The Shadow
Üye
Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuz
kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem
Reis bende program var ordan bakıp indiriyorumOlum nerden indirdin bu romu xda da falan yok linkini atsana indireyim bende Yoksa nasil kernelini verecem
Reis bende program var ordan bakıp indiriyorum
Program Sırf Ace 2 için
( bu zippy share'a upload yapamıyorum start uploada basıyorum olmuyo basılı tutuyorum sadece resim olarak görünüyor nasıl upload yapıcam telden ? )
Aha bak böyle oluyor. Telden giriyom.. PC'de net yokVay anasini adamlar isleri buyutmus Hesap acip megaya koyabilirsin kendi uygulamasini indirip rahat upload edersin hem hizli da indirirken bana kolaylik olur
E tamam telden halledersin megayiAha bak böyle oluyor. Telden giriyom.. PC'de net yok
Mega ¿ Reis ben daha önce upload sitesine dosya yüklemedim ilk defa bugün sen programı sordun diye hesap açtımE tamam telden halledersin megayi
programin ismini verebilirmisin internette varsaMega ¿ Reis ben daha önce upload sitesine dosya yüklemedim ilk defa bugün sen programı sordun diye hesap açtım
Sanirim sundan bahsediyorprogramin ismini verebilirmisin internette varsa
sağol dostum deneyeceğimSanirim sundan bahsediyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sağol dostum deneyeceğim
Curuk developer bunlarlink kırık çıktı ordaki
aynenCuruk developer bunlar
Hey gdi emir burada ne.takilirdik be hatrladinmiCuruk developer bunlar
Hatırlamaz mıyımHey gdi emir burada ne.takilirdik be hatrladinmi
Aynen baya ugrsrdik telle rom gzel olsa bile degstrrdik can skintsndanHatırlamaz mıyımForumda attığım mesajların yarısı burdan Guzel günlerdi yaw şimdi oyle telefon kullanan kalmadı artık bizim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?