bozoklu_66
Üye
Bence bu kadar ucuz olmaz orjinal mal.
devlet baba gumruk vergisi trt payi falan filan cart curt derken 300-400 tl bindiriyo anlayin iste yurt disinda misal 20000 tl ye satilan araba turkiyede 30000 tlden asagi degil
Bence bu kadar ucuz olmaz orjinal mal.
devlet baba gumruk vergisi trt payi falan filan cart curt derken 300-400 tl bindiriyo anlayin iste yurt disinda misal 20000 tl ye satilan araba turkiyede 30000 tlden asagi degil
Tamam yav bu kadar yeter konu ace2 den çıktı s4'e geldi ondan çıktı vergilere geldi![]()
Evet arkadaslar yine ben bu mesajı vazma sebebim çok farkli artik Ace2 kullanmiyorum bu öğlen gidip beyaz S4 aldim ben size gene yardmci olacagim.
hayırlı olsunjb den gb ye donecegim ama beceremiycm diye korkuyorum
4mb lik guncellemeyi yapinca anakart yaniyomus bi sekilde oyle duydumNesini anlamiyon ki ayarlardan usb debugla blnmeyen kaynaklari ac download moda al once rus romunu flashla sonra tekrar download moda al turkiye romunu flasla arama ekranina *#272*(imei num. Yaz)# tur sec install de bu kadar defalarca gectim bisey olmadi romu flashlarken elektrik kesilmezse veya yazilim guncellemesini yapmazsan telefona bisey olmaz4mb lik guncellemeyi yapinca anakart yaniyomus bi sekilde oyle duydum
Ha bu arada gb ye gececeksen sana 1.2 ghz lik kernel + smart launcher oneriyorum telefonun kendi launcherinden hem daha hizli stabil ve ramde 20 mb daha az yer kapliyo
- - - Eklendi - - -
2.3.6 video sorunlarim var bi media player onerebilecek birileri varmi?
Videonun ortasinda bu video oynatilamaz deyip atiyo

Kardeş sen burdaysan şuan yapayım tek başıma biraz tırsıyorumda dosyalar hazır indrdim eger bı yerde takılırsam sormak için bi yardım et çok hayra geçecek![]()

yav arkadaslar bir hafıza kartını tel hafızası olarak gosteremedım maunt r w ney
arkadaşlar sorunsuz bi fifa12 var mı bizim telefonlara.ne kadar araştırdıysam da şöyle kasmayan sorunsuz bir fifa12 bulamadım.(Bulabilecekler apk+data yla birlikte verirseler sevinirim)
beyler dün rus gb yi attım tür gb yı atamadım başta fail ddi bidaha taktım bu seferde conections dedi kaldı oylebende çııkardım şuan rus gb si var ne yapmam lazım
telefonu download moduna al
usb ile pcye bağla
odini aç
pda kısmına koy türkiye romunu
start'a bas
pass yazana kadar bekle