorum yaparken laflarımıza dikkat edersek daha iyi olur.Bir telefon için birbirimizin kalbini kırmayalım.iyi kazıklamışlar senihevesini kırmak istemem ama görev yöneticisinde gösterilen gerçek ram değilki
bu arada arkaplan işlemini kapatman pek bir şryi değiştirmez çünkü ram önbelleğindeki uygulamalar (son oynadığın oyunlar-girip çıktığın uygulamalar) her zaman arka planda çalışır ama işlemciye artısı eksisi olmaz zaten
kısacası gereksiz uygulamaları kaldırman telefonu rahatlatabilir ama diğerleri psikolojik
o 5 dk lık işsen anlaşılan fazla editleme yapmıyorsun jb üzerinde
(sen yapıyormusun peki diye sorma jb bana göre değil
ama gb de tadı başka tabii
)
aynen gb gb likten çıkıyoryok emirhan ben hersyin orjinalini severimbende gb de cok editleme yapiyorum da jb orjinal hali seviyorum gorsellik yonunden tabi yoksa yeri gelirse sistem acisindsn oynama yapiyorum
jb de cm kullanıyorum süper hızlı değil ama görselliği güzel
1.Bu işlerden anlamadığını söylemedimHocam sen öyle yazmışsında bende en az senin kadar anlıyorum bu işlerden.Ben geçen jb kurduğumda Tample Run oyununu bile doğru oynayamazken telefonda şimdi Fifa 14, nfs wanted oynarken bile harhangi bir sorunla karşılaşmadım.Ben bu işlemi yapmadan önce kamerayı bile 30 saniyede açan hatta arada okadar çok kasmasından dolayı bataryayı çıkarıp taktığım telefon şimdi çok güzelde çalışıyor.Birde kardeşim yorum yaparken laflarımıza dikkat edersek daha iyi olur.Bir telefon için birbirimizin kalbini kırmayalım.
Kusura bakma kardeşim mesajın bana sert yazılmış gibi geldi ondan öyle yazdımaynen gb gb likten çıkıyorjb de cm kullanıyorum süper hızlı değil ama görselliği güzel
1.Bu işlerden anlamadığını söylemedim
2.Ben bilinen gerçeklere göre konuştum forumda ram le ilgili sabit konu var oradan da bakabilirsin
3.Nerede laflarıma dikkat etmemişim göster, hatamı düzeltip editleyeyim ben bir hata farketmedim henüz (gereken kısımları editledim)ve herşeyden önce sakin olalım biz bu siteye bilgi paylaşmak için giriyoruz stres atmak için değil

yanlış anlaşılmalar olabilirKusura bakma kardeşim mesajın bana sert yazılmış gibi geldi ondan öyle yazdım![]()
genel sorunlar bunlar
boşver