Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
usta işte dün denedim olmadi başta fail dedi sonra setup connections dedişimdide korkuyorum yine hata verirde bişey olur diye tiem wiever ile bağlanip yapsan valla çok sevaba girer şuan bana lazimda telefon bişey olur diye korkuyorum

Benimde şuan işim var. TW bağlanamam diğer arkadaşlar sana yarımcı olacaktır fakat korkmana gerek yok.

ytghan21

Üye
Benimde şuan işim var. TW bağlanamam diğer arkadaşlar sana yarımcı olacaktır fakat korkmana gerek yok.

tamamteşekkürler ben şimdi kiesi falan durduruo odinin 3.07versiyonuyla falan atmayı denesem hata alsam başlamdan birck falan olurmu ondan korkuyorum dün denedim olmadı daha da denemedim

edit:kusura bakmayın çok kafanıızı yordum odini değşitirp kiesı durdurunca sorun düzeldi ve türk roomunudaattım

stef77

stef77

Üye
Sen root explorer programini kurduguna eminmisin?

- - - Eklendi - - -

Bende fifa 12 yok fakat istersen pes 12 yi apk ve data olarak atabilirim
pesi bulmak kolay bana fifa lazım ama uygun bisey bulamadım

The Shadow

The Shadow

Üye
60Samet09

60Samet09

Üye
root explorer ındırdım mavı bi cekmece var root yetkısı ıstıyor root lamadan olmazmı

60Samet09

60Samet09

Üye
olmaz da rootlamak en fazla 10 dk nı alır ilk sayfadaki talimatları uygula yeter

tamam öyle de telefonu dovland moda alınca samsung kies görmüyor odin sarı ışık yanmıyor saatten benim telefonu samsun kies arada bir görüyor

The Shadow

The Shadow

Üye
benim de bazen oyle oluyor kies i sil yeniden yükle ve odin 1.85 kullan daha iyi

- - - Eklendi - - -

pesi bulmak kolay bana fifa lazım ama uygun bisey bulamadım

bide galiba fifa 13 çıkmış apk sini gordüm bizim tel le uyumlu değil diyolar play store da yok ama calışabilir gta vc ye de öyle dediler sorunsuz çalışıyor

- - - Eklendi - - -

screenshot nasıl alıyoduk unuttum da

stef77

stef77

Üye
Bulursan bana da at ozaman:)

- - - Eklendi - - -

Aranizdan birinde iyi bir boot animasyonu varmi? Atarsa sevinirim
burda pes 12'nin en güncel versiyonu var :) aramadan pes 12 yaz cıkar

- - - Eklendi - - -

benim de bazen oyle oluyor kies i sil yeniden yükle ve odin 1.85 kullan daha iyi

- - - Eklendi - - -

bide galiba fifa 13 çıkmış apk sini gordüm bizim tel le uyumlu değil diyolar play store da yok ama calışabilir gta vc ye de öyle dediler sorunsuz çalışıyor

- - - Eklendi - - -

screenshot nasıl alıyoduk unuttum da
denemek lazım :hmmm

- - - Eklendi - - -

salam apkmania ya bak www.apkmania.co/?m=1 fifa 12 veya fifa 2012 diye arat tum versionlari var.
sadece apk değilmi o, bana datasıyla birlikte gerekiyor

Ooonelanoo

Üye
Arkadaslar ben de ace 2 kullaniyorum telefonum 2.3.6 arkadasin dedigi hafiza seyini yaptim ama yukledigim oyunlar yine telefonun kendi hafizasina yukleniyor. Bu islemi yaptiktan sonra real racing 2 yuklemeye calistim olmadi bi yardim edecek varmi ??

The Shadow

The Shadow

Üye
burda pes 12'nin en güncel versiyonu var :) aramadan pes 12 yaz cıkar

- - - Eklendi - - -

denemek lazım :hmmm

- - - Eklendi - - -

sadece apk değilmi o, bana datasıyla birlikte gerekiyor

buldum denemedim ama ilk sen dene:)

Samxal86

Samxal86

Üye
olabilir. sadece apktsa wifi yle datasini indire bilirsin.

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaslar ben de ace 2 kullaniyorum telefonum 2.3.6 arkadasin dedigi hafiza seyini yaptim ama yukledigim oyunlar yine telefonun kendi hafizasina yukleniyor. Bu islemi yaptiktan sonra real racing 2 yuklemeye calistim olmadi bi yardim edecek varmi ??

zaten kendi hafizasına yüklencek vold.fstab tel. hafızasıyla harici belleğin yerini değiştiriyor

real racing 2 nin neden yüklenmediğini bilmiyom fakat bende 2.3.6 kullanıyom ve most wantedi sorunsuz oynuyorum bi onu dene istersen sorarsın belki sd datayı da wifi den indirdim kendim kopyalamadım vold.fstab olmayınca zaten hata veriyor

- - - Eklendi - - -

bu arada illa real racing ariyosan 3 ü indir 2 yi bosver onu dene:)

Ooonelanoo

Üye
tamam yaptim telefonu acip kapayinca bellek yerlerinin yer degistirdigini gordum oldu be oldu tesekkur ederim herkese

Edit: Simdide oyun yuklemede sorun yasiyorum :'(

Ooonelanoo

Üye
tamam kardesim hallettim sanirim real racing 2 yi yuklemeye calistigimda error (500) hatasi aldim ama real racing 3 u yukledigimde ise boyle bir sorun cikmadi acaba neden ?

The Shadow

The Shadow

Üye
büyük ihtimalle oyun sürümünden dosyayı yükleyen kaynaklıdır ya da başka sorunlar... bu orada oyun güzel mi bende indirmeyi düşünüyorum:)

Ooonelanoo

Üye
gercekten guzel tereddut etmeden indirmen tavsiyemdir bu arada bilen arkadaslara bir sorum olacak ben bu oyunu real racing 3 u nasil online oynayabilirim ?

Üst Alt