Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

ONUR688

Üye
Ace 2 kullanicilari kulubu olarak GB den destegimizi tamamen cekmis bulunmaktayiz daha fazlasi icin lutfen JB kurunuz
kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem

kardeşim bende istiyorum jelybean olsun tabi ama cm leri kyrillosu türk yapımı performan rom u hepsini denedim hiçbri gingerbread kadar stabil değil.gingerbread e bi launcher gömsem o bana yeterde işte nasıl gömecem

Yakinda jb icin bir rom cikarmayi planliyorum eger cikarabilirsem launcher gomecem O zamana kadar sizi idare etmesi icin sammobiledan XXLL2 firmwarelerinden bi tane indirip kyrillos v5 kurabilirsiniz gb romudur hizlidir xda konusunda sayfanin en altlarinda var hala ve gorsellik icin romu kurduktan sonra su paketlerden birini flashlayabilirsiniz

Mr.FSK

Üye
Olum nerden indirdin bu romu xda da falan yok linkini atsana indireyim bende Yoksa nasil kernelini verecem
Reis bende program var ordan bakıp indiriyorum
Program Sırf Ace 2 için
( bu zippy share'a upload yapamıyorum start uploada basıyorum olmuyo basılı tutuyorum sadece resim olarak görünüyor nasıl upload yapıcam telden ? )

Son düzenleme:
Tepkiler: The Shadow
Vay anasini adamlar isleri buyutmus Hesap acip megaya koyabilirsin kendi uygulamasini indirip rahat upload edersin hem hizli da indirirken bana kolaylik olur

Mr.FSK

Üye
Evet Beyler CRM programın adı....

Tepkiler: MR.ROOKİE
denemek istiyen arkadaşlar olursa upload ettim

Hatırlamaz mıyım Forumda attığım mesajların yarısı burdan Guzel günlerdi yaw şimdi oyle telefon kullanan kalmadı artık bizim gibi
Aynen baya ugrsrdik telle rom gzel olsa bile degstrrdik can skintsndan

Tepkiler: The Shadow