FeLonieS
Üye
Alırsam Allah'ın izniyle çekerim bi video ve bi haber daha rom yapmaya basladım arkadaşlar 4.1.2 için stabil bi hale gelince paylaşıcam sizinle
Alırsam Allah'ın izniyle çekerim bi video ve bi haber daha rom yapmaya basladım arkadaşlar 4.1.2 için stabil bi hale gelince paylaşıcam sizinle
android 4.1.2 xxmb4 firmware kurdum oyunlarda takılmalar oluyor nasıl düzeltebilirim
yaniye yardimci olmuyonuz 1soru sorduk ayip oluyr
merhaba arkadaşlar sammobile sitesindeki I8160XXME7_I8160OJVME2_TUR.zip | 532.2 MB 4.1.2 rom indirdim şimdi ben bunu telefona yüklüyecemya hani oyunlarda hile yapabilmek için root istiyorya root yapmış olacakmıyım bunu yüklersem unroot nasıl yapabilirim ona yardım edermisiniz
tolga kardesim guzel bir rom bekliyorum senden bilesin
Romu yapacak arkadas roma smart stay ozelligini gomebilirmisin
arkadaslar ace 2 yere dustu ekranda pixel olmesi oldu sol kosede 1mm gitti ekran kucuk gosteriyor biraz garanti para ile mi yapar yoksa garanti kapsamindami yapar bide en iyi servis hangisi telefon sokulucunce toz kacirir diye korkuyorum en iyi sokumu hangisi yapar yardim edinn
Son çıkan Rusya romunu kuran varmı?
Jb de takilma kasilma istemeyen gereksiz prolari silsin sistemdeki bayagi fark ediyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun bende indiriyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?