Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

NovaThor

Üye
Şimdi ru jbsini yukledim oyun performansı deneyecegim. Ama andro markette f18 diye bir oyun var yaklasik 30mb. Onu oynadigim zaman anyni zamanda birsey yukleniyorsa kasiyor oyun.

Samxal86

Üye
Şimdi ru jbsini yukledim oyun performansı deneyecegim. Ama andro markette f18 diye bir oyun var yaklasik 30mb. Onu oynadigim zaman anyni zamanda birsey yukleniyorsa kasiyor oyun.

Bence bu ram yetersizliyindendir. Eleki bu mendede olur

NovaThor

Üye

Bu da ram fakat ondan oldugunu sanmiyorum. Simdi mc4 indiriyorum bakalim neolacak

NovaThor

Üye
Link atarmisin kardes. Birde sana zahmet nasil yukleneceginide anlativer bıktım artık :S

FeLonieS

Üye
Link atarmisin kardes. Birde sana zahmet nasil yukleneceginide anlativer bıktım artık :S

Hocam size tavsiyem rus romunun üstüne bunu kurun ve BSC Kernel'i kurun tadından yenmiyor. Bende öyle kullanıyorum şuan telefonumda 20yi geçik oyun var oyunlarda kasma yok asphaltından mc4üne kadar

Kurulum kılavuzu:
- Romu indirip Hafıza kartına atın.
- Recovery modda başlatın.
- Cwm 6 yı kurun (1. sayfada link var)
- mount /system and /preload yapın.
- Wipe data wipe cache yapın.
- Hafıza kartına attığınız roma tıklayıp kurun.
İşlem bu kadar hocam bitmiştir.

NovaThor

Üye
bsc kerneli yükledim usb hata ayıklama açıyorum download moda alıyorumm içinden çıkan md5 uzantılı dosyayı pda ya koyuyorum failed diyor yardımcı olabilirmisin
- - - Eklendi - - -

birde kyrillos mu iyi bu mu

FeLonieS

Üye
bsc kerneli yükledim usb hata ayıklama açıyorum download moda alıyorumm içinden çıkan md5 uzantılı dosyayı pda ya koyuyorum failed diyor yardımcı olabilirmisin
- - - Eklendi - - -

Hocam kyrillos u bilemem ben bu birde lite rom kadar hızlı ve akıcı rom göremdim, bsc kerneli cwm 6 ile flashlamanız lazım. İndirdiğiniz rar uzantılı dosyayı hafıza kartına atın recovery modda cwm6 yükleyip bsc kerneli kurun

judos lite yada kyrillos fark etmez sen yukle birini sonucta hepsi birbirine yakin stabillikte

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kardes hangi kernel olursa olsun direkt recovery moddan atacaksin tabi once cwm yukle ardindan kernel bide kerneli zipten cikarma sakin yukleyemezsin

- - - Eklendi - - -

yukledinse haber ver merak ettim simdi

Asphalt 7 de veya MC4 de kasma varmi gb kadar stabil mi ?

NovaThor

Üye
arkadaşlar çok teşekkür ederim çok hızlandı telefon gb den daha stabil oldu oyunlarda kasma yok şimdilik real racing 3 ü denedim gb de ufak tefek oluyordu şimdi hiç olmuyo asphalt 7 yi açacağına eminim tavsiye ederim

hangi romu yukledin yazsana bu arada sevindim hizlanmasina

NovaThor

Üye
judos olanı yukledim diğer bi arkadaşın tavsiyesi olanı. Real racing 3 de kasma görmedim fakat heroes of order and chaos da kasma var lag mı kasma mı bilmiyorum belki de oyundandır anlamadım kyrillosuda deneyeceğim inşallah. Bu arada ace2 ye uygun oyun sitesi verirmisiniz hiç oyun bulamıyorum

Rus romunun linkini paylaşırmısınız sammobile da hotfile linki var devam edebilme hayır da baska link verirseniz baya iyi olur.

Bide Real racing 3 de hiç takılma yokmu ? serimi ?

NovaThor

Üye
Hic takılma yok diye bisi olmaz cok nadiren cok ufak bi takilmalar oluyor. Six guns indirdim ondada kasma yok

- - - Eklendi - - -

bu da rus romunun linki xda dan atıyorum
burada xda her ülkenin jelly beanı var

2.3.6 nin uzerine direk rus romunu mu kurayim yoksa turk romundan sonrami ?

ya siz bu gta yi nasil yukleyip aciyonuz ben proyu kuruyorum dosyalarini gerekli yerlere atiyorum ama oyunu acinca siyah ekran gelip oyundan atiyo bibturlu yapamadim

- - - Eklendi - - -

2.3.6 nin uzerine direk rus romunu mu kurayim yoksa turk romundan sonrami ?

direk kur farkeden bisi olmaz

- - - Eklendi - - -

oyun sitesi bulursan bizede yaz