bozoklu_66
Üye
arkadaslar şimdi fark ettim bu rus jb si digerleri gibi donma sorunu oluyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum. :S herkesde mi böyle?
Bu arada bu kernelleri odinde nereye koyacaz ?
arkadaşlar öncelikle konun sahibi olan arkadaşıma çok teşekkür ederimbende bu sabah RUSYA JELLY BEANI kurdum türkiyeninkinden çok daha stabil ve kasma sadece yüklemelerde oluyor BİRDE BEN BU KERNELLERİN AMAÇLARINI ANLAYAMDIM Bİ anlatırssaız sevinirim...
- - - Eklendi - - -
dalga efekti XXMG2 de oluyor mu?
jb de numara gizleme nasıl oluyor bilen yokmu
arkadaşlar CWM 6 olmuyor bende sebebi nedir?
indirme butonunu bulamadım :S
d kernel olanı.
Salam axsaminiz xeyir ve orucunuzu ALLAH qebul etsin.
Doslar ace 2 Jb islemcisini nasil artira bilirim.
Bilen varsa yardim etsin.
arkadaşlar bu türkiye romu ne zaman kies e düşer? odinlede yüklemek istemiyorum telefon bozulabiliyormuş
kardes bu kernel ne işe yarıyor? bu rus jbsinde telefon arada bi donuyor bataryayı çıkartmak zorunda kalıyordum ve bazı oyunlarda kasıyor küçük oyunlarda bu kerneli yükleyince bu gibi sorunlar gider mi telefonu gb ye döndürmüştüm bu sorunlardan dolayı.ahanda sana link kardes kopyala yapistir
d-h.st/BjR
valla kardes bende turk jb yuklu kernel falan yuklemedim hicbi sekilde takilma yok mc2 falanda var catir catir oynuyorum
Bende mc3 cok kasıyor sizde nasıl kasıyor hic anlamadim 2.3.6 rus romu yuklu
Sürümüm bu iste. Romlan mi alakasi var yoksa benim teldemi sorun var anlamadim :S real racing 3 yuklu onda kasma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?