Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
İyi o zaman oraya git o konu sonradan nasıl öyle oldu sanıyosun benim konumdan aldılar.

- - - Eklendi - - -

Ben bişey demiyorum zaten Tüm romlardan alıntı diyorum herkes biliyor sen git donanımhabere yürü git işin olmasın bida burda.
Sakin :bilmm takma kafana cok istiyosa kendisi yapsin kullansin romunu sen rom yapacaksin millet alinti diye seni suclucak olmaz oyle sey isteyen kullanir isteyen kullanmaz zaten zorla kimseye performance rom kullan diye basina ususmuyosun birak kendi hatasi duzeltir duzeltmezse ikiler gider :)

- - - Eklendi - - -

Sonucta senin konun :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
nyse emirhan mecbur sildgim.uygulamalari geri yuklyim Allahtan titanium da yedegi vardi

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tolga gb kulaniyrum dedim.su makinisti all share i polaris offisi fakan silim klnmiyorum dedim nasil olsa kaldrdim simdi google playden indrme yapmiyor dikat ettim google uygulamasi slmiyim die ama neden indrmiyor anlmadim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Valla googlenin bitane uygulaması vardı onu sildiysen indirmez velvet.apk di galiba ama tam hatırlamıyorum.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bi bakim velveti

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xxmc8 yani sizinti romu yukleyin sonra bsc 0.3 kernel 1 gun kullanin ertesi gun tur jb ye gevince stabil oluyormus ole duymustum bende deniyecegim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
bende snir oluyodum indrip kendim yüklüodum güncelini nyse ne dicem şaka gbi ama teli kapatıp açtım indrme yapıyor:aha:

İyi iyi öyle oluyo bazen jb dede oluyo basit bi yolla halloluyo.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Birde bi sorum olacakti tolga bu gb icin 1.2 ghz kerneli odinle mi flashlacaz ??

Birde asphalt 8 i torrentten indirin sorunsuz çalışıyor ve stabilde

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyom romu yaptım fakat test edilmesi gerek neler çalışıyor neler çalışmıyor diye. Test etmek isteyen varmı.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Yeni versiyom romu yaptım fakat test edilmesi gerek neler çalışıyor neler çalışmıyor diye. Test etmek isteyen varmı.

jb de olaydım kesin ederim malesef gb deyim zaten hafıza kartınıda alamadım arkadas yegenine vermiş kıramamış :(

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tested ebilirim tolga ama indirme biraz yavaş olabilri :d

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
valla upload'a başlıyım ben 2 nizde deneyin :D :D

Tolga3521

Tolga3521

Üye