Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

furkan4045

Üye
Arkadaslar bende portekiz romu var uzerine italianjobu kurucam bunu nasil yaparim telefonda root olmasi gereklimi imei nasil ucuyor ne yapmam gerekli duzgun olmasi icin efs ne nasil yedegi alinir bi daha nasil kurulur unmount mount olayi nerden cikiyor kisaca biri en bastan yaptigi adimlari aciklarsa iyi olur bide bu cmw icin root lazimmi yoksa telde varmi yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler bide bu italianjobu artilari eksileri nelerdir

kafa1milyon

Üye
beyler bende kamerayi acinca kamera kullanilamiyor diyor. Yere felan da düsmedi telefon. sorun nedir bilen yardim lutfen.

bargnes

bargnes

Üye
Selamunaleykum arkadaslar ben ace2 telimi rootladim 4.1.2 de idi simdi hafiza kartimi telefon hafizasi gibi gostermek istiyorum.ayrica rom toolbox pro yukledim ucretli olani bunun icinde batarya gorselleri falan var dovland yspiyorum ama bulup uygulayamiyorum yardim icin simdiden tesekkurler

yuppiiii

Üye
4.1.2 jelly bean kies yayinlandimi bilen varmi?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hayir yayinlanmadi malesef.

HideSystem

HideSystem

Üye
zor arkadaşlar zor hemde çok zor en azından şimdilik lütfen çok iyi niyetli olmayın bu üretici firmalara karşı çünkü tahminimce şuan için adamlar türkiyedeki s3 minilerin stoklarını bekliyorlar lakin ace 2 ye güncelleme gelse kim alır s3 çünkü tek fark boyutu olacak gibi öyle büyük çaplı fark kalmayacak belki s4 çıkmasaydı şuan güncelleme yayınlanmış olurdu aslında durum biraz politik eee işin içine politika girdimi her türlü yalan üç kağıt ve dalavere girer bilmem anlatabildin mi saygılar.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bircok ulkede verildi bizde mi birtek sorun var hocam. :(

HideSystem

HideSystem

Üye
arkadaşım Allah aşkına birçok ülke dediğiniz portekiz çin ve italya veya yunanistan na resmi olarak (KIES dahil) verildi bu birçok ülkemi oluyor dünyada 200 küsür ülke varken birçok ifadesi ile neyi kastetmeye çalıştınız ikincisi sorun derken ne sorunu?

skywalker06

skywalker06

Üye
arkadaşım Allah aşkına birçok ülke dediğiniz portekiz çin ve italya veya yunanistan na resmi olarak (KIES dahil) verildi bu birçok ülkemi oluyor dünyada 200 küsür ülke varken birçok ifadesi ile neyi kastetmeye çalıştınız ikincisi sorun derken ne sorunu?
haklısın hatta aralarında italia bile yok sadece custom romun ismi italya göre birde s2 bile ilk jelly bean çıktıktan 5 ay sonra Türkiye'ye geldiyse bizim ki kim bilir ne kadar sürer

• Beğen
Tepkiler: HideSystem

furkan4045

Üye
Italian jobu yapanlardan biri nasıl yaptıgı acıklarsa super olur vallahi .

HideSystem

HideSystem

Üye
Italian jobu yapanlardan biri nasıl yaptıgı acıklarsa super olur vallahi .

bence hiç bulaşma o işe şuanki sürüm ile devam et hem stabil hem hızlı sorunsuz kullan bak ben italyan job kullanıyordum az önce 2.3.6 sürüme döndüm tekrar ve gerçekten görselliğin dışında bir kaç özellik bir numarası yok, yani şöyle özetliyeyim sana jb yüklersen şuan inan bana sıkıntıları seni faydalarından soğutur emin ol.

bargnes

bargnes

Üye
arkadaslar ben 4.1.2 den 2.3.6 gb surumune gectim 4 mb guncellemeyi kurmadim ama root yapmak istiyorum olmuyor sebep nedir acaba yardimci olabilirmisiniz simdiden tesekkurler

furkan4045

Üye
bence hiç bulaşma o işe şuanki sürüm ile devam et hem stabil hem hızlı sorunsuz kullan bak ben italyan job kullanıyordum az önce 2.3.6 sürüme döndüm tekrar ve gerçekten görselliğin dışında bir kaç özellik bir numarası yok, yani şöyle özetliyeyim sana jb yüklersen şuan inan bana sıkıntıları seni faydalarından soğutur emin ol.

Kardes bende zaten portekiz romu var 2.3.6 ya gorede daha hizli karsilastirdim asiri fark var ama italianjob ile portekiz romu arasinda fark varmi artilari eksileri ne olur daha hizlimi portekiz romuna gore bide nasil yaptigini aciklarsan sevinirim simdiden tesekkurker

meskaleli

Üye
Arkadaşlar jelly bean kurdum ancak video kayıtta bir sorun var video kaydedilemiyor uyarısı veriyor.Bir çözüm varmı?

