Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
nyse taamm dr gb yi yüklüyorum en gıcıgıma giden önce rus gb sini sonra türkiye gb sni kurmak :)

- - - Eklendi - - -

emirhan roma multi demiş yavsak türkçeyi koymamış :nono: o yüzden orjin gb en iyisi

The Shadow

The Shadow

Üye
nyse taamm dr gb yi yüklüyorum en gıcıgıma giden önce rus gb sini sonra türkiye gb sni kurmak :)

- - - Eklendi - - -

emirhan roma multi demiş yavsak türkçeyi koymamış :nono: o yüzden orjin gb en iyisi
sakin ol yavaş :bilmm dil ayarlarından olmuyor mu ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yok kardesim turkce yok hic nyse rom.gorsellgi iyiydi ama malesef bosver en iyisi stock

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
nerde bu millet

captan50

Üye
slm millet..aranıza yeni katıldım..galaxy ace 2 2,3,6 sürümlü bi telefonum var..çokta anlamıyorum aslında bu zımbırtıdan ama bi kaç soru sorsam sizlerede telefon bozukmu deyilmi anlasam..telefonun hoporlor sesi en yüksekte olmasına ragmen az cıkıyo baya bi..müzik dinlemek imkansız denecek kadar..bu böyle normal mi azmı çıkar bunların sesi böyle..önce e250 vardı bundan çok baskındı..diğer sorumda diyolarki yorumlarda şarzı oynarsan1,5 2 gün normalde 3-4 gün diyolar benim telefon 24 saatte nakavt oluyo..bu telefon bozukmu yav..sıfır aldım ama netten..garntiye gönderiyimmi sizce..bi cevaplarsanız gadalarınızı alırım..:))) saygılar..

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
slm millet..aranıza yeni katıldım..galaxy ace 2 2,3,6 sürümlü bi telefonum var..çokta anlamıyorum aslında bu zımbırtıdan ama bi kaç soru sorsam sizlerede telefon bozukmu deyilmi anlasam..telefonun hoporlor sesi en yüksekte olmasına ragmen az cıkıyo baya bi..müzik dinlemek imkansız denecek kadar..bu böyle normal mi azmı çıkar bunların sesi böyle..önce e250 vardı bundan çok baskındı..diğer sorumda diyolarki yorumlarda şarzı oynarsan1,5 2 gün normalde 3-4 gün diyolar benim telefon 24 saatte nakavt oluyo..bu telefon bozukmu yav..sıfır aldım ama netten..garntiye gönderiyimmi sizce..bi cevaplarsanız gadalarınızı alırım..:))) saygılar..

öncelikle hayırlı olsun asında benmkiinn sesi iyi çıkıo ama belki senin kulagın e250 ye aşina olduysa az gelmiş olablir zamnla alışırsın pile gelince zamnla açılır batrya hem öle 3 4 gün gidio diyenlere inanma bence oynamazsan 1 günü rahat aşarsın oynarsan 6 sa te bile biter android böle bişey hele bi ay faln kulan hala bazı srun gbi şeyler gözlemlersen yolarsın garantiye

- - - Eklendi - - -

Hayırdır ne oldu :D :naughty:

merak ettim öldünüz mü kaldınız mı die :naughty:

The Shadow

The Shadow

Üye
aynı sorunu bende yaşamıştım bana da oyle geliyodu çünkü bende e250 den ace 2 ye geçtim :oke:

- - - Eklendi - - -

bir de aranızda bu romu deneyen varmı biraz sonra deneyecem nasıl ? :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Galaxy ace ve ace 2 kullandım şimdide seriyi tammlamak için ace 3 ü bekliyorum :D:D:D:D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Töbe allah kimseye ace serisinden vermesin berbat ne çektik be!!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Perfonmance rom kullaniyorum tolga ama klavyede ara sıra kasmalar var neden romu rus jb üstüne kurdum. Bazende ekran kilitleniyor dokunmatik yanıt vermiyor.

The Shadow

The Shadow

Üye
Perfonmance rom kullaniyorum tolga ama klavyede ara sıra kasmalar var neden romu rus jb üstüne kurdum. Bazende ekran kilitleniyor dokunmatik yanıt vermiyor.
biraz kullanınca geçiyor olması lazım aynı şey bende de oluyordu :)

- - - Eklendi - - -

mesela ilk başlarda home tuşuna basınca kilit ekranı geç geliyodu ama 1-2 saat sonra düzeldi :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

biraz kullanınca geçiyor olması lazım aynı şey bende de oluyordu :)

- - - Eklendi - - -

mesela ilk başlarda home tuşuna basınca kilit ekranı geç geliyodu ama 1-2 saat sonra düzeldi :)

Performance Rom -TÜRKİYE- romu üzerine kurulmuştur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Rus ib daha stabil neden gidipte turk jb ye kurdunuz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Perfonmance romun yenisi cikacak mi

captan50

Üye
caduceus kardeş sağol cevabınız için..ya bugün iyice gıcıklandım telefondan..actım arka kapağını hoporlorün önünde metal bi plaka var baktım o gevşek parmağımla oynatıyorum ses bi çoğalıyo bi azalıyo..bazen de cızırtı yapıyo böyle problemi olan varmı aceba..gittim samsung teknik servisine anlattım olayı..dediler içini açmamız lazım.dedimki basit bi problem gibi ama bi bakamazmısınız hemen dediler açmadan olmaz..eeee..1 haftada anca teslim ederiz diyolar..demekki neymiş..benim gibi olanlar oluyomuş diye düşündüm..yani bu tür arızalarla karşılaşıyolar gibi bi halleri vardı..eee.. ne dersin deldiriyimmi garantisini..bide buna cevap verirseniz arkadaşlar..bu forum cıncık...:)))

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Perfonmance romun yenisi cikacak mi

Tüm cevapları 1 yorumda vericem :

1- Benim bu romu Türk kullanıcılar için yaptığımı hatırlatırım. Rus romunda ne kadar stabil olur bilmiyorum. Rus romu için istiyosun gidin xda'dan indirin banada laf yapmayın burada.

2- Yenisi çıkacak şuan vaktim yok. İşe gidiyorum - sınavlarım var çalışmam lazım - ve elimde ace2 yok.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
caduceus kardeş sağol cevabınız için..ya bugün iyice gıcıklandım telefondan..actım arka kapağını hoporlorün önünde metal bi plaka var baktım o gevşek parmağımla oynatıyorum ses bi çoğalıyo bi azalıyo..bazen de cızırtı yapıyo böyle problemi olan varmı aceba..gittim samsung teknik servisine anlattım olayı..dediler içini açmamız lazım.dedimki basit bi problem gibi ama bi bakamazmısınız hemen dediler açmadan olmaz..eeee..1 haftada anca teslim ederiz diyolar..demekki neymiş..benim gibi olanlar oluyomuş diye düşündüm..yani bu tür arızalarla karşılaşıyolar gibi bi halleri vardı..eee.. ne dersin deldiriyimmi garantisini..bide buna cevap verirseniz arkadaşlar..bu forum cıncık...:)))

rica ederim ayrıca öle bi sorun varsa ver yapsınlar ben hiç gevsek oldgunu görmedim oranın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu micro sd yi hafiza yapma gerçekten işe yariyorsa yarın micro sd alacam yapan varsa cevaplarını zi bekliyorum

Üst Alt