Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

skywalker06

skywalker06

Üye
Güncelleme hakkında net bir haber çıkmadı çıksa gözükür ayrıca portekiz romu sorunlu diye Türkiye'de sorunlu olacak diye birşey sonuçta galaxy s2 bile okadar ülke çıktı millet ispanya romu kullanıyor çünkü diğer romlar ispanya kadar stabil değilmiş o yüzden bekleyin birde telefon asıl 4.2.2ye yükselirse jelly bean baya bir iyi olacak stabillik konusunda

copcop39

Üye
Merhaba ben telefona sızıntı jelly bean güncellemesini yapmıştım aldıktan sonra hemen hemen hiç orijinal sürümünü kullanmadım telefon bu sızıntı romdan dolayımı bilmiyorum donma aradabir program açıp kapatırken siyah ekran arama sırasında kapatmada kasma ve fazla ram kullanımı yapıyor. Eğer türkiye için resmi jelly bean 4.1.2 yayınlanırsa direk mı kurmam doğru olur yoksa orijinal sürümüne geri çevirip öylemi kurulması gerekiyor. birde Portekiz sürümünü yüklediğimizde eksileri ne olur. Şuanda hangi sürümü kullanmam en mantıklısı sizce ve sızıntı romdan geçişi nasıl yapıcağım konusunda bilgi verirmisiniz teşekkürler.

ergunx

ergunx

Üye
Gencler italian job u yukleyin :D sahinden inip s2000 e binmis gibi hissedeceksiniz :D

abometin2

abometin2

Üye
arkadaşlar ben önce sızıntı romu kurdum sonra portekiz dedikleri romu kurdum pişmanım memnun değilim flash video felan izleyemiyorum internette gezmek işkence gibi kimseye tavsiye etmem bana yardım edecek biri varmı ögrenciyim başka telefon alacak gücüm yok italyan job felan öyle bişeyler söylüyorlar o nedir olmadı gb'ye tekrar dönmez istiyorum biri yardım etsin :(

skywalker06

skywalker06

Üye
Merhaba ben telefona sızıntı jelly bean güncellemesini yapmıştım aldıktan sonra hemen hemen hiç orijinal sürümünü kullanmadım telefon bu sızıntı romdan dolayımı bilmiyorum donma aradabir program açıp kapatırken siyah ekran arama sırasında kapatmada kasma ve fazla ram kullanımı yapıyor. Eğer türkiye için resmi jelly bean 4.1.2 yayınlanırsa direk mı kurmam doğru olur yoksa orijinal sürümüne geri çevirip öylemi kurulması gerekiyor. birde Portekiz sürümünü yüklediğimizde eksileri ne olur. Şuanda hangi sürümü kullanmam en mantıklısı sizce ve sızıntı romdan geçişi nasıl yapıcağım konusunda bilgi verirmisiniz teşekkürler.
sızıntı rom kuranlarda kasılmalar falan oluyordu yada düzgün hiç birşey olmadan kullanıyordu şuanda sen portekiz romunu direk kurabilirsin sorun olmaz yada türkiye romu çıkıncada direk kur bişey olmaz ama portekiz romunu pek kasılma falan olduğundan pek kimse tavsiye etmiyor

noproblem02

Üye
Arkadaslar samsung turkiyeye her gn sorym ne zmn ckck diye her zaman testler hizli sekilde dvm ediyr siyrlar bu nasil t te 2 3 ayda bitmiyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
2.3.6 ORJİNAL VOLD.FSTAB Dosyası olan varsa uploadlayabilir mi acil lütfen..

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Kardeşim o olmuyo öyle düzeltmek için yeniden romu kurayacaksın

Evet olmuyormuş. :D Şansımı denemek istedim telefonla yaklaşık yarım dakikalık işlem yapabiliyordum sonra kitleniyordu hızlı olduğum için hallederim diye düşündüm.

