NovaThor
Üye
Şimdi ru jbsini yukledim oyun performansı deneyecegim. Ama andro markette f18 diye bir oyun var yaklasik 30mb. Onu oynadigim zaman anyni zamanda birsey yukleniyorsa kasiyor oyun.
Bu da ram fakat ondan oldugunu sanmiyorum. Simdi mc4 indiriyorum bakalim neolacak
Link atarmisin kardes. Birde sana zahmet nasil yukleneceginide anlativer bıktım artık :S
bsc kerneli yükledim usb hata ayıklama açıyorum download moda alıyorumm içinden çıkan md5 uzantılı dosyayı pda ya koyuyorum failed diyor yardımcı olabilirmisin
- - - Eklendi - - -
birde kyrillos mu iyi bu mu
bsc kerneli yükledim usb hata ayıklama açıyorum download moda alıyorumm içinden çıkan md5 uzantılı dosyayı pda ya koyuyorum failed diyor yardımcı olabilirmisin
- - - Eklendi - - -
birde kyrillos mu iyi bu mu
arkadaşlar çok teşekkür ederim çok hızlandı telefon gb den daha stabil oldu oyunlarda kasma yok şimdilik real racing 3 ü denedim gb de ufak tefek oluyordu şimdi hiç olmuyo asphalt 7 yi açacağına eminim tavsiye ederim
2.3.6 nin uzerine direk rus romunu mu kurayim yoksa turk romundan sonrami ?
judos olanı yukledim diğer bi arkadaşın tavsiyesi olanı. Real racing 3 de kasma görmedim fakat heroes of order and chaos da kasma var lag mı kasma mı bilmiyorum belki de oyundandır anlamadımkyrillosuda deneyeceğim inşallah. Bu arada ace2 ye uygun oyun sitesi verirmisiniz hiç oyun bulamıyorum
burası mali cihazlar için ama sd görmüyor bazıları :S http://www.maxicep.com/android-oyun...zli-indirin-12-mbit-e-kadar-cikti-776613.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?