HideSystem

HideSystem

Üye
Kardes bende zaten portekiz romu var 2.3.6 ya gorede daha hizli karsilastirdim asiri fark var ama italianjob ile portekiz romu arasinda fark varmi artilari eksileri ne olur daha hizlimi portekiz romuna gore bide nasil yaptigini aciklarsan sevinirim simdiden tesekkurker

portekiz romu üzerine italyan job romunu çakarsanız daha iyi oluyor bende ilk olarak portekiz vardı çok kasıyordu italyanjob yükledim daha iyi oldu ama gelen aramaya cevap verirken arama yaparken kasıyor ram 555 den 482 ye düşüyor ve çok ram kullanıyor jb denen sürüm her ikisinide kullandım italyan daha iyi emin ol gerek hız gerek stabil her iki romunda en büyük sıkıntı ram olayı eski sürüme ise yine bu forumda anlatıldığı gibi geçtim önce rus sonra üzerine türkçe romu çaktım o meşhur güncellemeyi yüklemedim

bakın neden önce rus romu yükleyip daha sonra türkçe rom yüklüyoruz yani direk türkçe rom neden çakmıyoruz cihaza tahminimce rus romunda toplam 3 dosya var .pit dosyası dahil sanırım bu 4.1.2 ile 2.3.6 partition farklı olsa gerek rus romu sistemi 2.3.6 sürümüne göre formatlıyor ve alanları gerekli şekilde partition yapıyor türkçe romu ise direk hazırlanan sisteme çakmışoluyoruz o yüzden türkçe romu direk telefona çakamıyoruz bana en mantıklı böyle geldi çünkü rus romunda 3 dosya varken türkçe rom tek dosya o yüzden tlf pert oluyor heralde

furkan4045

Üye
portekiz romu üzerine italyan job romunu çakarsanız daha iyi oluyor bende ilk olarak portekiz vardı çok kasıyordu italyanjob yükledim daha iyi oldu ama gelen aramaya cevap verirken arama yaparken kasıyor ram 555 den 482 ye düşüyor ve çok ram kullanıyor jb denen sürüm her ikisinide kullandım italyan daha iyi emin ol gerek hız gerek stabil her iki romunda en büyük sıkıntı ram olayı eski sürüme ise yine bu forumda anlatıldığı gibi geçtim önce rus sonra üzerine türkçe romu çaktım o meşhur güncellemeyi yüklemedim

bakın neden önce rus romu yükleyip daha sonra türkçe rom yüklüyoruz yani direk türkçe rom neden çakmıyoruz cihaza tahminimce rus romunda toplam 3 dosya var .pit dosyası dahil sanırım bu 4.1.2 ile 2.3.6 partition farklı olsa gerek rus romu sistemi 2.3.6 sürümüne göre formatlıyor ve alanları gerekli şekilde partition yapıyor türkçe romu ise direk hazırlanan sisteme çakmışoluyoruz o yüzden türkçe romu direk telefona çakamıyoruz bana en mantıklı böyle geldi çünkü rus romunda 3 dosya varken türkçe rom tek dosya o yüzden tlf pert oluyor heralde

Cok sağol bide italian jobu nasil yukledin aciklarmisin milletin yazdiğini anlamadim da biraz aciklarmisin zahmet olmassa

HideSystem

HideSystem

Üye
bak google yaz italyanjob yükleme diye mutlaka ulaşırsın bende bu şekilde yükledim ben uzman değilim bu konuda yazılanları dikkatli okuyup uyguluyorum

ItalianJob'un kurulumu (yüklemek isteyenler için):

- ROM'u kurmadan önce telefonunuzda I8160XXMC8 sürümünün yüklü olması lazım. ulaşabilirsiniz...
- Daha sonra ROM dosyasını indirin. Clockworkmod'la beraber sdcarda atın.
- Telefonu recovery mode'da başlatın. (Ses açma + Home tuşu + Power Tuşu)
- Clockworkmod'a geçin. (Bu aşamada Clockworkmod ile backup almanızı tavsiye ederim)
- Wipe/Data, Wipe/Cache işlemlerini yapın.
- Mounts and Storage kısmını açın.
- Bu kısım bu şekilde görünmeli >> Mount /system, Mount /data, Mount /cache, Mount /preload (Eğer bu şekilde değilse unmount'a basıp mount haline getirin)
- "Install zip from sd card" deyip rom dosyasını seçin.
- Yükleme tamamlanınca reboot system now diyip telefonu yeniden başlatım.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Eğer bu konuda hiçbir bilginiz yoksa önce araştırıp sonra uygulamanızı tavsiye ederim.
-----------------------------------------------------
Öncelikle portekiz jb si yüklü olması gerekiyo. sonra şu linkte ki update.zip i indirip hafıza kartına atıyosun.

Daha sonra telefonu kapatıp recovery moda alıyosun. ses açma + orta + power tuşu baya uzun süre üçüne birden basılı tutuyosun. daha sonra recovery geliyo ordan sd kartlı seçeneği seçiyosun. ses + - tuşları aşağı yukarı işini görüyor. Power tuşuna seçmene yarıyor. Ordan update.zip i seçiyosun. Recovery modu değişiyor.

sonrasında
-wipe data/cache
-Go to mount and storage
-Mount /system, /data, /cache, /preload

bunları yapıyorsun. Bunları yapınca tekrar sd karttan yükleme seçeneğini seçip burdan indirdiğin italian job.zip i seçiyorsun. yüklüyor yüklüyor en sonunda açılıyor.

eğer italian job sırasında sd card mount failed falan derse başka sd kartla dene o zaman olur.

Bilgi Amaçlı ALINTIDIR

• Beğen
Tepkiler: furkan4045
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Telefonunda 2.3.6 yüklü olan birisi bana indirilenler.apk'sini yükleyebilir mi lütfen sildim yanlışlıkla :(

wenes

Üye
Beyler, telefonuma 4.1.2 Portekiz ROM Yükledim, daha sonra Rusya ROM'una döndüm. Peki, Türkiye için Jelly Bean 4.1.2 çıktığında sorunsuz bir şekilde ODIN ile güncelleyebilir miyim?

Birde, telefonum garantiden çıktı mı?

furkan4045

Üye
arkadaşlar italianjobu yukledim fakat sinyal sorunu oldu çekmiyor ne yapmam lazım

Üst Alt