Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

as4547

Üye
GALAXY ACE 2 eylül 2013 güncellemesi çıktı
bilginize

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Nwoempty

Nwoempty

Üye
beyler performance v1.1 i denedim sonunda şimdilik bi dsıkıntı yok klavye vs swiftkey ile hallettim gözle görülür bi kasma yok gönül rahatlıgı ile deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
Kontrol

Kontrol

Üye
beyler performance v1.1 i denedim sonunda şimdilik bi dsıkıntı yok klavye vs swiftkey ile hallettim gözle görülür bi kasma yok gönül rahatlıgı ile deneyebilirsiniz

Oyun olarak; most wanted deneyebilir misin mesela ?

Nwoempty

Nwoempty

Üye
beyler neden bahsediyorsunuz ben fransız kaldım jb ye güncelleme mi geldi

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
oha orj jb daha yeni mi geldi kiese yoksaonun üstüne güncelleme mi ?
Yok daha yeni geliyor JB ama daha önce Odin üzerinden yapılan JB gelmişti ama çok kasiyoedu galiba bu sefer akillanmis lar

Nwoempty

Nwoempty

Üye
Yok daha yeni geliyor JB ama daha önce Odin üzerinden yapılan JB gelmişti ama çok kasiyoedu galiba bu sefer akillanmis lar
sansa bak bende tolganın romu yeni kurdum bugün desene tekrar gb yolu gözüktü :D
emin misin akıllandıklarını odindekinin aynısı cıkmasın :D

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Tolga birader yeri değil ama sana bi soru Sorcam senin S4 te ara sira kasma donma filan oluyomu çünkü bende bu aralar 2 gündür oluyor da servise vermeyi düşünüyorum cihazı

The Shadow

The Shadow

Üye
evet beyler bayanlar yeni jb gayet iyi :) geçmeyen kalmasın :D :megafon: hiçbir custom rom yüklemedim rootta yoktu antutu fena değil yine :)

o kadar iyi olmayabilir bu aralar çok yoğunum o yüzden pek ilgilenemiyorum cumartesi bakacam modifiyelere devam edecem hedef 9000 :D bu arada hafif kasmalar var arayüzlerde :( ama şimdilik en iyi jb bu :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nwoempty

Üst Alt