Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Şarj konusunda yetersiz kalmış rom.

bargnes

bargnes

Üye
bu rom nasıl yukleniyo detaylı anlatım yokmu benımkı 2.3.6 dır bunun uzerine olurmu

Nwoempty

Nwoempty

Üye
bende detaylı anlatım istiyorum size zahmet sıfır alınan bi telefona nasıl yüklenir o tarz anlatır mısınız

Samxal86

Samxal86

Üye
Arkadaslar xxmc8 i odinle diyilde rekvori modundan flaslasan olurmu?
Olursa her hangi bir proya ihtiyacim olurmu?
Lutfen cevabinizi bekliyorum.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
sadece costum romlar recovery modda yuklenir zip uzantili dosyalar yani odin ile tar. uzantili diayalari yuklersin

Samxal86

Samxal86

Üye
sadece costum romlar recovery modda yuklenir zip uzantili dosyalar yani odin ile tar. uzantili diayalari yuklersin

O tar uzantili dosyalari zip e çevirmek mumkunmu?

- - - Eklendi - - -

Ayrica tar uzantili dosyalarin icindeki disyalar zip uzatili diyilmi?

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Eee adı üstünde performance rom ;)

Fakat Şarj Bende 1 gün gidiyo
.
Hocam ne oldu yeni rom ekleyecektin benim icin suan onemli olan mobil veri hizi bu rom gayet hizli daha da hizli olsa daha da guzel olur :D malum avea 2gb den sonrasindaz hiz dusuyo

Nwoempty

Nwoempty

Üye
ya beyler lütfen biri benim gibi cahillere yardımcı olsun yeni alınmıs bi telefona nasıl yüklenir bu room bi anlatın bea

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bende 1 gün bile gitmiyor hocam maks 8 saat.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Bugun an itibari ile judas a dondum sebep ise oyunlarda takilma kasma haricinde baska sorun yoktu

- - - Eklendi - - -

bende detaylı anlatım istiyorum size zahmet sıfır alınan bi telefona nasıl yüklenir o tarz anlatır mısınız
Ilk saydan linkleri al dosyalari indir tr jelly bean ve odin once odin ile tr jb yi yukle daha sonra arkadasimizin yaptigi performans romunu kur ama onu recovery modunda kur oncelikle tr jb kur stabil ve kasma yoksa onu kullan ama takilmabolursa yardimci oluruz

- - - Eklendi - - -

O tar uzantili dosyalari zip e çevirmek mumkunmu?

- - - Eklendi - - -

Ayrica tar uzantili dosyalarin icindeki disyalar zip uzatili diyilmi?
Tar uzantilar zip e cevrilir ama biraz zahmetli is

Samxal86

Samxal86

Üye
sen bi zahmet anlatirmisin nasil yapicagmi.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar su ace 2 daha guclu bir pil koysak olurmu. orneyin s4 mini nin pilini 1900 ace 2 de 1500.

stef77

stef77

Üye
kernel desteklemiyor olabilir ben defalarca jb ye geçip gb ye geri dondum ve oyle bi sorun olabilir yeni bi kernel yükle bence
fabrika ayarlarına döndüm düzeldi teşekkürler yine de

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar yine ben bu mesajı vazma sebebim çok farkli artik Ace2 kullanmiyorum bu öğlen gidip beyaz S4 aldim ben size gene yardmci olacagim.

ytghan21

Üye
Evet arkadaslar yine ben bu mesajı vazma sebebim çok farkli artik Ace2 kullanmiyorum bu öğlen gidip beyaz S4 aldim ben size gene yardmci olacagim.

Hayirli olsun almisken.en.iyisini alacaksin :) bi sorum olacak.jb yukleyince sayac artiyormu ve sayacin arttigina nerden.bakabiliriz

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hayırlı olsun Tolga güle güle kullan.

bargnes

bargnes

Üye
arkadaşlar bu cvm6 nedir hangisi yokmu detaylı bir anlatım performance için çok acil cevap

Üst Alt