Merak ettiğim birşey var. Rusya romu kurduktan sonra üstüne kurduğumuz Avrupa romu en son güncelleme mi?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
arkadaşlar jelly beanınin sistemdeki uygulamaların apksını atabilir misiniz acaba?
Bide italian jobu kurdum klavyeyi sevmedim eski klavyeye nasıl getirebiliriz?
Son olarak italian jobunu yükledim hafıza kartıyla telefon hafızasının yeri değişti onu nasıl halledebiliriz
Yardımcı olursanız sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar jelly beanınin sistemdeki uygulamaların apksını atabilir misiniz acaba?
Bide italian jobu kurdum klavyeyi sevmedim eski klavyeye nasıl getirebiliriz?
Son olarak italian jobunu yükledim hafıza kartıyla telefon hafızasının yeri değişti onu nasıl halledebiliriz
Yardımcı olursanız sevinirim :)

evet yardım edebilecek yok mu :(

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
İtalianJob'un kurulumunu yazarmısınız arkadaşlar

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
İtalianJob'un kurulumunu yazarmısınız arkadaşlar

burdan yazayım madem indirdiginiz zip dosyasını sd carda atın sonra şunları uygulayın:
-Reboot into recovery CMW6 o TWPR
-Backup!!
-wipe data/cache
-Go to mount and storage
-Mount /system, /data, /cache, /preload
-Install zip from sd card
-Reboot

HideSystem

HideSystem

Üye
diğer forumdaki arkadaş yazmıştı yaptım ben oldu altta veriyorum sırasıyla yaparsınız

ItalianJobv1.0 kurulumu(ÇALIŞIYOR);

unmount /system
unmount /cache
unmount /data
mount /efs
unmount /preload
mount /emmc
mount /sdcard

format /system
format /cache
format /data
format /preload
format /emmc
format /sdcard

- +++++Go Back+++++
- install zip from sdcard
- choose zip from sdcard
- TheItalianJobv1.0.zip
- Başarılı bir şekilde kuruldu.
- ' wipe data/factory reset ' ve ' wipe cache ' yaptım.
- Reboot system now

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
diğer forumdaki arkadaş yazmıştı yaptım ben oldu altta veriyorum sırasıyla yaparsınız

ItalianJobv1.0 kurulumu(ÇALIŞIYOR);

unmount /system
unmount /cache
unmount /data
mount /efs
unmount /preload
mount /emmc
mount /sdcard

format /system
format /cache
format /data
format /preload
format /emmc
format /sdcard

- +++++Go Back+++++
- install zip from sdcard
- choose zip from sdcard
- TheItalianJobv1.0.zip
- Başarılı bir şekilde kuruldu.
- ' wipe data/factory reset ' ve ' wipe cache ' yaptım.
- Reboot system now

formatları yaparken dikkatli olmak lazım brick olabiliyor

ceyhuncu

Üye
Nasil kuruluyo bu italyan job bi anlatin da bizde kuralim.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
İtalyan job kuran var mı aramızda?

Varsa görsel ve performansı hakkındaki görüşlerinizi yazabilir misiniz.

ergunx

ergunx

Üye
Portekiz romuna gore daha hizli italian job. Sarjida biraz daha iyi gibi telefon rootlu oluyor ve hafiza kartiyla tel hafizasi yer degistiriyor. Yukleme yukarida anlatmis arkadas ancak format system format cache yapmayin ve kesinlikle efs klasorunu yedekleyin imei ucabilir :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Portekiz romuna gore daha hizli italian job. Sarjida biraz daha iyi gibi telefon rootlu oluyor ve hafiza kartiyla tel hafizasi yer degistiriyor. Yukleme yukarida anlatmis arkadas ancak format system format cache yapmayin ve kesinlikle efs klasorunu yedekleyin imei ucabilir :D
imei nasıl uçuyor :S:D Efs yi nasıl yedekleyeceğiz ki :D

- - - Eklendi - - -

Portekiz romu kullanan birisi bana orjinal mms.apk dosyasını paylaşabilir mi mesajlaşma bölümünü sevmedim de :D

no_body

no_body

Üye
Arkadaşlar bu telefonda Menüdeki program vs leri nasıl alfabetik sıralıyoruz? Ayrıca, eski Android telefonumda Kişiler menüsünde Google, Telefon ya da Sim Kart Hafızasındaki kişilerden listede olanlardan istediğimizi Kişiler menüsünde gösterme yada Göstermeme seçeneği vardı içi boş kareleri ticklemek yada tickleri kaldırmak suretiyle ama bu telefonda onu bulamadım... Acaba bu aradığım nerededir? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye

imei nasıl uçuyor :S:D Efs yi nasıl yedekleyeceğiz ki :D

- - - Eklendi - - -

Portekiz romu kullanan birisi bana orjinal mms.apk dosyasını paylaşabilir mi mesajlaşma bölümünü sevmedim de :D

hocam mms.apk yüklenemiyor denedim ben ama beceremedim half brick oldu telefon

- - - Eklendi - - -

yapabilen varsa banada söylesin mms.apk internet ve kamera da lütfen

Üst Alt